Autor Subiect: IRMEX Braila  (Citit de 9714 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
IRMEX Braila
« : 11.Iul.2017, 10:26:34 p.m. »
Am facut revizia de 30k ieri la Radacini - Irmex Braila, baietii in frunte cu directorul au fost foarte saritori si implicati. Maine am programarea pentru elementele de caroserie, va tin la curent. Am primit 15% discount pentru revizie si manopera.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline sfichiu

Re: IRMEX Braila
« Răspuns #1 : 12.Iul.2017, 09:43:19 a.m. »
Bravo!  Inceput promitator! :good:
  • VITARA S ,Matiz

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #2 : 17.Iul.2017, 10:30:09 p.m. »
Verificare de 1000 de km a decurs fara probleme. Am programat verificarea de pe o zi pe alta. Durata undeva aproximativ 20 de minute.
« Ultima Modificare: 17.Iul.2017, 11:03:55 p.m. de musicall »
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #3 : 17.Iul.2017, 10:40:05 p.m. »
           Am facut dotarile suplimentare , au durat  mai mult decat estimarea initiala, la baza a stat schema electrica de cuplare a carligului care se leaga atat de sistemul de lumini cat si de cel principal in panoul de sigurante. Vitara mea a primit carlig de remorcare, protectii praguri, aparatori de noroi si bandouri laterale CITY. Total 5400 ron. In continuare personalul a fost saritor.

Offline ...

« Răspuns #4 : 18.Iul.2017, 03:16:21 p.m. »
Daca mai luai si alte accesorii, devenea topaitor :) de bucurie

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #5 : 05.Feb.2018, 10:36:03 a.m. »
Oare OFERA REDUCERE la revizii la membrii suzuki-club.ro?
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline adibaiacos2003

Probleme la schimbarea uleiului
« Răspuns #6 : 03.Iul.2019, 10:44:15 a.m. »
Va spun o patanie cu a mea vitara.
In luna februarie 2019 m-am prezentat la reprezentanta suzuki braila pentru efectuarea reviziei la 30 k km. Am predat documentele si cheile, m-am dus in sala de asteptare. Am vazut cum o duce pe stand, cum aduce consumabilele, apoi cum mecanicul isi pregateste sdv- urile, cum se deplaseaza pe la alte standuri, etc. Dupa aproximativ 20 minute, a fost ridicata pe elevator o alta masina, eu nemaiputand sa vad masina mea. Am decis sa ies sa fumez o tigara. Cand am revenit, dupa 10 minute, cealalta masina era coborata, mecanicul spaland motorul la nasina mea. Am mai stat cam 15 minute, am observat mecanicul cum sta in masina cu testerul pe ea. Dupa ce a terminat, m- au chemat la receptie, mi- au dat actele si cheile dupa ce au scos masina in fata service- ului. Fiind in posedia cheilor, am deschis compartmentul motor si am scos busonul de ulei. Am avut surpriza de a constata un ulei uzat pe portiunea metalica din interiorul gaurii de umplere. Nu am avizat pe cei de la receptie fiind convins ca o sa gaseasca ei o explicatie si eu o sa ma umplu de nervi. Am hotarat sa renunt la garantie si sa o intretin asa cum stiu eu. Astazi, m-am prezentat la mecanicul care mi- a facut toate schimburile la masinile anterioare, cu cele necasare. a golit uleiul, si cand sa scoata filtrul de ulei acesta a iesit cu tot cu reductie din motor. Cand a scos reductia din filtru am observat filetul stricat . M - am dus la reprezentanta si asa cum m- am asteptat, ei nu au nici o vina, vinovatul fiind eu si mecanicul ca am umblat acolo. Noric ca cunosc un strungar care imi va face alta reductie, eu urmand sa ma duc sa anulez comanda de la ei, pentru ca neavand pe stoc mi- au spus ca dureaza cam o saptamana pana o primesc. Concluzia: la Braila daca nu aveti posibilitatea sa urmariti cum va face revizia, nu lasati masina pe mana lor!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip Black

Offline sancheznfy_br

Re: Probleme la schimbarea uleiului
« Răspuns #7 : 03.Iul.2019, 11:23:00 a.m. »
Da, subscriu ca la BR e jale mare. Ca in jungla. Nu se feresc de nimic. Protectia consumatorului s.a.m.d. Sunt stat in stat si cu agentii constatatori, este o mare "liga a oamenilor extra ordinali". Nu stiu daca vreo institutie abilitata sa constate, sa  indrepte lucrurile e in stare sa remedieze anomaliile astea, sa se auto sesize si sa dea drumul la investigatie. Jurnalisti? "Presa libera de investigatie"

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline adibaiacos2003

« Răspuns #8 : 03.Iul.2019, 01:28:03 p.m. »
Am terminat revizia asa cum am vrut eu. Am montat reductia, am schimbat filtrul de ulei, am pus ulei eneos 5w30, asa cum am citit pe forum ca s-au pus la primele new vitara. Motorul toarce linistit, asa cum e si creierul meu...:) . O intrebare as avea la cei care vor mai face revizia la Braila. As vrea sa se uite cu atentie  la filtru de ulei pe care vi-l pun sau vi l-au pus la revizie. Al meu era Suzuki genuine, am facut poza, si am impresia ca am parcurs 40.000 km cu unul si acelasi filtru de ulei...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip Black

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #9 : 03.Iul.2019, 01:54:10 p.m. »
Am instalat CITY PACKET cand am fost in 2017. Dupa nici 9 luni pe partea dinspre sofer folia cromata s-a umplut de mici basici, de parca s-a copt la soare...Nu e vina lor, lipitura se tine bine dar materialul , Suzuki Genuine, lasa de dorit. Sau  nu este "genuine" si nu stiu eu? Am lasat-o asa si ma fac ca nu vad...