Autor Subiect: Modul pentru plierea oglinzilor si ridicarea geamurilor la inchiderea masinii  (Citit de 66235 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline teutzue

Multumim de feedback. Ai platit vama pt modul? A venit repede cat de cat?
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Obi-Wan

Salut,
Nu am platit vama, doar tariful de livrare standard afișat pe site.
Cum spuneam, a venit în 3 săptămâni, cu 2 săptămâni mai devreme decât timpul estimat de livrare anunțat la lansarea comenzii.
  • Logan MCV 1.5D Laureate 2007 / Suzuki S-Cross Spirit 1.4L Boosterjet Hybrid Allgrip 6MT 2022

The following users thanked this post: teutzue

Offline Obi-Wan

Am comandat modulul de aici: https://www.aliexpress.com/item/4000689672332.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.1dc91802t1SKE7, a sosit in cca 3 saptamani.
Instalat pe S-Cross model 2022, functioneaza perfect, toate functiile din descriere sunt active.

Addendum:
Functia de baza (pliere oglinzi si ridicare geamuri la incuierea masinii, depliere oglinzi la descuierea masinii) functioneaza si de la butoanele de pe manerele usilor fata.
Alte comenzi din butoanele usilor nu functioneaza corect si nu merita sa incercati. La mine a raspuns la 3 apasari succesive de buton in starea incuiat si a coborat toate geamurile. Nu am mai putut sa le ridic decat dupa ce am deschis masina, am pus contactul din butonul de start si dupa aceea l-am decuplat si am inchis usile. Dupa asta s-au ridicat la comanda de incuiere din telecomanda.
  • Logan MCV 1.5D Laureate 2007 / Suzuki S-Cross Spirit 1.4L Boosterjet Hybrid Allgrip 6MT 2022

Offline didi100

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Tg.Mures
Am montat modulul pe masina mea vitara htybrid din 2021 si functiile de geam sunt perfect functionale. intrebare: oglinzile cum le pliez ,pentru ca nu am buton interior pt.pliere ? E nevoie si de servo mecanism pt. pliere la oglinzi ? Astept opinii si un multumesc anticipat pt.colaborare.
  • vitara hybrid 1.4

Online ntire2000

Oglinzile nu cred ca se pot plia în lipsa unui mecanism dedicat pentru asta.
Banuiesc ca sunt acelasi model de oglinzi de la 2016 încoace....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline didi100

• Newbie
  • *
    • Tg.Mures
si presupun ca am nevoie si de buton de interior.
  • vitara hybrid 1.4

Offline enicky

E nevoie si de servo mecanism pt. pliere la oglinzi ? Astept opinii si un multumesc anticipat pt.colaborare.
  Pai daca din fabrica au fost manuale, cum ai vrea sa se plieze?! :-)) Doar fiindca ai pus un device in portiera?!!! :-))
Ai pus in semnatura doar vitara hybrid, pune si varianta, ca sa stim despre ce vorbim! Daca n-ai buton inseamna ca sunt manuale... si ai Vitara Cool.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline didi100

• Newbie
  • *
    • Tg.Mures
da ,nu am buton de pliere si modelul e passion din 2021 hybrid 1.4  >:D<
  • vitara hybrid 1.4

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Reglajul oglinzilor e manual? (adică cu tijă în cabină)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline didi100

• Newbie
  • *
    • Tg.Mures
oglinda in sine se regleaza electric ,doar plierea corpului oglinzilor nu.
  • vitara hybrid 1.4