0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Astazi am condus un New Vitara 1.6 cu motorul optimizat la DOK - OBDTuning.Condus inclusiv in regim de autostrada aglomerata, cu sprint si depasiri frecvente.Incredibil, simti ca si cum ar fi alta masina - din punct de vedere al comportamentului motorului. Cuplul este perceput mult mai constant distribuit inclusiv in plaja de turatii ridicate, conferind inmod clar senzatia de eficienta dar si un plus ca sentiment de siguranta in depasi efectuate in viteza.Deci doar optimizare, fara alte modificari gen filtru aer sau toba esapament speciala.Descriu intr-un singur cuvant: Remarcabil !!!
Atata vreme cat respectivul motor (M16A) a avut si 135cp in versiunea trecuta a Swift-ului Sport, cam cum vezi afirmatia ta?Bineinteles ca nu se pune problema de cresteri spectaculoase (precum in cazul motoarelor turbo), dar mai e ceva loc de optimizari. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Fals! Am motorul modificat de 4 ani si pot sa spun ca se simte diferenta. Doc a modificat timpii de injectie, harta avans si alte harti. Spre exemplu, ce s-a optimizat in cazul meu: debitul de benzina la peste 3500rpm era prea mare si masina dadea senzatia de "dat in nas" asa ca l-a scazut. Diferenta nu e aceeasi ca la un motor turbo (benzina sau diesel), dar se simte.Zic sa nu va dati cu parerea inainte de a incerca. Sunt la a 4a masina cu soft modificat in 11 ani, 2 aspirate si 2 turbo, si nu va fi ultima, asta e clar!Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk