Autor Subiect: Romania way of life !  (Citit de 12913 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: Romania way of life !
« Răspuns #60 : 30.Iun.2009, 03:35:03 p.m. »
+ ca nu te pot obliga sa iei de la ei trusa de prim ajutor, extinctor and stuff ...

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #61 : 30.Iun.2009, 04:19:37 p.m. »
scrie in contract :D ... ca le iau de la ei si costa 35euro + TVA

razak

• Vizitator
« Răspuns #62 : 30.Iun.2009, 04:45:57 p.m. »
stiu, asa mi-am luat-o si eu si la ridicarea masinii din service am achitat 150 euro + tva in total ... r'ar mama lor a dracu :D

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #63 : 30.Iun.2009, 05:18:25 p.m. »
a venit mail ...

"Inca astept raspuns ... - am raspuns intr-un mail anterior !

Oricum cred ca o sa le iau in cutie si o sa le montez eu probabil.  -daca le montati dumneavoastra riscati sa pierdeti garantia !

Sunt curios ce mai apare :D - va referiti la costuri sau livrare?

O sa va sun maine sa va aduc aminte de masina (care trebuie sa plece cu transportul de Joi) -va rog sa ma sunati,oricum nu am cum sa uit de livrarea masini dumneavoastra! "

preturile ....

Sunt curios si eu cat costa manopera pe ora :) - 86 RON fara  TVA / h

Si in cate ore se pot monta 4 aparatori de noroi (cu 2 suruburi fiecare) - 1.5h cotiera si 1.2h aparatorile de noroi

chiar nu stiu ce sa mai zic ...

razak

• Vizitator
« Răspuns #64 : 30.Iun.2009, 05:44:41 p.m. »
la ce dracu sa pierzi garantia??????????? iti da garantie la aparatorile de noroi? vezi doamne pierzi garantia la ele ... daca nu mai funtioneaza si imprastie noroi in loc sa te apere de el ... scutu ala trebuie sa fie activ mereu altfel riscati sa prindeti o viroza acuta ... ce imbecili ...

la fel si cotiera, in cazul in care nu mai are chef sa-ti sustina cotul, o poti schimba pe garantie, motivul : probleme de comportament!

repet ce i-am zis si lui Gabin ....

Offline adrian_r5

« Răspuns #65 : 30.Iun.2009, 05:53:35 p.m. »
chiar nu stiu ce sa mai zic ...

... pai daca nu mai stii ce sa mai zici ... atunci sa mai bag si eu niste paie pe foc ... asa cum am scris si aici, in 4 mai am fost pina la un service Suzuki din Szeged. Pt. ca nu stiu maghiara (rusine adrian_r5  :">) m-am dus cu foaia cu intrebari:

.

Una din intrebarile de pe foaie se referea la "cit costa aparatorile de noroi ?" ... iar raspunsul dat de Pal bacsi a fost 40 euro (cele din fata, cu montaj cu tot) ...

PS - rog cunoscatorii de limba maghiara sa-mi acorde circumstante atenuante - am tradus cu google translate  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #66 : 30.Iun.2009, 07:02:06 p.m. »
Doamne,cotiera o montam si la o intalnire in 10 minute.Doamne ce jepcari.Da-i dracu cu garantia lor ca nu au dreptate.Si daca comenteaza ceva,mergem cu totii peste ei.Doamne la cretinii astia numai cu scandal se poate?chiar asa cred ca sunt ei destepti si toata lumea proasta.Si pe mine vroiau sa ma taxeze pt motorasu de la stergatoare pt ca am "tunari";dupa ce am ridicat putin tonu la agariciu ala a lasat-o mai moale si n-a mai comentat.Se pare ca e singura solutie la astia.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

razak

• Vizitator
« Răspuns #67 : 30.Iun.2009, 08:33:02 p.m. »
in curand poate isi rezolva autonetu cu garantia si nu o sa ai nici o problema :D

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #68 : 30.Iun.2009, 09:09:05 p.m. »
Nu uita ca nu esti obligat sa ridici masina (daca au depasit termenul de livrare trecut in contract) si ca ii poti santaja cu asta. Noi stim ca tu vrei masina si nu mai ai chef sa astepti, dar lor poti sa le zici ca iti bagi picioarele daca nu iti monteaza alea gratis si nu te lasa sa-ti iei trusa medicala si extinctorul de unde vrei tu.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline adrian_r5

« Răspuns #69 : 30.Iun.2009, 09:18:05 p.m. »
scrie in contract :D ... ca le iau de la ei si costa 35euro + TVA

Si de ce ai semnat contractu' daca nu-ti place pretu' asta  ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: