Autor Subiect: Plumbi echilibru, cam prea multi....  (Citit de 4146 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Plumbi echilibru, cam prea multi....
« Răspuns #10 : 04.Iun.2009, 02:35:55 p.m. »
sfat:

la prima pana, schimb cauciuc iarna/vara rugati vulcanizorul sa testeze cat e de dezechilibrata janta singura. daca e dezechilibrata, puneti-l sa scoata plumbii si test iar. daca e dezechilibrata, inseamna ca plumbii sunt din cauza jentii dar si a cauciucului.

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
« Răspuns #11 : 21.Iun.2009, 07:01:50 p.m. »
baieti, e de la cauciucuri.....sunt proaste....ca de altfel multe chestii la masina....

Offline Silfax

« Răspuns #12 : 22.Iun.2009, 11:35:40 a.m. »
Salutare, am fost la un centru de echilibrare si mi-a rotit anvelopa pe geanta, ce sa vezi... s-a diminuat drastic si nr. de plumbi... Morala este ca atat jentile cat si cauciucurile sunt dezechilibrate.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline dragon

« Răspuns #13 : 23.Mai.2012, 09:39:58 a.m. »
Am patit-o la un Logan,unde plumbii erau pusi mai multi decit trebuiau! Depinde si cine a facut echilibrarea...daca era cumva obosit  :fluier:
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline BXXENL

« Răspuns #14 : 23.Mai.2012, 03:29:32 p.m. »
Luni la autosoft 2 jante mi-au iesit pe zero (fara plumb) una cu 15g si una cu 20g. Cauciucuri noi, FALKEN. Deci e de la cauciucurile infecte. Cu anvelopele precedente, puse la acelasi autosoft cu 2 luni mai devreme, aveam pe una din jante 135 de grame.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Batranul

« Răspuns #15 : 23.Mai.2012, 11:28:53 p.m. »
Daca la echilibrare ar rezulta utilizarea unei greutati mai mari de 50g, se dejanteaza si se 'invarte' cauciucul cu 180 grade.

Never ever ever, la un autoturism nu trebe utilizat greutati mai mari de 50g.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #16 : 24.Mai.2012, 06:43:58 p.m. »
Sunt unii care pun in costul echilibrarii si greutatea de plumb pusa.Cu cat intra mai mult cu atat creste pretul. Nu au niciun interes sa-si bata capul cu :rotirea anvelopei,etc.

Offline Silfax

« Răspuns #17 : 25.Mai.2012, 06:21:44 a.m. »
Am si acum 2 roti cu cate 70g. Asa a ramas de cand am luat-o incaltata cu acele anvelope de vara Continental. Cu prima ocazie merg la vulcanizare sa le cer re-echilibrarea. Tnx pentru sfatul "din batrani" :D!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2