news
- m-a sunat cineva de la B&S (nu pers bolnava) si a zis ca a venit masina de test drive (yeeee)
- am intrebat daca masina mea chiar exista si a zis ca s-a interesat si a iesit din fabrica nr de sasiu tot (yeee)
- am vb cu persoana de la leasing totul e ok .. evident mi s-a omis o taxa de ~200euro pt nu stiu ce operatiuni ... ma rog trecem peste
- acum ma duc sa fac test drive sa vad ce si cum si teoretic azi inchei contractul daca nu mai intervine ceva sau cel tarziu maine daca e prea stufos contractul si am nevoie de mai mult timp sa-l citesc ...
- m-au sunat si cei de la autonet care sunt foarte draguti sa-mi zica ca s-a updatat stocul si a aparut si sx4 negru si in cazul in care nu rezolv sa merg la ei si intr-o sapt am masina
Cam atat momentan mai revin cu amanunte
-------------
da foarte misto TMK-ul .. arata bine rau negra (vorba de gusturi nu zic ca alte culori nu sunt frumoase
)
- si acum ca tot suntem aici .. o intrebare cat te-a costat parcarea acolo sau apartine unei firme ? (victoriei langa pasaj langa BRD), ca eu acolo am serviciul America House dar nu am parcat niciodata pe acolo