Multumesc de mentionare.
Cand m-am hotarat ca vreau Vitara, prima oferta ceruta a fost la Cluj. Normal, locuiesc aici, am facut test drive aici.
Dar, norocul meu, vanzatorul care s-a ocupat de mine era in concediu. Ghinionul lui
Si asa am inceput sa sun la reprezentante prin Transilvania.
M-am "combinat" cu userul
@maxmaxmaxmax, care cauta Vitara, si am cerut oferte pentru 2 masini.
Am incercat la Valcea, Hunedoara, Oradea, Iasi. Colegul
@maxmaxmaxmax a sunat probabil si la altii.
Discounturile erau mici, de regula doar vopseaua si extra-garantia.
Si am ajuns la Bistrita. Sun si raspunde o voce de domnisoara. Ma gandesc: "Degeaba"
Domnisoara s-a dovedit de fapt a fi directorul de vanzari Adina Bogdan. Dupa vreo 2 ore, timp in care chiar s-a straduit sa gaseasca masinile dorite de noi, cu termenii de livrare doriti de noi, am avut oferta pe mail.
Si acolo a inceput totul. Cand am vazut oferta, nici nu l-am mai anuntat pe
@maxmaxmaxmax, ca am acceptat-o direct.
A fost o oferta foarte buna. Nu o sa zic valoarea, asta e intelegerea cu Doamna/Domnisoara Adina.
Colegului
@maxmaxmaxmax i-a facut rost de o rabla, eu am avut-o pe a mea, am semnat actele, si gata a fost.
O mare bila alba:
Ca si termen de livrare, a mea a ajuns cu o saptamana mai repede decat a fost promis. Cea a colegului urmeaza sa ajunga, daca n-a ajuns deja. Are data de livrare in 30 iunie.
Cand am mers dupa masina, cu autocarul, Adina Bogdan mi-a oferit o masina sa ma duca din oras pana la reprezentanta (in afara orasului).
Am ridicat-o vineri, iar luni am fost sunat pentru primele impresii. A, si toata comunicarea a fost extraordinara.
Si ultimul lucru, ca ne lungim: Am primit niste oferte foarte faine la accesorii. Din nou nu pot sa le spun, dar merita.
Recomand 110%.