Autor Subiect: Romania way of life !  (Citit de 12902 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
Re: Romania way of life !
« Răspuns #50 : 23.Iun.2009, 10:52:40 a.m. »
in situatia ta ai putea sa vii cu pretentii la accesorii de genul presuri, cotiera sau ce altceva iti mai face tie placere sa-ti pui prin masina.
« Ultima Modificare: 23.Iun.2009, 11:16:01 a.m. de andrei_a9 »

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #51 : 23.Iun.2009, 10:54:15 a.m. »
..nu prea sunt genul sa cer una alta. Din punctul meu de vedere faptul este consumat si nu stiu cat de mult m-ar "indulci" un covoras :)

razak

• Vizitator
« Răspuns #52 : 23.Iun.2009, 11:08:54 a.m. »
atunci mai baga zahar gen "covorase, cotiera, alarma, navigatie"  :D 

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #53 : 23.Iun.2009, 11:12:15 a.m. »
asa poate poate  =))

Post Merge: 23.Iun.2009, 03:56:36 p.m.
mda .. am sunat si iar nu mi-a raspuns tipa :))

- ma rog m-a sunat colegul ei si mi-a zis ca joia viitoare pleaca din ungaria deci sa zicem ce pe 6 iulie o sa apara

- acum ideea este ca deja se depasesc cele 10 zile din contract si teoretic eu pot renunta la masina ... faza e ca sunt cam satul de astia si nu stiu ce sa fac .. chiar daca mi-a zis ca sa vedem cum putem face asteptarea mai placuta.. o sa vad ce decizie iau cam atat momentan

(va tin la curent:P)
« Ultima Modificare: 23.Iun.2009, 03:56:36 p.m. de whizzy »

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #54 : 28.Iun.2009, 10:26:46 a.m. »
- pana la urma mi s-a oferit din partea B&S o alarma care nu prea m-a incantat si am zis ca vreau altceva la banii aia .. si am ales Cotiera cu cd-uri si aparatori de noroi flexibile (aici nu stiu daca am ales bine ca nu-mi dau seama care sunt mai bune cele flexibile sau rigide:P)

- deci teoretic Joi (2 iunie) pleaca masinuta din Ungaria sa vedem ce mai apare :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #55 : 28.Iun.2009, 01:40:11 p.m. »
Mie unul nu imi plac aparatorile de noroi...indiferent de felul acestora. Niste deflectoare nu se poate in locul aparatorilor de noroi? :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #56 : 28.Iun.2009, 03:52:50 p.m. »
- pana la urma mi s-a oferit din partea B&S o alarma care nu prea m-a incantat si am zis ca vreau altceva la banii aia .. si am ales Cotiera cu cd-uri si aparatori de noroi flexibile (aici nu stiu daca am ales bine ca nu-mi dau seama care sunt mai bune cele flexibile sau rigide:P)

- deci teoretic Joi (2 iunie) pleaca masinuta din Ungaria sa vedem ce mai apare :)
Atit cele flexibile cit si cele rigide au, fiecare, avantaje si dezavantaje.
Cele flexibile sunt bune iarna fiindca se poate da usor zapada inghetata pe ele. Dezavantaj - poti sa le prinzi intre roata si o bordura ceva mai inalta.
La cele rigide zapada ingetata trebuie data jos cu mai mare atentie, daca treci peste ceva denivelari mai tari (piatra, beton etc.) se pot rupe.
Atit iti pot spune din proprie experienta, dar pe marci diferite de masini, la care am avut astfel de aparatori.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #57 : 28.Iun.2009, 11:26:08 p.m. »
Mie unul nu imi plac aparatorile de noroi...indiferent de felul acestora. Niste deflectoare nu se poate in locul aparatorilor de noroi? :->

.. nu cred :D

- cat despre avantaje si dezavantaje eu m-am gandit ca cele rigide se pot sparge :D iar cele flexibile cred ca nu le poti pierde asa usor daca sunt bine puse.. mai mult nu stiu ce sa zic

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #58 : 30.Iun.2009, 03:06:08 p.m. »
asa .. sa continuam ...

Acest dragut cadou facut de cei de la suzuki ma costa 300 de roni :)) (manopera) .. in conditiile in care au depasit contractul au facut ce au facut ... ma rog

- am si eu o intrebare nu pot sa le pun eu (sau in alta parte) 300 de ron sa-mi puna 4 aparatori de noroi  X-( ..... si o cotiera ????????? mi se pare cam mult si icredibil .. cam sunt luat de prost .. lasand la o parte ca pe trusa cu triunghi reflectorizant etc dau aproximativ 170 de roni

- sa-mi ziceti cei care si-au mai pus cate ceva la masina daca pot sa le pun eu sau e obligatoriu la ei

Offline LeonardSZK

« Răspuns #59 : 30.Iun.2009, 03:12:46 p.m. »
300 lei manopera pentru 4 aparatori (x 3 suruburi) si o cotiera (x 4 suruburi)...  :-O
Bineinteles ca le poti monta singur sau in alta parte...
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise