Autor Subiect: Overall opinion NEW VITARA  (Citit de 11763 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Overall opinion NEW VITARA
« Răspuns #50 : 24.Mai.2017, 03:56:40 p.m. »
Da intradevar daca vrei calitate trebuie "tintit" ceva mai sus ca si suma investita, nu neaparat din zona peste 30K.
De exemplu o varianta buna pare a fi Seat Ateca Xcelence 4x4 1.4TSI-150CP MT, cu discount se poate ajunge la 25K.   
Deci cam 6K in plus fata de o Vitara S 4x4 1.4-140CP MT (19K cu discount referinta).

Să nu uităm cutia automată. Dacă are și faruri cu led, scaune piele, rbs, tot ar fi însemnat să dau peste 6k euro în plus. Sau peste 7k. Enorm.
În octombrie când am dat avansul, nu exista mașină în aceeași configurație sub 32k. Și tot nu le avea pe toate. Dacă nu greșesc, cea mai apropiată era Mazda. Sau Kia.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline fireburn

« Răspuns #51 : 24.Mai.2017, 04:18:32 p.m. »
Da, de acord, un cost de preductie redus are la baza "taieri" din diverse locuri (in special clasa material,  confort,  suspensie)
insa riscul este daca pentru Europa tai prea mult si ignori calitatea minim necesara (cam ca pentru pietele din China/India)
posibil sa fie o arma de marketing cu doua taisuri in care daca clientii Europeni "se inteapa" te cam tin minte vreo doua generatii
de masini chiar daca nu mai repeti greseala la noile modele.

Eu cred ca-s calculate la fix toate chestiile astea.

Offline enicky

« Răspuns #52 : 24.Mai.2017, 04:29:25 p.m. »
.
....Asta cu plastic și se zgârie parbrizul mi se par tâmpenii gen n-a avut polițistul bască, ordin de serviciu și omologare radar, motiv pentru care, tu gherțoi, contești amenda pentru mers cu 120 pe bulevard.
     Bogdane tu ai drepate, dar sunt multi dintre noi la care Suzuki a fost prima masina noua si din pacate au prins si "vopseaua ecologica" pe baza de apa, vopsea despre care toata lumea are indoieli asupra calitatii. Asta pe de-o parte, iar pe de alta parte, clientii cred ca daca au masina noua, vopseaua trebuie sa fie "cristal", n-are voie sa se zgaraie(ca e noua), nu sare la pietricele si nu face panza de paianjen. Gresit in opinia mea.
        Legat de intretinere, am observat ca ceara lichida nu mai permite mizeriei de pasare sa fie aderenta, iar un polish(manual) la sase luni este chiar binevenit.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ambmihai

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #53 : 24.Mai.2017, 04:46:09 p.m. »
Încerc să transmit că nu înghit asta cu plasticele. Să ridice mâna sus cine a primit mașina cadou. No, pe ăla îl cred că-i dezamăgit. Că nu a studiat înainte.
Sau se zgârie parbrizul. Dacă zic f.. mama lui de parbriz încalc vreo regulă? E parbriz, e 300 lei unul. Crapă, schimbi pe casco. Sau iei unu nou când e atât de zgâriat că deranjează. Nodînpapurisme.
Vrei Suv, 4x4, navigație, leduri, Acc, Rbs la 17k daaaaa, mneah, se zgârie parbrizu. Ioooi, și plastic la uși, îîîh... Iau Kodiak la 40k.
Eu aș vrea o Navara, îmi place tare mult, dar cum n-am avut 43k, am luat Vitara. Și sunt complet dezamăgit că am un greieraș în bord, of, la naiba.

A se considera un pamflet.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: iulian07, cydul79, mariusracean, ambmihai, Adifiru

Offline fireburn

« Răspuns #54 : 24.Mai.2017, 05:08:24 p.m. »
:)

E la noi, la olteni o vorba, tragicomica:
"Si cu p**a in c*r si cu sufletu-n rai nu se poate"

The following users thanked this post: enicky, ambmihai

Offline enicky

« Răspuns #55 : 24.Mai.2017, 06:57:59 p.m. »
Da intradevar daca vrei calitate trebuie "tintit" ceva mai sus ca si suma investita,...
    Ce anume "calitate"? Daca te-ai oprit aici(la Suzuki), atat primesti de banii ceruti, nu? :) Alta "calitate" obtii la alti bani.

Ca tot facea autorul topicului comparatii cu Loganul, il invit sa dea un search pe Google "Rusty Duster" sa vad
   O comparatie toatal gresita ! Au ce-i drept ambele, 4 roti, 4usi si volan, dar, cam atat au in comun. Si apropos, pe strada vezi o gramada Loganuri "inflorite". Oricum, firmele le tin pana "cad", iar particularii ...cam la fel.
    Mai in gluma, mai in serios colegul @fireburn are mare dreptate.
    Mai puteti citi si de bine  aici sau aici.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cmd77

« Răspuns #56 : 25.Mai.2017, 08:48:16 a.m. »
Detin de un an o Vitara si concluzionez scurt: sub 20k euro merita fiecare banut. Peste 20k euro - cauta altceva!
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline jupanul1

« Răspuns #57 : 25.Mai.2017, 09:13:23 a.m. »
Offtopic:

Eu am dat 20300 EUR, deci .. n-a meritat! :D
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #58 : 25.Mai.2017, 09:50:28 a.m. »
Mincinosu-le