Autor Subiect: Jante si anvelope  (Citit de 44279 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Re: Jante si anvelope
« Răspuns #30 : 05.Mai.2009, 11:33:33 p.m. »
eh se poate, fiecare cu gusturile lui acum. nu e nici o problema ca imi spui, nu face nimic.
Mie imi plac jantele astea asa mai dezbracate pt ca 1. sunt ceva mai usoare si 2. am de gand sa ia niste discuri mai mari pe fata :D
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #31 : 07.Mai.2009, 12:17:17 a.m. »
sal,
tot respectu am vazut topicu si daca imi permiti ti as da unele sfaturi...
din experienta proprie iti recomand oz .

poti alege 35 Anniversary daca se gasesc , pe 17 la 855 ron bucata
sau Ultraleggera Matt Black F1 Limited Edition pe 17 la 965 ron bucata.

la anvelope am condus cu 140 cand toti mergeau cuminti cu 80 , parada spec 2 is cele mai reusite anvelope , am prins gropi la
viteze mari nici anvelopa cat nici janta nu au nimic , profilul anvelopei protejeaza janta daca esti aprope de o bordura etc
poti merge si pe yokohama s drive is foarte reusite...

nu pot sa scriu ce am facut pe alte masini cat si pe masina mea cu oz si yokohama , daca te ajuta putem vb la telefon si garantat o sa alegi cele de mai sus,
eu nu am avut parte sa ma ajute cineva cu sfaturi , am citit ore pe forumuri si dat telefoane in ungaria sa vad ce zic baietii cu experienta.
in caz ca mergi pe oz 35 cu parada si  nu esti multumit ti le cumpar eu pt ca din cauza bugetului nu mai imi cumpar honda civic type r 2009, si am sa aleg
probabil suzuki swift sport black la 14500 eu :( :) .

Offline ionutz

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 316
  • Suzuki Swift 1.3 GLX "B 85 Z K H"
« Răspuns #32 : 07.Mai.2009, 08:45:39 a.m. »
Salut, stie cineva care sunt dimensiunile exacte ale jantei : 165/70/14 .
 Ma intereseaza in special PCD si ET-ul si dimensiunea dintre prezoane dar aceasta stiu ca ar fii 4x100 dar nu stiu exact.  :-S
Suzuki Swift 1.3 GLX    - Under Construction ...
Dacia Golan 1.4 MPi  -- a.k.a. "Winnie The Pooh "

razak

• Vizitator
« Răspuns #33 : 07.Mai.2009, 01:23:46 p.m. »
pei PCD daca nu ma insel chiar asta e, dimensiunea intre prezoane, 4*100 ai tu la swift

ca et ... 35-40 cam pe acolo , nu stiu sa-ti zic exact

Offline gabin

« Răspuns #34 : 07.Mai.2009, 02:17:28 p.m. »
tribalro, mersi mult pt sfaturi. Fara nicio suparare dar 35 Anniversary nu-mi plac de nicio culoare, nu esti primul care mi le recomanda :) Prima data am vrut sa-mi iau ATS DTC Superlight sau Ultraleggera, dar am gasit aceste Enkei-uri la super pret.
In privinta gumelor, am auzit lucruri foarte bune despre Parada Spec 2, dar daca tipul care imi vinde rotile, mi le da cu S drive-uri n-am ce sa fac :D, dupa ce se vor toci, pe Parada Spec 2 voi merge ;)

ionutz, PCD inseamna Pitch Circle Diameter, adica distanta dintre prezoane care la tine e de 4x100. in privinta ET-ului nu te pot ajuta, tot ce stiu este ca eu am 46, dar la voi habar n-am. In orice caz, janta de care spui tu acolo probabil ca are dimensiunea 5.5Jx14"
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

PTR

• Vizitator
« Răspuns #35 : 07.Mai.2009, 02:22:30 p.m. »
 De obicei pe spatele jentii sunt trecute datele care te intereseaza, deci daca dai o janta jos e posibil sa gasesti raspunsul usor.

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #36 : 11.Mai.2009, 06:47:39 p.m. »
ce parere aveti , duce swiftu 1.3 jenti de 17? cu gume 195 40 r17

Offline gabin

« Răspuns #37 : 11.Mai.2009, 06:55:14 p.m. »
eu zic ca da, duce Jante de 17" :P

PTR

• Vizitator
« Răspuns #38 : 11.Mai.2009, 08:24:53 p.m. »
 Inainte de a lua o decizie ar fi bine de citit urmatorul articol: http://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=1890

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #39 : 11.Mai.2009, 09:32:18 p.m. »
sunt pe 16 cu 45.nu m-as duce pe /40  dar fiecare cum crede.