Autor Subiect: Romania way of life !  (Citit de 12905 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Romania way of life !
« Răspuns #20 : 04.Iun.2009, 11:39:50 a.m. »
news :)

- m-a sunat cineva de la B&S (nu pers bolnava) si a zis ca a venit masina de test drive (yeeee)

- am intrebat daca masina mea chiar exista si a zis ca s-a interesat si a iesit din fabrica nr de sasiu tot (yeee)

- am vb cu persoana de la leasing totul e ok .. evident mi s-a omis o taxa de ~200euro  pt nu stiu ce operatiuni ... ma rog trecem peste

- acum ma duc sa fac test drive sa vad ce si cum si teoretic azi inchei contractul daca nu mai intervine ceva sau cel tarziu maine daca e prea stufos contractul si am nevoie de mai mult timp sa-l citesc ...

- m-au sunat si cei de la autonet care sunt foarte draguti sa-mi zica ca s-a updatat stocul si a aparut si sx4 negru si in cazul in care nu rezolv sa merg la ei si intr-o sapt am masina

Cam atat momentan mai revin cu amanunte  :P

-------------
da foarte misto TMK-ul .. arata bine rau negra (vorba de gusturi nu zic ca alte culori nu sunt frumoase :))

- si acum ca tot suntem aici .. o intrebare cat te-a costat parcarea acolo sau apartine unei firme ?  (victoriei langa pasaj langa BRD), ca eu acolo am serviciul America House dar nu am parcat niciodata pe acolo

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #21 : 04.Iun.2009, 11:41:54 a.m. »
:prty: Ma bucur ca ne dai vesti bune in legatura cu masinuta!

Cand am semnat eu la B&S, contractul avea cam 3 pagini (mai stufos a fost cel de la leasing) :P dar citeste-l totusi cu atentie!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 04.Iun.2009, 12:20:01 p.m. »
-------------
da foarte misto TMK-ul .. arata bine rau negra (vorba de gusturi nu zic ca alte culori nu sunt frumoase :))

- si acum ca tot suntem aici .. o intrebare cat te-a costat parcarea acolo sau apartine unei firme ?  (victoriei langa pasaj langa BRD), ca eu acolo am serviciul America House dar nu am parcat niciodata pe acolo

In primul rand vreau sa te felicit pentru alegere ;)
Nu lucrez in zona. Nevasta mea lucreaza in zona Pta Victoriei (blocul cu RZB) iar eu parchez ori pe locurile rezervate firmei unde lucreaza ea ori acolo unde ai vazut-o parcata tu ieri, unde apropo nu am gasit decat de 2-3 ori o tanti care m-a lasat sa parchez cand i-am zis ca beau o cafea si plec.
Unde au ei (firma unde lucreaza nevasta mea) locurile costa 100-120E - sunt fix cele din Piata, ale care au fost ale lu' doamna Elena  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #23 : 04.Iun.2009, 03:36:40 p.m. »
update :)

- am fost la test drive (masina unui angajat din cate am inteles) .. nu zic nimic de impresii ca stiam la ce sa ma astept (puturoasa, plastice etc..)

- astept sa-mi dea banii de rezervare si sa inchei contractul cu leasingul

- recunosc ca azi parca chiar au inceput sa se miste un  pic cei de la B&S

deci in principiu lucrurile iau un contur :)

aaa si cica pe 15 au transport deci cred ca in perioada aia o sa fiu si eu un membru cu acte in regula

sa vedem

mai revin :)

Offline Cristi

« Răspuns #24 : 04.Iun.2009, 03:44:07 p.m. »
Puturoasa? Banuiesc ca e vorba de 1.5 2wd ?
Go up one level (or two): 1.6 sau chiar 1.9  :P
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #25 : 04.Iun.2009, 03:49:49 p.m. »
Este cam puturoasa sub 3000 de ture, dar daca treci peste, se infige binsor, zic eu. >:)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #26 : 04.Iun.2009, 04:05:15 p.m. »
de 1.6 vorbesc

- ma rog eu vin de pe un 1.9 TDI 120 CP  si in comparatie asa mi se pare darrrr stiu de ce o iau si nu o iau pt viteza :D, spuneam doar parerea mea in comparatie cu ce conduc acum

Post Merge: 04.Iun.2009, 08:49:14 p.m.
Khaos - tu ai facut leasing tot la NBG ?
« Ultima Modificare: 04.Iun.2009, 08:49:14 p.m. de whizzy »

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #27 : 05.Iun.2009, 06:57:21 p.m. »
am semnat azi contractul .. deci teoretic dupa 15 luna asta trebuie sa apara masinutza :D

sa vedem ce mai apare :))

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #28 : 05.Iun.2009, 09:24:24 p.m. »
...iti doresc cat mai putin timp de asteptat pana va veni masina....  :)

Offline adir

« Răspuns #29 : 05.Iun.2009, 09:47:01 p.m. »
Citat
ma rog eu vin de pe un 1.9 TDI 120 CP  si in comparatie asa mi se pare darrrr stiu de ce o iau si nu o iau pt viteza
Depinde ce greutate are TDI-ul. Sigur, diesel, cuplu mare la turatii mici... versus benzina, dar ia du-o catre 4000 de ture, sa vezi daca mai e puturoasa.
Eu am trecut pe asta de la un Audi 80 cu vreo 70 cai, si era tot pe benzina. Alta viata :)
  • SX4