0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Da, clar si raspicat!Acum depinde si de cat buget ai dar cum am mai spus prin diferite topicuri, recomand ceva clasa D, un sistem variind intre 500 - 900 ron.Ca marci, am descoperit de curand si recomand MUSWAY dar cam orice la gama aia de pret este bunicel.Diferenta se simte instantaneu. Momentan nu e nevoie de amplificare dar bineinteles daca vrei, putem discuta destul de amplu pe aceasta tema Mai mult, nu recomand instalare twiterelor in zona oglinzii (Asa cum sunt pe modelul de fabrica) ci mai mult as inclina spre montarea in stalpii A (in primul rand spatiere mai buna - twiterele trebuie sa bata cat mai mult spre urechi, fie direct, fie printr-o singura reflexie, in al doilea rand sunt mai usor de cablat, in al treilea rand sunt mai usor de instalat/modificat)Nu te chinui sa o faci sa para originala cand o poti face sa fie mai buna !Citat din: sancheznfy_br din 26.Dec.2020, 09:14:47 p.m.Citat din: aavii din 26.Dec.2020, 08:52:27 p.m.Twiterele au deja un condensator pe ele de obicei. Dar de ce te chinui cu cele originale?Citat din: sancheznfy din 26.Dec.2020, 04:52:36 p.m.Am gasit ca se leaga direct la bornele difuzoarelor de pe fata. Mai trebuie vreun condensator? Cum se monteaza?Vrei sa spui ca e mai.bine sa schimb difuzoarele si sa pun unele cu 2 căi? Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk
Citat din: aavii din 26.Dec.2020, 08:52:27 p.m.Twiterele au deja un condensator pe ele de obicei. Dar de ce te chinui cu cele originale?Citat din: sancheznfy din 26.Dec.2020, 04:52:36 p.m.Am gasit ca se leaga direct la bornele difuzoarelor de pe fata. Mai trebuie vreun condensator? Cum se monteaza?Vrei sa spui ca e mai.bine sa schimb difuzoarele si sa pun unele cu 2 căi? Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk
Twiterele au deja un condensator pe ele de obicei. Dar de ce te chinui cu cele originale?Citat din: sancheznfy din 26.Dec.2020, 04:52:36 p.m.Am gasit ca se leaga direct la bornele difuzoarelor de pe fata. Mai trebuie vreun condensator? Cum se monteaza?
Am gasit ca se leaga direct la bornele difuzoarelor de pe fata. Mai trebuie vreun condensator? Cum se monteaza?
Pozitia mea este la 179 grade fata de cea a lui @aavii : cu o pereche de tweetere Suzuki + cele 4 difuzoare originale sunetul in habitaclu devine "just good enough" pentru auditii in conditii auto!Orice altceva este fantezie, mai mult sau mai putin justificata.PS. Am incercat la un moment dat sa inlocuiesc difuzoarele originale cu unele JBL cu 2 cai, dar nu am reusit sa ma obisnuiesc cu sunetul "de plastic" al membranei de polipropilena. In concluzie, consider ca este necesara o investitie substantiala (a se citi "nejustificata"), doar ca sa egalezi (daramite sa depasesti) calitatea sunetului pe care o poti obtine relativ usor prin adaugarea tweeterelor originale.
Pozitia mea este la 179 grade fata de cea a lui @aavii : cu o pereche de tweetere Suzuki + cele 4 difuzoare originale sunetul in habitaclu devine "just good enough" pentru auditii in conditii auto!In concluzie, consider ca este necesara o investitie substantiala (a se citi "nejustificata"), doar ca sa egalezi (daramite sa depasesti) calitatea sunetului pe care o poti obtine relativ usor prin adaugarea tweeterelor originale.