Autor Subiect: Overall opinion NEW VITARA  (Citit de 11768 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ash

Re: Overall opinion NEW VITARA
« Răspuns #40 : 24.Mai.2017, 02:02:19 p.m. »
asta e si intentia mea...cel putin 7 ani cat am garantie..
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14594
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #41 : 24.Mai.2017, 02:21:17 p.m. »
Asa este, domnilor, a mea implineste 8 ani si nu ma indur s-o dau...  >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline jupanul1

« Răspuns #42 : 24.Mai.2017, 02:29:36 p.m. »
Eu cred că pe la 5, hai 6 ani (max) e sweet-spot, adică după această vârstă există potențial ridicat să ai costuri [mult mai] ridicate cu mentenanța. Plus valoarea de revânzare scade spectaculos (mai puțin la alea nemțești)...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #43 : 24.Mai.2017, 02:36:18 p.m. »
Ținând cont că discuția asta s-a mai purtat, ar trebui trasă o concluzie.
Overall, Vitara își merită din plin banii.

Minusurile de calitate se pot rezolva dacă îți permiți 10, 12k în plus. Alegând altă marcă.
Calitate în plus la banii ăștia obții renunțând la 4x4 și garda înaltă. Plus dotări. Exemplu (că avem una în ograda firmei), Opel Astra 1,4 Turbo. Calitate, gadgeturi cât încape, faruri Led Matrix, ce mai, nebunie. 17k.

Vrei "gip", ai variantele enumerate deja. Până la 20k Vitara sau Duster.
Ai peste 30k, ce vrei tu. Deși cunosc un băiat deștept care cu 30k și-a luat două Vitare.

Asta cu plastic și se zgârie parbrizul mi se par tâmpenii gen n-a avut polițistul bască, ordin de serviciu și omologare radar, motiv pentru care, tu gherțoi, contești amenda pentru mers cu 120 pe bulevard.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: toma, iulian07, SuViPa, lllAlexlll, ambmihai, Adun

Offline toma

« Răspuns #44 : 24.Mai.2017, 02:44:24 p.m. »
@bogdanzarnescu  nici ca se putea mai bine rezumat si concluzionat  >:D<
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Adun

Offline AT

« Răspuns #45 : 24.Mai.2017, 03:08:02 p.m. »
Minusurile de calitate se pot rezolva dacă îți permiți 10, 12k în plus. Alegând altă marcă.
Vrei "gip", ai variantele enumerate deja. Până la 20k Vitara sau Duster.
Ai peste 30k, ce vrei tu. Deși cunosc un băiat deștept care cu 30k și-a luat două Vitare.

Da intradevar daca vrei calitate trebuie "tintit" ceva mai sus ca si suma investita, nu neaparat din zona peste 30K.
De exemplu o varianta buna pare a fi Seat Ateca Xcelence 4x4 1.4TSI-150CP MT, cu discount se poate ajunge la 25K.   
Deci cam 6K in plus fata de o Vitara S 4x4 1.4-140CP MT (19K cu discount referinta).
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline jupanul1

« Răspuns #46 : 24.Mai.2017, 03:11:28 p.m. »
TL/DR - Vitara este best-buy (2015-2017, nu știm ce va fi după).

P.S. Și cred că și SX4 la fel.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline AT

« Răspuns #47 : 24.Mai.2017, 03:20:48 p.m. »
Da deja au fost anuntate modele noi din aceasi clasa mai mica SUV in care se incadreaza si Vitara,
exemplu Skoda Karoq care va apare in a doua parte a acestui an, respectiv Seat Arona la anul.
Ramane de vazut cat vor fi preturile la aceste modele concurente (pentru aceleasi dotari).
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline toma

« Răspuns #48 : 24.Mai.2017, 03:30:26 p.m. »
Pentru exact aceleasi dotari ma astept sa fie mai mari, la fel cum si calitatea finisajelor si anumitor materiale ma astept sa fie superioara.

Lasand la o parte dorinta de a acapara ceva piata in Europa, care cred eu ca a stat la baza stabilirii pretului pentru Vitara, ma indoiesc ca Suzuki chiar vinde in pierdere - prin urmare trebuia taiat de undeva...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline AT

« Răspuns #49 : 24.Mai.2017, 03:44:41 p.m. »
Da, de acord, un cost de preductie redus are la baza "taieri" din diverse locuri (in special clasa material,  confort,  suspensie)
insa riscul este daca pentru Europa tai prea mult si ignori calitatea minim necesara (cam ca pentru pietele din China/India)
posibil sa fie o arma de marketing cu doua taisuri in care daca clientii Europeni "se inteapa" te cam tin minte vreo doua generatii
de masini chiar daca nu mai repeti greseala la noile modele.