Autor Subiect: Alegere telefon nou: raport pret/performante  (Citit de 41396 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Alegere telefon nou: raport pret/performante
« Răspuns #120 : 10.Dec.2020, 09:09:47 a.m. »
Impreuna cu juniorul, care luna viitoare va avea carte de identitate, am decis sa inlocuim vechiul Redmi 6A, solicitat la maxim, scapat pe jos, camera foto sparta, dar complet functional in rest, in ritm de melc batran, cu noul Redmi Note 9 Pro, la pretul promotional (pana ieri) de 850 de lei. Cost suportat complet de el (stiu, halal cadou, nu?)
Prima mea impresie: e al naibii de mare, noroc ca el are maini mari. Husa intunecata la culoare si folie de plastic incluse in pachet. Sper sa-l tina pana la majorat, dar ma indoiesc. Pe mine nu m-a impresionat decat rapiditatea si fluenta, dar stiu ca toate astea vor scadea drastic in timp.

Offline ntire2000

« Răspuns #121 : 10.Dec.2020, 09:39:29 a.m. »
Nu fii atât de sceptic, fiica-mea îl are deja de aproape 2 ani - sa speram ca apuca primavara (are varianta Mi9 care e mai chioara), l-a scapat pe jos (e adevarat ca prin casa) de vreo 4-5 ori, iar ca performante cred ca bate la fund orice Iphone.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #122 : 10.Dec.2020, 10:33:10 a.m. »
... iar ca performante cred ca bate la fund orice Iphone.
E nevoie mereu de comparatii de genul care sa inflameze spiritele? Nu putem sa acceptam ca vecinul are ceva mai bun ca noi?

Noroc ca n-am timp sa caut mai mult:

• Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: toma

Offline ...

« Răspuns #123 : 10.Dec.2020, 10:39:17 a.m. »
Colegul a uitat probabil sa scrie "pret/" inainte de "performante..."

The following users thanked this post: ntire2000, dthem

Offline dthem

« Răspuns #124 : 10.Dec.2020, 10:45:18 a.m. »
Colegul a uitat probabil sa scrie "pret/" inainte de "performante..."
A ok, tot respectul atunci, la pret iti iei 4 Redmi-uri cu banii de iPhone si chiar iti permiti sa le scapi pe jos si sa le dai la reciclat. Imi aduc aminte de un prieten care avea doua X5-uri (el si nevasta-sa) echipate cu celebrul N47 si amandoua stateau in service, motiv pentru care mi-a spus cat se poate de sincer ca isi lua 10 loganuri cu banii si chiar daca se stricau tot avea cu ce sa mearga.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline enicky

« Răspuns #125 : 10.Dec.2020, 10:48:02 a.m. »
Impreuna cu juniorul, care luna viitoare va avea carte de identitate, am decis sa inlocuim vechiul Redmi 6A, solicitat la maxim,..... Cost suportat complet de el (stiu, halal cadou, nu?)
   Adica sunteti doi pe un aparat ?! :)
Deci esti un parinte care nu incurajeaza utilizarea abuziva a smartphon-ului si i-ai retras finantarea? :-))
  Oricum esti optimist daca vrei sa-l tina 4 ani, nici eu(adult) nu reusesc.
  Acum de BF am vrut sa fac un test si am  trecut pe Motorola G8, care mi s-a parut mult peste Samsung-ul avut si la un pret decent.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #126 : 10.Dec.2020, 10:57:27 a.m. »
Nu, doar decizia am luat-o impreuna. A tot strans banii primiti de la bunici, anul asta n-a mai mers in tabere, asa ca l-am lasat sa pluseze bugetul. Mai rar, dar cu cat mai lunga e asteptarea, cu atat mai savuroasa e experienta. Pe mine nu ma lasa sufletul sa cheltui din banii mei asa o suma pentru un telefon, pentru ca nu fac mare lucru cu el si nici nu-s bugetar :)

Tot ce tine de electronice e abuziv in perioada asta de scoala online.

The following users thanked this post: shpeedy, dthem

Offline enicky

« Răspuns #127 : 10.Dec.2020, 12:40:00 p.m. »
Pe mine nu ma lasa sufletul sa cheltui din banii mei asa o suma pentru un telefon, pentru ca nu fac mare lucru cu el si nici nu-s bugetar :)
   Uite cum ai "atins" tu un subiect atat de "indragit" de altii ! Ce bucurie !

Doar ca Motorola mea  este aproape jumatate de pret din Xiaomi... dar, hai sa nu maniem pe Dumnezeu !(e o vorba!) :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #128 : 10.Dec.2020, 12:45:19 p.m. »
Cat a costat al tau?

Offline enicky

« Răspuns #129 : 10.Dec.2020, 01:19:22 p.m. »
Cat a costat al tau?
  Moto a fost 699 si inca nu s-a modificat, vad ca inca tin pretul jos.