Autor Subiect: Tranzit Bulgaria  (Citit de 10545 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: Tranzit Bulgaria
« Răspuns #40 : 24.Iun.2009, 10:16:52 a.m. »
doar unii se bucura ca s-a intors teafar :D

PS: E o gluma cu circuit inchis ! Killroy stie asta :D sau ma rog ... si cei care au fost la intalnirea cu masinutele de la Tineretului

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #41 : 24.Iun.2009, 10:27:31 a.m. »
 :pardon: :pardon:ok,am crezut ca unii nu s-au intors cu bine....scuze!

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #42 : 24.Iun.2009, 10:29:56 a.m. »
razak mai sunt inca masinutele in parc  >:)
ma bucur sa va pot ajuta

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #43 : 06.Iul.2009, 12:15:45 p.m. »
Am tranzitat si eu Bulgaria (in drumul meu catre Nei Pori, Grecia) fara probleme. Este adevarat ca nu am alergat prea tare si incercam sa respect cat de cand limitarile alea idioate ale lor inainte de fiecare curba (deh, mi-era teama sa nu ma opreasca vreunii :D). Politie am vazut mai putin la ducere si mai mult la intoarcere - era deja iulie si probabil se inteisera plimbarile catre Grecia. Pe drumul de intoarcere catre Sofia, pe o distanta de ~100 km, am vazut cre ca vreo 5 echipaje de politie! Am vazut masini trase pe dreapta, atat de RO cat si de BG, deci nu stau oamenii la panda sa-i prinda pe romani. Daca depasesti viteza si te vede, asta e, te opreste. Oricum, dupa cum spumea si @killroy parca, bulgarii dau flash-uri sa te atentioneze ca-i politie in fata - am primit de multe ori si mi-a prins bine :) (am dat si eu la randul meu).
Drumurile prin Bg sunt destul de bune, au si ceva autostrada, dar na, nu atat de multa ca la greci :D In principal se merge bine.
Cam atat. Daca doreste cineva vreo informatie in plus, feel free to ask. :) Daca stiu, va raspund cu placere.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline drakiula

• Full Member
  • Mesaje postate: 114
« Răspuns #44 : 06.Iul.2009, 03:01:59 p.m. »
O natie de 3 lulele bulgarii astia. Cam la fel cu vecinii de peste Dunare.
Suzuki SPLASH 1.2 GS 86 CP :D(Codename: SUZIE)

Offline ASZ

« Răspuns #45 : 07.Iul.2009, 10:19:40 p.m. »
Nu mai tin minte .. oare detecotrul de radar se poate utiliza legal in Bulgaria ?

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #46 : 07.Iul.2009, 11:32:22 p.m. »
hai ca nu e chiar asa draqu de negru si la noi platesti de te rupi daca sari calul cu viteza sau alte chestii.asa ca nu ii mai faceti pe vecini pandari de amenzi sau in alte feluri  ptr ca o mare parte din soferii romani sant zmei si aici in tara pe sosele si se comoprta la fel si in afara,iar cand sant opriti se vaicaresc si arunca cu orice in politia de la bulgari sau de nu stiu unde.Am vazut''zmei''autohtoni ce fac pe sosele in germania-austria-ungaria,la noi nu mai zic caci fac naveta pe dn1 de vro 11 ani Ploiesti-Campina si nu am luat un radar,dar ce accidente am putut sa vad live...brrrr

Offline drakiula

• Full Member
  • Mesaje postate: 114
« Răspuns #47 : 08.Iul.2009, 01:33:51 a.m. »
@ASZ - pe scurt nu.

Vezi http://www.ambasada.ro/legislatie/tara/23/bulgaria.html

sectiunea 'Conditii privind traficul auto'
Suzuki SPLASH 1.2 GS 86 CP :D(Codename: SUZIE)

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #48 : 10.Iul.2009, 01:13:14 p.m. »
@grandvitara de cite ori ai tranzitat bulgaria?
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline drares

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #49 : 13.Iul.2009, 12:37:25 p.m. »
Pentru obiectivitate, desi opiniile mele la adresa vecinilor din sud raman favorabile (si ca destinatie de vacanta, si din punct de vedere al tranzitarii), in lumina experientei recente trebuie sa admit ca drumul catre punctul de frontiera cu Grecia de la Svilengrad (Kapitan Petko Voivoda mai precis) nu e prea grozav semnalizat. Venind pe traseul Ruse-Veliko Tarnovo-Gabrovo-Stara Zagora, din Stara Zagora s-a cam zapacit treaba. Semne ar fi, doar ca la un moment dat inconsecventa localitatilor alese drept repere tinde sa te nauceasca. E drept, am nimerit si in perioada unor lucrari (un pod rupt) care au contribuit la incalcirea itelor. Chiar si in proximitatea punctului de trecere, te trezesti cu un Greece la dreapta, 3 km, faci dreapta, iar la prima rascruce incepe sa fie vorba de Sofia, Grecia devenind istorie. Mergand spre Sofia, apare ca prin minune si drumul spre Grecia. Totul e sa nu te lasi impresionat. :)

Altfel, ca de obicei, raportez ca nu a avut loc nici un incident cu localnicii, fie ei cu chipiu sau fara.
If you want to truly understand something, try to change it. (Kurt Lewis)