Autor Subiect: Tranzit Bulgaria  (Citit de 10544 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Tranzit Bulgaria
« Răspuns #60 : 22.Ian.2010, 12:49:00 p.m. »
Ok, atunci nu ma complic sa le dau motive in plus de spaga. Mai am o experienta pe litoralul bulgaresc si atunci a iesit bine, nu m-a oprit nici un echipaj de politie, sper sa nu am surprize nici acum.

Gata, am rezervat, 4 nopti, doua persoane cu mic dejun, studio, piscina, Bansko, in total 148 euro. Duminica am plecat.  :yeah:

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #61 : 22.Ian.2010, 01:10:41 p.m. »
La ce Hotel?
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #62 : 22.Ian.2010, 01:25:24 p.m. »
Ti-am raspuns pe privat. Vin cum mai multe detalii cand ma intorc. Nu mai e nimeni interesat de o tura scurta de ski la vecinii nostrii?   :)

Online Cristi (XTI)

« Răspuns #63 : 22.Ian.2010, 01:48:24 p.m. »
Referitor la detectorul de radar şi eventuala lui utilizare în Bulgaria -> nu cred că ajută, pentru că 90% dintre radarele lor sunt din cele "instant", adică atunci când detectorul îţi zice că e radarul în funcţiune e prea târziu, că te-au văzut şi ei pe tine.
Cât am parlamentat eu cu ei la evenimentul descris aici, am văzut cum funcţionează: când poliţistul vede o maşină şi apreciază că e rost de şpagă, apasă pe un buton pe care scrie M/T şi atunci aparatul măsoară viteza. Ce să mai faci în momentul ăla? Deja e prea târziu...
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #64 : 22.Ian.2010, 01:53:46 p.m. »
se pare ca sunt aparate care folosesc unda laser pentru masurarea vitezei, la alea nu ai ce sa le faci, cand tiuie detectorul ti-a si masurat viteza...

Cred ca la dus voi merge prin Veliko Tarnovo - Gabrovo - Stara Zagora iar la intoarcere voi folosi varianta ta, cea prin Troyan.

Cum a fost de reveliov? Ceva ponturi in Bansko? Un restaurant bun unde ai mancat, ceva referitor la partiile de schi etc?

Online Cristi (XTI)

« Răspuns #65 : 22.Ian.2010, 02:00:30 p.m. »
Îţi recomand evitarea pasului Şipka... e foarte rău drumul, plus că e şi foarte virajat şi prin pădure, ceea ce înseamnă o medie de viteză foarte mică şi mult stres (dacă prinzi ceva camioane). Păcat, că e foarte frumos pe acolo.

Despre Troyan, zic să iei în calcul ceva timp de rezervă, în cazul în care pasul esre închis şi trebuie luată altă rută. Când am trecut eu, jos unde începea urcarea nu era pic de zăpadă, însă sus la pas era destul de delicat (nu periculos, dar erau cam 10cm de zăpadă pe jos şi ningea viscolit).
Oricum, eu am reţinut traseul acela şi sper să pot ajunge pe acolo şi vara - cred că sunt niste imagini superbe!

Drum bun şi mini-vacanţă reuşită!  :)
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #66 : 22.Ian.2010, 02:22:03 p.m. »
aha, merci pentru pont, prin Gabrovo citisem mai undeva ca ar fi plin de tiruri...  vad ca google map mi-a propus si varianta Veliko Tarnovo - Nikolaevo pe drumul 55 iar apoi spre Stara Zagora... oare cum e drumul pe aici?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #67 : 22.Ian.2010, 02:51:50 p.m. »
Eu am trecut prin Stara Zagora in drum spre Turcia si e de groaza orasul ala. Intri, da greu mai iesi. Indicatoare zero!
Noi am mers bine spre Bansko pe ruta Ruse-Pleven-Sofia-Blagoevgrad (sau ceva de genu')-Bansko.

Si un sfat: sa ai la tine ceva euroi marunti, de 5, 10, 20, just in case. Nu cred ca au sa-ti dea rest la o hartie de 50 >:) (si aici ma refer la :baston:, desigur)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #68 : 22.Ian.2010, 03:06:35 p.m. »
Am ceva bancnote marunte acasa, dar sper sa ma intorc cu ele  :)

Pe harta am vazut ca Stara Zagora are centura, sper sa o nimeresc...  ma gandeam ca pe ruta asta nu e asa de aglomerat ca prin Sofia si prin urmare si numarul politistilor la panda e mai mic.  Cum se circula in zona Sofia, exista centura sau trebuie sa traversezi orasul?

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #69 : 22.Ian.2010, 03:15:08 p.m. »
Nu e nevoie sa traversezi orasul, exista centura. Asta vara (prin august) era cam praf, plina de gropi si denivelari pe anumite portiuni si pe acolo se aglomera. Ma mir sa se fi schimbat ceva intre timp...