Autor Subiect: Alegere telefon nou: raport pret/performante  (Citit de 41383 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Alegere telefon nou: raport pret/performante
« Răspuns #50 : 04.Sep.2017, 10:39:16 a.m. »
Intre timp, adica aseara, s-a defectat incarcatorul cu adaptor de priza europeana primit in pachet. L-am testat pe mai multe prize si pe alte aparate, nu functioneaza. Cablul USB e bun. Cred ca de vreo 4 ori l-am folosit pana acum. Il trimit la garantie, ca nu il pot incarca numai de la laptop tot timpul. In schimb de telefon sunt foarte multumit pana acum.

The following users thanked this post: maxwell

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #51 : 07.Sep.2017, 12:23:42 a.m. »
ca nu il pot incarca numai de la laptop tot timpul.

Pai nu mai ai nici un alt incarcator USB prin casa?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ...

« Răspuns #52 : 07.Sep.2017, 09:57:43 a.m. »
Am si alt incarcator, dar a durat peste 6 ore sa incarce bateria, desi avea aceleasi specificatii tehnice, si nu vreau sa o suprasolicit de noua. Luni l-am trimis la garantie si acum 10 minute am primit altul nou care functioneaza. N-o fi primul incarcator chinezesc pe care il inlocuiesc, ca nici fisa de service n-au intocmit. Oricum, acum mai am 32% baterie, de luni dimineata. Asta pentru ca la munca nu-l prea butonez si nu prea vorbesc, nici nu tin datele mobile/WiFi activat. Deci lejer 4 zile si jumatate ma duce bateria, in timpul saptamanii, sa zicem. Ce-i drept, daca n-am putut dezinstala aplicatiile Google preinstalate, le-am oprit fortat si poate asta conteaza.

Offline ASZ

« Răspuns #53 : 20.Sep.2017, 12:55:35 p.m. »
Din pacate am ramas fara Moto G-ul meu  in Oradea ... nu stiu exact cum (chiar ma gandeam ca dupa mai bine de 4 ani de utilizare, trebuie sa-l schimb ca gafaia saracul ... insa nu m-am asteptat sa trebuieasca sa iau o decizie asa de repede). Am blocat cartela si schimbat parolele la aplicatiile utilizate, insa tot trebuie sa imi iau un telefon si pentru mine e o problema serioasa alegerea acestuia.
Poate aveti ceva sugestii de molecular Android de ~5", cu camera foto cat mai buna, cu 4G in reteaua Digi, 3-4 Gb RAM, o baterie de macar 1 zi (nu ma joc pe el) si un ecran care sa nu te faca sa te uit chioris cand e soare afara ... si inca ceva ... nu sunt adeptul costului unui telefon cat pt. un laptop (nu ca nu am, ci ca nu ma lasa felul meu de-a fi, sa arunc un puhoi de bani pe un molecular)
Pana acum am gasit ceva modele insa din game atat de diferite (P10 Lite, P9 Lite, Galaxy S7 ... si uite asa de la 1000 de lei ajung la 2000 de lei ... fara sa stiu daca la acei bani e cea mai buna optiune au ba)... incat nu am ce sa compar la ele :(

Offline Cosmin09

« Răspuns #54 : 20.Sep.2017, 01:09:01 p.m. »
Cauta si vezi daca-ti place LG Q6 sau Nokia 6.

Exista review-uri pt amandoua pe pagina youtube a lui Buhnici.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: ASZ

Offline valmar67

« Răspuns #55 : 20.Sep.2017, 04:29:20 p.m. »
Huawei Nova sau mai acump nițel dar merita Honor 8.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline ASZ

« Răspuns #56 : 20.Sep.2017, 04:33:18 p.m. »
LG Q6 sau Nokia 6.
Ambele au ecran de 5.5 (cam mare pt. mainile mele...) si nu prea stau bine la partea de poze.

Offline maxwell

« Răspuns #57 : 20.Sep.2017, 04:46:43 p.m. »
Un telefon de nota 10, chiar dacă este Xiaomi Redmi Note 4!
http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-8531.php
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline valmar67

« Răspuns #58 : 20.Sep.2017, 06:02:01 p.m. »
LG Q6 sau Nokia 6.
Ambele au ecran de 5.5 (cam mare pt. mainile mele...) si nu prea stau bine la partea de poze.
Huawei Nova este de 5".
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline ASZ

« Răspuns #59 : 26.Sep.2017, 08:59:28 p.m. »
Mi-am muscat buzele si am dat 2000 de lei pe un Galaxy S7 la Emag.  (nu ca nu-i am .. ci ca nu mi se pare ok sa dau pe un telefon cam cat pe un laptop ... deci a fost mai greu sa imi conving tartacuta ca as avea nevoie de un asemenea telefon si nu de un P10 Lite)