Autor Subiect: Înfoliere faruri/capotă s-cross  (Citit de 12779 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline crsors

Re: Înfoliere faruri/capotă s-cross
« Răspuns #50 : 14.Iun.2017, 09:32:31 p.m. »
Sau poti sa te gandesti la o plonjare in apa din care nu poti scapa, pt ca nu ai cum sa spargi geamurile... ;)
Dpdvd al efractiei, e un fier pana la urma si ai (sau nu) casco, dar viata este mai importanta.

Partea cu bronzul eu am rezolvat-o altfel: am decupat dintr-un carton, o bucata pe care o bag in cheder cand bate soarele si nu mai sunt nevoit sa fatai parasolarul care oricum nu acopera tot geamul lateral.
« Ultima Modificare: 14.Iun.2017, 11:39:25 p.m. de crsors »
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Passion 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: trl

Offline Meltdown

« Răspuns #51 : 15.Iun.2017, 09:55:23 a.m. »
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Meltdown

« Răspuns #52 : 15.Iun.2017, 09:58:49 a.m. »
@yeti Observ ca nu le sta nimic in cale.

@enicky Tu cum le-ai montat? Au dat geamul jos? Stiu ca o perioada nu ai voie sa dai geamul jos, iar vara il cobor din reflex.

@crsors Daca ajungi sub apa oricum nu mai spargi geamul din cauza presiunii. Cel mai bine este sa le cobori in acel moment. Asa poti sa iesi mai usor. Asta daca mai esti constient :))
Poti sa pui o poza legata de acel carton ? M-ai facut curios si nu pot sa-mi dau seama despre ce vorbesti . :)
« Ultima Modificare: 15.Iun.2017, 12:05:38 p.m. de Meltdown »

Offline enicky

« Răspuns #53 : 15.Iun.2017, 12:02:48 p.m. »
    Da, au dat geamul jos si montat pe toata suprafata. Folia fiind transparenta, asa a ramas si geamul. Ei, perioada de care zici este de cateva ore, timp in care folosesti AC.
   E misto metoda cu cartonul, merge si lipit cu scotch prin interior, ca p-afara il ia vantul. De preferat carton gros(de ambalaj) si colorat (in contrast cu masina) :) :pardon:
   La plonjare in apa chiar nu m-am gandit(nu stiu cum mi-a scapat !) dar daca as iesi(prin usa din spate ca se lasa geamul jos cu manivela!) din masina, nu stiu sa inot, asa ca s-ar aplica principiul "din lac in put". :-))
« Ultima Modificare: 15.Iun.2017, 12:53:18 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #54 : 15.Iun.2017, 12:54:58 p.m. »
Cred ca la multe masini acum sunt electrice si geamurile din spate, deci pica varianta cu manivela (vazut recent filmul "Jocul" cu Michael Douglas, in care a aplicat cu succes metoda cu manivela pentru a iesi pe geamul din spate din taxiul plonjat in apa).

Offline crsors

« Răspuns #55 : 15.Iun.2017, 02:00:11 p.m. »
Fiind electric nu va mai putea fi lasat...cel mai probabil. Din cauza presiunii nu poti deschide nimic, dar, cu ceva metalic gen siguranta de la centura de siguranta posibil sa mearga spart. Unii pot spune ca vorbim povesti dar cand se intampla ... si se intampla (vedeti stirile cu cei care au plonjat in Dambovita) este de preferat sa ai o sansa in plus. Teoretic usa se poate deschide, dupa ce se echilibreaza presiunile, dar atunci este ori prea la fund, ori prea innecat.  :(

Offline Meltdown

« Răspuns #56 : 15.Iun.2017, 03:18:38 p.m. »
Tocmai ce mi-a zis colegul @crsors  ca se poate infolia toata masina la pretul de 1300RON sau 3000 RON in functie de tipul de folie folosita.

Sincer suna tentant, in conditiile in care ma treazam constant cu "atentii" de la oameni neatenti pe masina.

Oare s-ar vedea prost ? Dintr-un punct de vedere macar am o siguranta in plus cu vopseaua, la care tin datorita culorii.

Am CASCO, dar parca as baga-o si pe asta.

Offline crsors

« Răspuns #57 : 15.Iun.2017, 03:43:25 p.m. »
Cu Oracal 970 este 3000lei pt SX4 (pp ca este vb de vechiul SX4, dar cum si asta tot SX4 se numeste... :D).
Si folia o poti baga in polita casco, mi-au zis baietii de acolo ca asa au facut unii clienti.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #58 : 15.Iun.2017, 03:47:33 p.m. »
Pe el scrie mic sx4 si mare S-Cross  :D

Offline Meltdown

« Răspuns #59 : 15.Iun.2017, 03:53:24 p.m. »
Am un S-Cross luat acum cateva saptamani.

Cum vine asta cu bagatul de folie in polita CASCO ?

La pretul de 1300 RON ce folie folosesc ? Pretul asta este pentru s-cross? Nu pentru o buburuza sau ceva de genul ?