Yello, de ceva vreme ma tot chinui sa-mi iau un SX4 ... am inceput la B&S, cu o incredere de 50% mai ales dupa tot ce am citit pe aici.
Pe parcurs..
- Mi se face orferta ... suna bine
- Intreb de leasing, le dau toate informatiile despre mine ca sa stiu daca mi se aproba dosarul sau nu ... dupa ceva timp primesc mail ca "da se aproba dosarul 100%" - toate bune si frumoase ...
- Intreb ce culori sunt (eu o vroiam neagra), si imi zice ca e in productie (in 10 zile urma sa iasa din fabrica si sa ia serie de sasiu) si ca sa mi-o tina trebuie sa o rezerv cu un avans ...
- Dau un avans intreb daca a iesit din fabrica ... raspuns "aa nuuu mai are .." (trecusera cele 10 zile)
- In timpul asta eu asteptam sa-mi iasa copia la cartea de munca ca sa finalizez dosarul
- Tot in timpul asta intrebam de Test Drive .. nu se poate ca nu e masina .. (dubios
)
- Intr-un final termin dosarul il dau .. imi zice ca dureaza putin sa se aprobe ..
- Dupa 6 zile sun sa vad ce si ma amana cu cateva ore .. dupa care primesc telefon si imi zice ca dosarul se aproba dar cu noi conditii ..
25% avans in loc de 20% (6-700eur aproximativ) si o rata reziduala mai mica decat vroiam eu ... Zic ok .. sa-mi trimita si mie pe mail desfasurator cu noile conditii, astept toata ziua si nu am primit nimic... (ce m-am gandit eu .. daca asa se poarta acum cand sunt client si le dau bani practic .. dupa ce cumpar masina si o sa am o problema cu ea cum o sa se poarte?) sun a 2a zi sa ma duc sa-mi iau macar avansul si aia e (pe parcursul aceste perioade increderea mea a scazut si nu e vorba de cei 5% in plus care trebuie sa-i dau ...) la telefon mii de scuze alea alea ca nu a mers serverul de mail (ma rog ok .. se poate intampla) si a ramas sa ne vedem azi sa discutam ori sa-mi ridic avansul ori sa continui
- De ieri pana azi m-am tot gandit ce si cum sa fac si am pus in balanta ce mi s-a intamplat, nu e mare lucru dar ma asteptam la altceva, tot ce am citit pe forumuri legate de masina si dealer. Nu caut perfectiunea in masina am vazut ca sunt mici / mari probleme si le accept dar cand si masina si dealerul au probleme ... nu stiu ce sa mai zic
- Azi dau mail iar... trec 2 ore si nimic .. (iar) .. .ok sun .. imi raspunde si zice ca nu e la servici ca are probleme cu sanatatea (iar o chestie care poate sa fie foarte adevarata)
- Acum stau si ma gandesc de cate ori s-a vorbit aiurea cu mine sa enumar cateva ..
1. test drive promis la o saptamana dupa ce am fost sa intreb de masina (insitat la fiecare intalnire)
2. dosar aprobat 100% fara noi conditii (nu stiu la ce sa ma mai astept .. fac dosarul dupa aia sa-mi mai ceara nu stiu cati bani pt eu stiu ce)
3. masina iese din fabrica 10 zile (trebuie avans sa o tina), e.... au trecut cele 10 zile si masina tot nu a iesit din fabrica .. (aici eu o gandesc altfel ..acel avans este egal cu 0 si masina daca a iesit au si vandut-o)
4. chestia cu +5% la avans mi se pare strict romaneasca, pare ceva de genul aaa a mers pana aici hai ca pt 5% nu se opreste aici ...
5. chestia cu serverul de mail + raceala subita - pot fi perfect adevarate si nu vreau sa vorbesc aiurea, dar dupa cele de mai sus...
Acum am vorbit la Autonet sa vad ce si cum .. am povestit pe scurt situatia si mi-a zis ca masini negre nu se mai fabrica
)) dar ca daca e rezervata atunci nu apare in sistem .. si am intrebat bun si cat sta o masina in fabrica mi s-a raspuns ca aproximativ 10 zile soooooooo daca nu au vandut-o deja ce motiv are sa-mi zica ca masina nu a iesit din fabrica .....
Sincer nu inteleg nimic ... poate ma leg de niste chestii minore, dar pe de alta parte cand intri intr-un magazin de haine un pic mai rasarit vanzatorii de acolo se poarta mai frumos decat se poarta astia de la suzuki ... deci la suma asta si o perioada de 3 ani in care eu depind de ei .............
Ok ce sa fac ce pareri aveti ?
Sunt nebun ?