Autor Subiect: Romania way of life !  (Citit de 12906 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Re: Romania way of life !
« Răspuns #10 : 03.Iun.2009, 02:39:42 p.m. »
la fel cum s-a mai spus si mai sus, incearca si la alti dealeri care fac si leasing si am inteles ca pot aproba dosarul intr-o zi si aduc masina in maxim 5 zile,... eu m-am interesat recent ptr cineva si se poate face si mai repede, asa cum am scris,...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #11 : 03.Iun.2009, 03:28:50 p.m. »
dar nu vreau sa plec din bucuresti pt o revizie

Eu ma gandesc sa fac revizia in alta parte, iar o plimbare de weekend pana la Sibiu nu-mi displace asa tare :P
Cat despre service, pana acum am avut ghinionul sau norocul sa nu am nevoie decat de o vopsire, pe care am facut-o pe Casco la B&S - nu au fost probleme, am fost multumita.

am facut test drive pe un 1.5 2wd

Si eu tot pe asta am facut drive test, de vreo 2 ori :P Din cate stiu eu, altul la B&S nu au.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Cristi

« Răspuns #12 : 03.Iun.2009, 03:38:22 p.m. »
Pentru drive test, daca nici unul din dealeri nu are modelul dorit de tine pentru asa ceva, sunt sigur ca la urmatoarea intalnire Suzuki s-ar gasi cineva sa te ajute...nu cred ca e asta o problema ;)
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #13 : 03.Iun.2009, 03:40:20 p.m. »
si eu sunt sigur de asta .. si stiu ca ma ajutati .... dar vorbesc de principiu ..nu au fost sinceri cu mine si m-au aburit, pe mine asta ma deranjeaza

Offline hugbear

« Răspuns #14 : 03.Iun.2009, 07:55:49 p.m. »
Uite... tu zici ca ai citit pe forum ce au patit altii, si ai mers totusi sa le dai bani... Eu unul nu prea pot intelege cum vine asta. Nu mai e ca acum 1-2 ani, e plina tara de dealeri! Ia-ti banii de la ei si mergi la altii. La ORICARE altii!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #15 : 03.Iun.2009, 08:41:22 p.m. »
Eu am platit avansul acum 1 saptamana si ieri masina mea s-a urcat in masina ( sic!) sa plece spre Romania. N-o ajunge maine, dar ma gandesc ca nici 10 zile nu va face.
In alta ordine de idei, in prima faza am vrut sa comand masina la Oradea. Apoi, a venit promotia si in Bucuresti si dupa ce am dat roata dealerilor m-am hotarat la cei cu care am incheiat contractul (sper sa nu ma dezamageasca si ei...)
Si da, la BS in general masina de drivetest "tocmai a plecat, dar reveniti in vreo 3 zile"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #16 : 03.Iun.2009, 10:52:06 p.m. »
Initiatorul ar putea sa dea cate un telefon la fiecare dealer (nu neaparat doar la cei din bucuresti; poti sa iei masina din cluj si sa faci reviziile in bucuresti) si sa le spuna ca ia masina de la cel care ii aduce primul fix modelul pe care il vrea. La ce vanzari au in perioada asta, s-ar putea sa se agite un pic sa vanda o masina.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #17 : 04.Iun.2009, 09:02:41 a.m. »
nu stiu cum se procedeaza cu leasingul ... in conditiile in care de ex o iau de la iasi.. dar ma interesez azi !

- mai tarziu o sa sun sa vad ce si cum dar sunt destul de hotarat sa-mi iau banii inapoi si vad eu dupa ce mai fac

- ieri m-am hotarat sa renunt la suzuki si cand am plecat de la servici intr-o parcare la victoriei era parcat un SX4 negru .. B-67-TMK parca foarte curata si draguta :) (de pe forum) mda si iar m-am sucit din cauza lui :))

sa vedem ... revin mai tarziu

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 04.Iun.2009, 09:35:45 a.m. »
Ti-o placut TMK-ul?  >:) Bre, tre sa recunosc ca desi am avut ceva probleme tot My precious ramane ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #19 : 04.Iun.2009, 11:20:10 a.m. »
B-67-TMK parca foarte curata si draguta :) (de pe forum)

probabil ca era "preparata" pentru intalnire :)))
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..