Autor Subiect: Jante si anvelope  (Citit de 44287 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Jante si anvelope
« Răspuns #170 : 16.Oct.2011, 03:01:04 p.m. »
Pretul e ok,in conditiile in care chiar sunt bune jantele. Designul nu e spectaculos,dar avand in vedere ca le iei doar pt iarna nu prea conteaza asta..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline andreiutz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #171 : 16.Oct.2011, 03:18:02 p.m. »
mersi pt sfat Andrei :) in cazul asta, dupa ce iau masina sapt care vine, o sa ii dau jos originalele de 17 cu gume cu tot, si cumpar table de 15 si sa vad ce gume intra pe ele....

Offline bisti

« Răspuns #172 : 16.Oct.2011, 03:45:30 p.m. »
Gume poti sa pui 175/65/15 sau 185/60/15.
Eu am ales varianta a doua. Sa vedem cum trec iarna :D

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #173 : 16.Oct.2011, 04:33:48 p.m. »
Merci mult Andrei, le-am cumparat pana la urma cu 400 lei, mi-au spus la vulcanizare ca sunt foarte rezistente si nici nu arata foarte rau pe masina.
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #174 : 16.Oct.2011, 05:19:06 p.m. »
E bine atunci cu 400. Si mai bine. :) Gaura centrala e ok? Sau iti trebuie inel de centrare? Nu e bine sa stea doar in prezoane..
@andreiutz:Cauciucurile de iarna ar fi bine sa fie cat mai inguste. Eu as merge pe 176/65. Asa am avut pe Ignis,doar ca pe 14 si era foarte ok.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #175 : 16.Oct.2011, 05:51:30 p.m. »
la gaura din mijloc nu m-am uitat o sa ma uit cand imi pun cauciucurile de iarna, imi fac niste inele de centrare la cineva daca trebuie. Cauciucuri am de anul trecut sunt 185/60/15, dar trebuie sa vad in ce stare sunt, daca mai merg o iarna :P, numai ca ele sunt in sat si trebuie sa merg pana acolo :D
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline andreiutz

• Newbie
  • *
« Răspuns #176 : 17.Oct.2011, 03:46:00 p.m. »
Andrei, m-am gandit si eu sa iau gume cat mai inguste (suprafata contact mica, taie zapada etc...) In schimb ma gandesc ca o sa pierd la stabilitate in curbe. Vreau doar ca masina sa se tina ok iarna asta pe drum (no wobbly behaviour). De asemenea, tablele pe 15 nu ar fi prea mici? sa incerc sa caut 16? ma gandesc ca oricum ea ea joasa si pe 17 standard, si mi-e sa nu ii stric dedesubturile daca o sa merg pe 15.
Scuze daca tot insist pe subiectul asta, dar vreau sa stiu ca setez totul ok :) Mersi mult!

Offline andreiutz

• Newbie
  • *
« Răspuns #177 : 19.Oct.2011, 07:33:46 p.m. »
Andrei, poti sa imi dai un sfat te roog? :) Sau altcineva care mai are SSS

Offline BXXENL

« Răspuns #178 : 19.Oct.2011, 07:38:37 p.m. »
Pai daca pui pe 15 masina nu o sa fie mai joasa, pt ca or sa fie cauciucuri cu balonul mai mare, diametrul total al rotii se pastreaza, si la fel si garda la sol. Doar ca o sa ai mai mult cauciuc pe roata, si o sa fie mai comfortabil, mai bland cu suspensiile si putin mai putin stabila. Dar nu te gandi ca o sa fie ca un Jimny:P Daca te temi totusi, poti incerca 195/xxR15. Nu stiu ce dimensiune au cauciucurile de SSS, dar poti folosi calculatorul asta pt a gasi dimensiuni echivalente. Cauti un cauciuc pe 15 care sa fie suficient de lat incat sa fii tu multumit, si suficient de populara dimensiunea respectiva ca sa fie convenabil pretul. Toate astea urmarind ca diferenta de diametru sa nu fie mare, a.i. viteza reala sa fie cat mai apropiata de cea cu cauciucurile stock. In cartea de identitate ce dimensiuni sunt date?
  • SX4 1.5
Alex

Offline andreiutz

• Newbie
  • *
« Răspuns #179 : 20.Oct.2011, 01:22:08 p.m. »
Ms de sfaturi. La cauciucuri o sa fie ok.
Din pacate nici la autonet nici la radacini nu au jante de 15 cica...nici pt ss nici pt sss.
Puteti sa imi recomandati unde sa merg sa gasesc unele care se potrivesc?