Autor Subiect: ATP Motors Ro Baia Mare  (Citit de 9561 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
ATP Motors Ro Baia Mare
« : 16.Iun.2017, 04:40:55 p.m. »
Semnalez aparitia unui nou dealer Suzuki in Baia Mare. Asteptam reactiile clientilor vizavi de showroom si service.  :)
« Ultima Modificare: 14.Ian.2018, 09:05:09 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Floppy76

Re: ATP Motors Ro Baia Mare
« Răspuns #1 : 26.Iul.2019, 08:55:19 a.m. »
Sunt posesor de scurt timp de Suzuki Vitara, experienta mea cu dealerul din Baia Mare a fost una pozitiva, ca showroom si prezentare, nimic de reproșat, au fost foarte amabili, vom vedea in timp si service-ul. Văd că nu prea scrie nimeni pe aici, deși sunt multe prin orașul nostru
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

The following users thanked this post: gabineg, Utilizator_Anonim

Offline ntire2000

« Răspuns #2 : 13.Iul.2021, 02:36:35 p.m. »
Uite ca scriu eu, dupa aproape 2 ani.

Am fost sa fac revizia de (aproape) 3 ani la ATP Baia Mare.
Experienta a fost una placuta, cu toate ca am ajuns mai repede decat ora planificata, masina a fost luata imediat ce s-a eliberat un loc.

Oameni ok, foarte mirati ca îi rog sa verifice si uleiul din cutia de viteze (mai fusese verificat dupa "experienta" de anul trecut) usor neîncrezatori când le-am spus motivul pentru care cer acest lucru.
M-au crezut abia dupa ce au dat jos scutul de plastic si au constatat urmele de balta de ulei ramase - dovada ca unii au fost primii în .... pardon, care au dezvirginat cutia.

Per total un pret decent raportat la manopera si materialele folosite, pretul manoperei mi se pare mult mai decent decât în alte parti - 110 lei+TVA ora (au fost facturate 1 ora si 40 min de manopera, ca asa am dedus de pe factura)

ATP este un service multimarca si se vede asta din miscarile destul de sigure ale mecanicilor care chiar au habar de activitatile cu care-si ocupa timpul pe acolo.
Se pare ca asta e formula optima si pentru unii si pentru altii, clientul gaseste un meserias care chiar se pricepe la mai multe tipuri de masini si nu încurca baia de ulei cu cutia de viteze.

PS: Mi-am propus ca pe viitor sa mai trec pe aici.
PS2: la o saptamâna si ceva, m-a sunat o domnisorica ca sa ma întrebe ce nivel de satisfactie mi-a provocat experienta avuta la ATP si a insistat ca feedback-ul clientului chiar este luat în serios de nu stiu ce sef care taie si spânzura daca e cazul.
Nota 10.
(dupa aia am vazut ca ATP e o firma care s-a extins si pe afara si se vede ca le-a folosit - au prins din educatia si civilizatia altora de a presta servicii de calitate).

« Ultima Modificare: 13.Iul.2021, 02:50:56 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline Heavyd

« Răspuns #3 : 13.Iul.2021, 03:14:00 p.m. »
27,51 Ron Fara TVA sa iti reseteze perioada de service WTF........
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline enicky

« Răspuns #4 : 13.Iul.2021, 03:59:21 p.m. »
   Pardon, 32,74 lei. Cat despre adaosul comercial al pieselor... Manopera pe ora e mai rezonabila.
Una peste alta, fata de 2016 este +33%, cand am cumparat-o aveau pret afisat 600, respectiv 900lei prima revizie.
  Parca avea dreptate baiatul ala in clip-ul despre masinile electrice, cand "proslavea" industria auto.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #5 : 13.Iul.2021, 04:02:00 p.m. »

N-as fi sigur ca au resetat doar nr. de km.
Cel putin la testul de frâne si amortizoare, am fost de fata si le-au facut pe bune.
A costat zero virgula zero unu lei, ca parca atâta e trecut pe factura.  :fluier:

PS: nu stiu de ce lumea ma asimileaza pe forum unuia scartar si vesnic nemultumit.
Fata de aia 800 de lei platiti la Hinode de unde am plecat cu masina picurând a ulei de cutie, astia aproape 1000 de lei i-am cheltuit bucuros si fara stres - ca am dat de niste oameni.
Care în opinia mea de novice, par sa se si priceapa la masini.
Bine, poate o sa apara si colegi care sa ma contrazica, ca (la noi) timpul le rezolva pe toate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #6 : 13.Iul.2021, 04:22:20 p.m. »
   Eu am vorbit asa, la general, nicidecum personal, si da, cele doua teste sunt cu "0"lei.
Ma referam ca totusi au crescut mult preturile si n-ai incotro, trebuie sa mergi la ei. Pana la urma dai banii, dar cel putin sa fie bine, asta e cel mai important !
   Mai am putin si urmeaz si eu la revizii. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #7 : 04.Mar.2022, 12:30:38 p.m. »
O noua revizie facuta tot la Baia-Mare.
Preturile mai mari, ca deh.... e criza.
Altfel, oameni de nota 10 cu minus (cel de la vânzari a vrut sa ma sperie ca daca nu schimb musai placutele de frana de pe axa fata nu mai ajung acasa   :-?)
Când m-am dus sa-l întreb pe mecanicul care lucra la masina daca e atât de grava situatia, replica a fost "ala e pus sa vânda piese iar eu sunt pus ca sa le schimb", iar placutele de pe masina mai merg ceva mii de km.
Am facut si ITP - 120 de lei, dupa ce în prealabil am adus masina la starea initiala (fara leduri)  :fluier:

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #8 : 04.Mar.2022, 12:35:10 p.m. »
1 act = 5 minute. Astia joaca teatru?

Offline ntire2000

« Răspuns #9 : 04.Mar.2022, 12:40:19 p.m. »
Pai ala de la vânzari juca destul de bine teatru.

PS: dupa ce prinzi oarecare experienta, în cinci minute poti face multe chestii.  >:)
PS2: ce m-a surprins e pretul cu 35% mai mare la manopera; de ulei si restul nu mai zic ca astea-s tarifele dupa ce s-au scumpit petrolul, gazul, otelul si toate alea.
Dar asta-i viata, o sa mâncam mai putin ca sa putem sa bem la fel.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού