Autor Subiect: Jante si anvelope  (Citit de 44284 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
Re: Jante si anvelope
« Răspuns #60 : 17.Dec.2009, 10:50:09 p.m. »
stiu, numai ca nu le am... sa cumpar altele noi, alti bani alta distractie taman in prag de Craciun...

Offline Laurentiu

« Răspuns #61 : 17.Dec.2009, 11:01:39 p.m. »
sa cumpar altele noi, alti bani alta distractie...
Imprumuta de la cineva 4 roti cu anvelope la dimensiune, faci ITPul si apoi pina la primavara iti faci rost de alte cauciucuri.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #62 : 17.Dec.2009, 11:59:11 p.m. »
da asta e cea mai buna solutie..
sariti careva?

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #63 : 21.Dec.2009, 08:04:42 p.m. »
da asta e cea mai buna solutie..
sariti careva?

merci mult miocrl...

Pana la urma de Craciun o sa-mi fac un cadou mai neobisnuit... o sa-mi iau cauciucuri noi "ca la carte". Spiritul de economie mi-ar spune sa-mi iau all season... Voi aveti asa ceva, cum se comporta? Sunt ok pe zapada? Am auzit tot felul de povesti, ca ar fi un fel de compromis...in fine.

Astept pareri eventual recomandari. Multzam' :)

Ce ma amuza e ca pe topicul asta cel putin, toti incearca sa scape de anvelopele standard...care de care mai late mai lungi mai nush cum...numai  eu am nevoie disperata de anvelope normale :). Singura fita la care tin ar fi jantele  care-s super cool ... toata lumea se uita la semafor la ele ... sunt OZ RACING  B-)
« Ultima Modificare: 21.Dec.2009, 09:05:51 p.m. de bumbutza »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #64 : 21.Dec.2009, 08:57:16 p.m. »
Nu lua all-season.Eu cred ca te descurci cu ele,dar nu exceleaza nici vara nici iarna.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #65 : 21.Dec.2009, 10:31:40 p.m. »
un set bun de anvelope de iarna te tine 3 sezoane,asadar eu cred ca merita investitia.anvelopele "all seasons" sunt exact ca aparatele multifunctionale : nu sunt bune la nici o functiune.

si da,pe vara,pe swifturile noastre intra lejer si jante mai mari si anvelope mai serioase.(doar motorul difera de swift sport,in rest marimile sunt identice si SSS-ul iese din fabrica cu jante 17)
daca ramai pe 16,poti sa iti permiti o anvelopa 205/45 fara sa ai probleme....si te asigur ,ca se cunoaste diferenta in curbe.(probabil din cauza asta "se scapa" tot mai multi de cauciucul stock)
...si daca te gindesti sa iti achizitionezi OZ,fii atenta sa iti cumperi un set original,pt ca piata din ro este plina de replici fabricate dintr-un material de calitate proasta.

Offline miocrl

« Răspuns #66 : 23.Dec.2009, 08:16:33 a.m. »
pai din cate am inteles bumbutza are deja jante OZ.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #67 : 23.Dec.2009, 11:26:03 a.m. »
multumesc frumos.nu stiam. :)
imi cer scuze.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #68 : 23.Dec.2009, 09:47:44 p.m. »
multumesc frumos.nu stiam. :)
imi cer scuze.

:)...ei na...e ok. Jantele sunt ale mele, e drept ca profan fiind nu le-am apreciat de la inceput, masina a fost luata second hand si au venit "la pachet" cu ea... acum insa am inceput sa ma pricep si sa apreciez :)

In ceea ce priveste mica mea problema cu anvelopele, pana la urma am luat  ITP-ul ...  :prty:

Merci mult ca ati sarit cu idei, se vede ca sunteti oameni faini si cu gusturi foarte bune la masini cel putin :). Pentru ca mi-e foarte clar ca toti avem o slabiciune pentru buburuzele astea mici, istete si rapide :).

Craciun fericit tuturor! :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #69 : 24.Dec.2009, 01:51:45 p.m. »
Bravo, bine ca ai rezolvat fara o cheltuiala in plus :) Te asteptam pe la intalniri si excursii anul viitor B-)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x