Autor Subiect: Alegere telefon nou: raport pret/performante  (Citit de 41395 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Alegere telefon nou: raport pret/performante
« Răspuns #110 : 09.Iun.2019, 11:55:44 a.m. »
Este o optiune. Singurul lucru : nu are Android One. Posibile problemute. Doream soft ul cat mai simplu, stabil , aerisit. Risc mai mic de a intalni erori , blocari etc. Ma documentez. Multumesc
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #111 : 09.Iun.2019, 12:25:23 p.m. »
Android One a fost gandit sa ajute low end mobile phones  ca sa extinda sistemul Android in Africa si India, acum au facut Androind Go pentru asta. Era pentru telefoane care " nu duc". Acum e ceva mai evoluat, dar prezenta lui pe un telefon iti spune de fapt ca ala nu duce prea mult peste ce are  deja...
Uite aici:
https://www.techradar.com/news/what-is-android-one

PS: cred ca toata lumea s-a lamurit ca update-urile  de software fac telefoane greu utilizabile dupa cativa ani...desi al meu Note 3 merge si acum fara probleme. Dar nici nu l-am incarcat cu software/jocuri, nici nu  mai are update la Android de 2 ani...Economia de consum...Cand mi-am luat sistemul PC nou, incarca Windows 10 in 15 secunde. Acum a a juns la 1 minut. Prietenii stiu de ce...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Myhay

« Răspuns #112 : 09.Iun.2019, 01:04:55 p.m. »
Am inteles.  :clap:
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #113 : 09.Iun.2019, 01:34:42 p.m. »
Am inteles.  :clap:

Eu am Xiaomi Redmi 5A Plus de vreo jumate de an.......4 GB Ram, capacitate stocare 64 GB......l-am luat la un fel de Black Friday in octombrie cu 799 lei, acum  s-au mai ieftinit un pic.
Merge bine, nu face figuri de lag sau sa nu instaleze ceva.......Camera e un pic slabuta,  dar daca nu vrei nu-stiu-ce performante e ok.....Are si ecran mare, diagonala 5.99 inch.....
in perioada asta, de cand il am de vreo 2 ori nu a mai gasit internetul de pe "Date mobile", insa dupa un restart s-a rezolvat  :D
Are review-uri pozitive, io-s multumit...... ;-)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline maxwell

« Răspuns #114 : 09.Iun.2019, 03:51:48 p.m. »
Este o optiune. Singurul lucru : nu are Android One. Posibile problemute. Doream soft ul cat mai simplu, stabil , aerisit. Risc mai mic de a intalni erori , blocari etc. Ma documentez. Multumesc

Un telefon cu Android One si specificații hardware destul de bune!
https://blacktech.ro/telefoane-mobile/107-320-telefon-mobil-xiaomi-mi-a2-dual-sim-4gb32gb.html#/31-culoare-negru
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline Myhay

« Răspuns #115 : 09.Iun.2019, 03:58:54 p.m. »

Offline maxwell

Offline Myhay

« Răspuns #117 : 09.Iun.2019, 04:45:58 p.m. »
La ce te referi cand spui ca este in avantaj distribuitorul oficial? Preturile sunt identice

Offline maxwell

« Răspuns #118 : 09.Iun.2019, 05:00:46 p.m. »
Din câte știu eu, garanția produsului e asigurată de un firma serioasă.
https://www.cordongroup.ro/index.php?pg=service_network

Proveniența telefonului e certificată.

The following users thanked this post: Myhay

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X