Autor Subiect: Overall opinion NEW VITARA  (Citit de 11774 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Overall opinion NEW VITARA
« Răspuns #30 : 24.Mai.2017, 11:19:41 a.m. »
@Bobcat134 - cam cât ai în plan să ții noua mașină? În funcție de asta am mai putea despica încă o dată firu-n patru...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #31 : 24.Mai.2017, 11:26:42 a.m. »

Scuze de offtopic, dar cred ca vorbim de lucruri diferite cand vorbim de "lac care se zgarie"
:))) total de acord, acum depinde ce inseamna pentru fiecare "bine" !
Daca te uiti in lumina soarelui si ai aceasta "panza de paianjen", atunci crede-ma ca nu e "bine". Inseamna ca lacul e praf. Daca e ca in partea unde a fost polishat si arata cat mai aproape de asa cum ar trebui sa arate lacul de pe o masina ...atunci e bine dar cred ca vei revolutiona piata cu metoda. :)
Iar pentru ca masina sa arate cu lacul "curat", necesita ingrijire. Daca nu, perfect de acord, vopseaua supravietuieste si asa.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline Bar

« Răspuns #32 : 24.Mai.2017, 11:30:06 a.m. »
Let`s continue ...

Tot ceea ce imi doresc, este o masina fiabila, usor de intretinut, care sa nu necesite reparatii majore, sa nu aibe sisteme care merg cateva mii de km apoi sa pice, pe scurt imi doresc o masina care sa fie de calitate in bugetul ei + crossover (mini suv).

Avand in vedere ca un S-cross, cel putin la acelasi nivel de echipare cu Vitara, il poti lua cu un pret mai mic decat Vitara  (dar in urma negocierilor, nu pret de lista), cat si faptul ca, aproape unanim recunoscut, are o calitate a fabricatiei peste Vitara, cred ca ar trebui sa te orientezi spre S-cross. Nu renunta la Suzuki.
Despre partea tehnica nu mai comentam ca sunt identice si nu prea sunt reclamatii.
Sa nu uitam de dimensiunile mai mari ale lui S-cross la interior, cat si la volumul portbagajului.
  • X

Offline Ash

« Răspuns #33 : 24.Mai.2017, 11:31:08 a.m. »
Am un amic care are un business cu intretinere si polish auto...cum arata lacul pe partea nepolisata am vazut pe masini mult mai scumpe ca vitara..
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #34 : 24.Mai.2017, 11:39:05 a.m. »
@Ash exact asta spuneam si eu, poti avea cel mai tare lac, daca nu ai grija de el, il faci praf din primul sau al doilea an.
De asta zic ca pentru subiectul lac - vopsea, nu trebuie sa ai o temere. Ci doar trebuie sa stii cum sa ai grija. Ceva major, care sa genereze teama la achizitie era :vopsea care sare sau tabla ruginita din fabrica peste care fierbe vopseaua.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

The following users thanked this post: Ash

Offline dAlex

« Răspuns #35 : 24.Mai.2017, 12:01:45 p.m. »
Ca tot facea autorul topicului comparatii cu Loganul, il invit sa dea un search pe Google "Rusty Duster" sa vada ce probleme sunt prin UK cu daciile.

Alea da probleme cu rugina din fabricatie. Si Duster-ul nu-i numai 10000.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Ash

« Răspuns #36 : 24.Mai.2017, 12:04:01 p.m. »
UK nu se pune ca acolo e salinitate mare in aer si e "normal"
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline dAlex

« Răspuns #37 : 24.Mai.2017, 12:33:58 p.m. »
UK nu se pune ca acolo e salinitate mare in aer si e "normal"

Well... Vitara se vinde in Japonia, sa nu-mi zici ca acolo nu-i. Sau Australia sau India..

Si n-am gasit "Rusty Vitara" decat la modele din 2011 si mai vechi.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline lllAlexlll

« Răspuns #38 : 24.Mai.2017, 01:06:13 p.m. »
Eu am mașină de 4 luni de zile și am aproximativ 5,5k kilometrii.
Am luat câteva pietricele în parbriz și după cele discutate pe forum despre calitatea parbrizului am verificat foarte bine zona,însă nu am văzut nici o zgârietura.
Despre vopsea cred ca este prea devreme sa ma pronunț, însă momentan este impecabila,o spăl la 1-2 săptămâni, din cauza culorii care este foarte pretențioasă, iar la fiecare spălare optez pentru 2 lei în plus sa ii fie aplicata ceara lichida și sunt mulțumit de rezultat.
În momentul de fata nu mi-as face griji despre rugina,sau stratul de lac pe care îl are,pana ar ajunge mașină sa ruginească trebuie sa o feresc în parcări de persoanele care opresc ușa când coboară în mașină parcata langa.
Pentru restul exista casco și pot sa dorm liniștit.
Despre calitatea pieselor din interior sunt mulțumit,nu am achiziționat o mașină premium și nici nu am așteptări legate de calitatea bordului sa fie premium.
 Deci ca o concluzie finala,din punctul meu de vedere sunt foarte mulțumit de mașină.
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

The following users thanked this post: ambmihai, Ash

Offline Bobcat134

« Răspuns #39 : 24.Mai.2017, 01:45:37 p.m. »
@Bobcat134 - cam cât ai în plan să ții noua mașină? În funcție de asta am mai putea despica încă o dată firu-n patru...

cel putin 7-8 ani :)) si nu glumesc
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip