Autor Subiect: Tranzit Bulgaria  (Citit de 10541 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Tranzit Bulgaria
« Răspuns #50 : 13.Iul.2009, 01:35:36 p.m. »
.....din Stara Zagora s-a cam zapacit treaba. ......

In Stara Zagora este durere! Tin minte ca am trecut cu autocarul catre Turcia (excursie organizata) si pana si soferul s-a ratacit pe acolo. Ulterior am trecut si cu ai mei cu masina - aceeasi problema.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • B-07-SAP
« Răspuns #51 : 18.Sep.2009, 01:17:10 a.m. »
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #52 : 03.Ian.2010, 08:21:34 p.m. »
La Mulți Ani tuturor!

Am revenit din mica vacanță pe care am avut-o de Revelion în Bulgaria, la Bansko și iată pe scurt câteva impresii și fotografii.  :)

Plecat pe 30 dec. 2009, pe ruta București - Giurgiu - Ruse - Pleven (Plevna) - Sofia - Blagoevgrad - Bansko, întors pe 02 ian. 2010 pe ruta Bansko - Velingrad - Plovdiv - Karlovo - Troian - Veliko Târnovo - Ruse - Giurgiu - București.
Cu tot cu plimbările pe la Mănăstirea Rila și pe la Șiligarnika (sus la pârtiile de ski de lângă Bansko), au fost 1380km, parcurși în fix 24h de condus, cu un consum de 4.8l/100km (cu Skoda).  :good:
Evident, poliția bulgară a fost "la datoria" de luat șpăgi, fapt pentru care lângă Pleven, deși eram cu tempomatul fixat la 70km/h și confirmat pe GPS cu 65km/h, am fost amendat pentru că am mers cu 94km/h.  :dknw:

Atașez câteva poze din zonele de pe unde am ajuns.

Harta traseului

Pe lângă Bansko, spre pârtiile de schi

La Ston, la piramidele naturale

Un curcubeu, pe drum

De remarcat a fost faptul că, deși la întoarcere am trecut munții pe la pasul Troian (1525m), drumul a durat mai puțin, pentru că distanța a fost cu 50km mai scurtă. Nu am putut face nici poze, nici film, pentru că am prins o ninsoare puternică, completată cu ceață densă și vânt tare. Totul s-a terminat cu bine, neavând probleme nici cu gheața, nici cu poleiul de pe drum.  #:-S

Ca fapt, divers, pe 01 ianuarie 2010, pe la ora 14, la Blagoevgrad erau 18 grade.  :-O

Notă: Ar fi mai bine ca topicul să se numească "Prin Bulgaria".  ;)

Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #53 : 03.Ian.2010, 10:44:38 p.m. »
Fain....cat despre faimosii militieni bulgari ....ne-am luat-o si noi astazi in drum spre ROMANIA 1 masina 'amendata' pentru ca a uitat sa-si aprinda luminile cu doar 15E si subsemnatul care a dat pentru a doua oara spaga ever (prima data mi s-a intamplat evident in BULGARIA/ viteza/ 61km/h peste limita legala/ 5E) pentru ce oare....speeding lucru pentru care am fost taxat cu doar 10E (desi initial mi s-au cerut 200E  :-O; am depasit viteza legala cu 57km/h :()
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #54 : 03.Ian.2010, 10:54:36 p.m. »
Cum eu nu aveam EUR pentru a-i "mulțumi" pe polițaii bulgari, s-au "dedat" și la... LEI!!!  =))
Faza cu 200 EUR mi-au zis-o și mie, plus 2 luni de luat permisul.  :nueu:

Ceea ce nu știau ei e că am făcut și eu (ca mulți alții) rusă la școală și am înțeles cam tot ce era de înțeles din cartea aia cu regulamentul lor. Inclusiv cele câteva cuvinte de mișto la adresa românilor opriți...  :w Niște imbecili polițaii bulgari. Încep să îi privesc un pic altfel pe ai noști, dar nu prea mult.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #55 : 03.Ian.2010, 11:20:12 p.m. »
Daca nu acceptau ...n-aveau decat sa scrie Procesu' Verbal. >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #56 : 04.Ian.2010, 01:19:02 p.m. »
am depasit viteza legala cu 57km/h :(

Oricum radarul ala era pus special ca sa te ia :( nimeni nu cred ca putea sa reduca viteza asa repede, chiar daca ar fi mers cu cea legala. :D

Niste spagari! X-(
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #57 : 04.Ian.2010, 05:44:04 p.m. »
Daca nu acceptau ...n-aveau decat sa scrie Procesu' Verbal. >:)

Cristi, pe tine nu te-au întrebat de n ori "пише протокол?", adică "pişe protocol?"  =))
Adevărul e că aveau nişte hârtii neînseriate, pe care scria"act" şi "protocol", dar nu aveau nicio valoare, după părerea mea. Dar e mai simplu să dai ceva şi să scapi fără bătaie de cap...  X-(

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #58 : 22.Ian.2010, 11:00:28 a.m. »
E legala folosirea detectorului de radar in Bulgaria? Daca ies pasentele poate merg saptamana viitoare vreo 4 zile la ski in Bansko. :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #59 : 22.Ian.2010, 11:02:04 a.m. »
Cica nu ,dar poti incerca fiindca ei nu dupa asa ceva se uita...ci dupa spaga.Poate reusesti cu un fir mai lung sa-l pui pe parbriz deasupra oglinzii,pe zona inegrita a parbrizului.
Go Terios!!!:)