Autor Subiect: Înfoliere faruri/capotă s-cross  (Citit de 12783 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Meltdown

Re: Înfoliere faruri/capotă s-cross
« Răspuns #10 : 29.Mai.2017, 10:53:00 a.m. »
Da multi mai aveti boala pe geamuri negre. :))

Daca ai duba in fata ce faci ?
Fara suparare.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Meltdown

« Răspuns #11 : 29.Mai.2017, 10:56:49 a.m. »
Și eu sunt interesat de faruri și de o folie care să țină loc de bandouriile laterale. Oare există?

Mă disperă ăștia care parchează lângă mașină și proptesc portiera în altă mașină atunci când se dau jos.

Exista folie de protectie.

Acum poate gasesti mai ieftin sau mai scump.
Cauta folie de protectie ORACAL.
http://www.folii-adezive.ro/produs.php?id=287
Ceva de genul.

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #12 : 29.Mai.2017, 11:00:42 a.m. »
Sorry că mă bag, dar a pune folii să nu-ți claxoneze lumea gagica mi se pare o gândire demnă de Roby Roberto și Malone, no offence.

Bekxy și Toma cam au dreptate. Bine totuși că nu-i pui femeii cagulă și alegi folia. Musai să pui și niște flăcări pe uși, ceva abțibild pe lunetă cu râma aia sau cu aia cu picioarele și un tub de bass cât treisfert de portbagaj.

Numai pliz, nu pune sticker cu suzuki club  :pardon:
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Meltdown

« Răspuns #13 : 29.Mai.2017, 11:03:28 a.m. »
Si eu care ma gandeam sa fac un sticker cat usa.

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #14 : 29.Mai.2017, 11:18:09 a.m. »
Salutare.
Uite doua motive pentru a-ti pune folie (sau mai elegant, parasolare dedicate) pe geamurile din spate si luneta: pasagerii din spate nu vor mai fi deranjati de soare si probabil vor avea si o temperatura ceva mai mica vara, iar cei fara retorivzoare interioara heliomata, nu vor mai fi deranjati noaptea de farurile din spate. Acestea au fost motivele mele, si pot sa va spun ca juniorii sunt extrem de fericiti, mai ales cand se uita la vreu desen animat, iar eu (care am obiceiul sa stau aproape tot timpul cu ochii in retrovizoare pt. a stii permanent ce am in spate) sunt multumit ca nu mai stau tot timpul sa "intorc" oglinda noaptea.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

The following users thanked this post: Meltdown

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #15 : 29.Mai.2017, 11:39:02 a.m. »
Mașina vine din fabrică cu geamurile din spate închise la culoare. Iar la cele din față care e motivul?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

« Răspuns #16 : 29.Mai.2017, 11:40:17 a.m. »
Salutare.
Uite doua motive pentru a-ti pune folie (sau mai elegant, parasolare dedicate) pe geamurile din spate si luneta: pasagerii din spate nu vor mai fi deranjati de soare si probabil vor avea si o temperatura ceva mai mica vara, iar cei fara retorivzoare interioara heliomata, nu vor mai fi deranjati noaptea de farurile din spate. Acestea au fost motivele mele, si pot sa va spun ca juniorii sunt extrem de fericiti, mai ales cand se uita la vreu desen animat, iar eu (care am obiceiul sa stau aproape tot timpul cu ochii in retrovizoare pt. a stii permanent ce am in spate) sunt multumit ca nu mai stau tot timpul sa "intorc" oglinda noaptea.

Masina vine deja cu ceea ce Suzuki numeste:  "Privacy glass (geamuri spate şi lunetă)". Sunt destul de inchise nu vad rostul de a lipi ceva si mai inchis peste.

Da multi mai aveti boala pe geamuri negre. :))

Daca ai duba in fata ce faci ?
Fara suparare.

Motivele pentru care nu este legal sa inchizi foarte mult la culoare geamurile din fata si parbrizul (mai putin o banda in zona superioara) sunt multiple:

- Scade vizibilitatea si din interior catre exterior; devine dificil sa te asiguri atat in lateral cat si in oglinzile retrovizoare exterioare.  Noaptea, reducerea vizibilitatii devine foarte accentuata.
- Reduce comunicarea vizuala intre participantii la trafic. Ca pieton intotdeauna este preferat sa faci contact vizual cu soferul inainte sa traversezi. Exista si alte cazuri in care "eye-contact" e important in trafic ca masura de protectie.
- Nu te poti ascunde de camerele de filmat din intersectii sau radar in cazul in care esti surprins comitand o infractiune.
- Reduci stresul politistilor atunci cand te opresc pentru ca pot vedea ce naiba faci tu in masina in timp ce ei se apropie.

La toate aceste motive obiective mai poti adauga si unul subiectiv: Suzuki nu e o marca asociata in mod frecvent cu acel curent cultural de larga raspandire in RO: cocalarismul... parca asa ii zice  ;)

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: SuViPa

Offline Meltdown

« Răspuns #17 : 29.Mai.2017, 12:23:07 p.m. »
@toma

Multumesc pentru raspunsul elaborat.

Totusi am impresia ca nu s-a inteles gresit ce vreau sa fac.

Nu vreau nicidecum sa pun folie neagra pe fata sau parbriz.

Doar pe spate vreau sa pun intrucat acel "privacy glass" mi se pare o gluma.
Are si tatal meu acelasi model de masina si nu mi s-a parut ca sunt cine stie ce inchise.

Eu vreau sa le mai inchid la culoare un 15-20% cam asa. O sa iau cea mai deschisa folie probabil.

Iar nota de cocalarism, la ce masini umbla pe strazi, nu cred ca ma apropii.

La cealalta masina aveam folie si se vedea prin luneta in fata. La fel si prin AMBELE geamuri din spate.

Oricum, sunt cam dezamagit de cum a sarit lumea. Zici ca ar fi intrat Basescu in platou la Antena 3.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 29.Mai.2017, 12:31:31 p.m. »
Deci noi suntem Băse sau Gâdea/ Grecu ori ce viețuitoare mai mișună p-acolo?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Meltdown

« Răspuns #19 : 29.Mai.2017, 12:33:31 p.m. »
Nu, dar ati sarit cam repede sa judecati.