Autor Subiect: Joja ulei  (Citit de 3331 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ciphol

Re: Joja ulei
« Răspuns #10 : 03.Iul.2017, 04:56:31 p.m. »
am discutat despre incident cu seful de acolo, nu stiu ce o sa faca cu dansul...sa mai spun ca in acest service , la prima revizie la aceasta masina mi-au pus 6 l!!! X-(;  norocul meu e ca am "prostul"obicei ca a doua zi dupa revizie, pe motor rece, sa iau nivelul...si ce sa vezi, PESTE MAXIM!!!mers imediat la primul service din apropiere si scos approx 1/2 l...
cred ca e ultima data cand fac revizia la acest service, de acum cred ca o se marg la brasov
  • suzuki s-cross 1.6 ddis allgrip

Offline ...

« Răspuns #11 : 03.Iul.2017, 06:46:51 p.m. »
Imi repet afirmatia: la dieselul de 1.6 eu stiu ca in carte scrie 5.9 l de ulei de motor. La benzina 3.9 l. Nu cred ca daca au pus 6 l la prima revizie au gresit. Doar la a 2-a, daca au pus 4 si ceva. In orice caz, daca nu mai ai ulei se aprinde lampa lui Alladin! Sper ca nu zic prostii.

Offline ciphol

« Răspuns #12 : 03.Iul.2017, 07:23:36 p.m. »
in cartea mea scrie fix 5,65!la joja da exact niv max la 5,5...e probat de cateva ori deja(cantitatea poate varia in functie de anumite imprejurari)...la 6 littri dadea deja bine peste niv max(cred ca peste 2mm)

Offline fireburn

« Răspuns #13 : 04.Iul.2017, 01:50:03 p.m. »
Intra ceva ulei si in filtrul de ulei.
In consecinta nivelul de ulei va scade, dar nu semnificativ.

Offline ciphol

« Răspuns #14 : 01.Aug.2017, 07:19:22 a.m. »
la ceva timp dupa completarea uleiului, am observat pe joja motorului de 1.6 diesel , datorita modului oblic de a se scufunda in baie,doua valori!mai exact, o parte da (cea de deasupra cred...) f aproape de maxim (lipsesc la umplere cca 3-4 patratele din acel caroiaj) iar cealalta da putin peste maxim (la linia aceea trasata de ei dupa terminarea intervalului de citire).Voi stiti (sau poate scrie in vreun manual mai nou decat al meu) ce valoare se ia de buna???