0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Da intradevar daca vrei calitate trebuie "tintit" ceva mai sus ca si suma investita, nu neaparat din zona peste 30K.De exemplu o varianta buna pare a fi Seat Ateca Xcelence 4x4 1.4TSI-150CP MT, cu discount se poate ajunge la 25K. Deci cam 6K in plus fata de o Vitara S 4x4 1.4-140CP MT (19K cu discount referinta).
Da, de acord, un cost de preductie redus are la baza "taieri" din diverse locuri (in special clasa material, confort, suspensie)insa riscul este daca pentru Europa tai prea mult si ignori calitatea minim necesara (cam ca pentru pietele din China/India) posibil sa fie o arma de marketing cu doua taisuri in care daca clientii Europeni "se inteapa" te cam tin minte vreo doua generatiide masini chiar daca nu mai repeti greseala la noile modele.
.....Asta cu plastic și se zgârie parbrizul mi se par tâmpenii gen n-a avut polițistul bască, ordin de serviciu și omologare radar, motiv pentru care, tu gherțoi, contești amenda pentru mers cu 120 pe bulevard.
Da intradevar daca vrei calitate trebuie "tintit" ceva mai sus ca si suma investita,...
Ca tot facea autorul topicului comparatii cu Loganul, il invit sa dea un search pe Google "Rusty Duster" sa vad
Offtopic:Eu am dat 20300 EUR, deci .. n-a meritat!