Autor Subiect: Alegere telefon nou: raport pret/performante  (Citit de 41394 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Alegere telefon nou: raport pret/performante
« Răspuns #60 : 26.Sep.2017, 09:31:51 p.m. »
Pentru mine oferta Orange-ului (pe care de altfel nu prea-i am la suflet) a fost de data asta de nerefuzat: TV și net fix cu voucher 10$ pentru fiecare an de abonament mobil. Și cum am abonament la ei de 17 ani... Una peste alta (cu un știft vechi dat la reciclat), de vreo 2 săptămîni butonesc un Samsung XCover 4 moka. Poate n-aș fi făcut pasul dacă GPS-ul de pe Lenovo (unicul motiv pentru care am luat smart in the first place) ar fi funcționat cît-de-cît.

PRO:
1. Prețul: pentru mine = moka absolut
2. GPS (+ GLONASS + BeiDou) funcțional  și precis + busolă electronică (n.b. compasul e instrumentul ăla geometric de tras cercuri!!! :baston: )
3. Consum decent (2-3 zile) la stilul meu de uz și abuz, respectiv voce în modul „masculin” și date pentru web, mail și notificări.
4. Capabilități hardware suficiente cît să ruleze fără cusur aplicațiile care contează pentru mine (OSMAnd and the like).
5. IP68 (n-am testat...) și niște MLSPEC-uri dspre care n-am săpat încă să văd ce îs.

CON:
1. Problema enervantă (dar despre care am aflat tardiv) a touch-ului:-q :-q :-q Mă rog, se poate trăi și cu asta. Poate găsește fabricantul vreo soluție...
2. Ecran de 5" - prea mare pentru nevoia mea de a-l butona cu o singură mînă. Aș fi preferat generația anterioară, de 4.5", dar nu mai aveau la ORNG. Da, știu că implementează soft modul „one-hand” dar mi se pare ciudat și angombrant...

Just for kicks i-am luat și accesorii: un powerbank și un holster, cu care se-nțelege de minune.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #61 : 28.Sep.2017, 08:32:47 a.m. »
Sa-l folosesti sanatos! Ti-au dat si telefon fix la TV si net?

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: hugbear

Offline hugbear

« Răspuns #62 : 28.Sep.2017, 05:57:00 p.m. »
Nu mai știu, dar parcă nu e inclus. Dar de fix n-am mai simțit nevoia de vreo 15 ani așa că...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #63 : 30.Sep.2017, 01:57:36 p.m. »
  Eu as zice ca ai cu ce te lauda, ti-ai "tras" un tel. bun : ecran mare, baterie idem, memorii mari si moca by default ! Sa-l stapanesti sanatos ! O folie pe parbriz cred ca i-ai pus :).
  Chiar daca "nu prea ii ai la suflet" eu iti recomand sa "tii" de ei ca sunt cei mai buni. Si n-o spun intamplator.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: hugbear

Offline shpeedy

« Răspuns #64 : 29.Ian.2018, 09:47:23 p.m. »
Nu stiu cati avem 6Gb sau 8Gb pe smarfoane, dar chinezii de la Vivo deja ne pregatesc 10Gb...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

« Răspuns #65 : 21.Sep.2018, 04:16:48 p.m. »
Citat din: cristyyy2003
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Gata, Cristi, ai ajuns si tu la concluzia ca Xiaomi e viitoru'?!  ;)

Multumit de "janghina" ?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ManuP

« Răspuns #66 : 23.Sep.2018, 08:09:21 p.m. »
Eu folosesc un OnePlus 5 cam de un an - super multumit, iar ca raport pret performanta mi s-a parut imbatabil - Snapdragon 835 era cel mai puternic SoC de pe piata la acel moment
Probabil ca urmatorul va fi tot un OnePlus...
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #67 : 24.Sep.2018, 08:40:13 a.m. »
Eu unul o sa-mi reduc la maximum consumul de produse chinezesti (cel putin branduri chinezesti-"sa te feresti cand vin si cu daruri") si am mai multe motive. Principalul este ca nu pot sprijini o administratie care a infiintat cel mai mare si puternic sistem de supraveghere a populatiei de tip "big brother" de pe planeta (care deja le-a dat idei multor altor "autoritaristi", cel putin inca 10 tari sunt in tratative de implementare!!!) de care nimeni nu se oripileaza cum o faceau fariseii cu NSA-ul lui Snowden. Adica, printre altele, nu mai vorbim doar de telefoane si internet, 200 milione de camere CCTV urmaresc non stop toata populatia Chinei si nu numai iar toti locuitorii au/primesc o nota, cat de "model" sunt pentru regim. Rezultatul este in politica externa a Chinei, au inceput pretentiile teritoriale (Vietnam s-a aliat cu SUA in problema marii Chinei de sud).
In plus, in provincia aia de sud unde au facut industria de trilioane pe kmp legea dreptului de autor nu exista, orice am face noi aici ei imediat cumpara, desfac, copie si te omora cu pretul redus care vine din crunta exploatate a chinezului de rand, cu studii sau fara (v-am scris despre situatia cu fata care lucreaza 16-18 ore pe zi la controlul designului). Asa ca probabil o sa-mi schimb Note 3-ul luat in mai 2014 care se tine bine dar mi-as dori ceva cu poze mai bune noaptea. Mult laudatul P20 Pro nu m-a convins - vedeti comparatia low light  photo de pe GSM Arena, nu din pozele din avion de pe net (Huawei a fost interzis de curand si in Australia ca fiind inregimentat politic si supraveghind posesorii)- asa ca astept sa vad ce face LGV40. Daca nu ma convinge, imi iau un Samsung Note 9. deja pretul la Note 9 in Europa pe ebay e de la 700 euro.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline fireburn

« Răspuns #68 : 24.Sep.2018, 02:43:33 p.m. »
Si eu merg pe branduri cunoscute; din pacate nici unul romanesc :(

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila