Autor Subiect: Pierdere contacte din agenda telefonului  (Citit de 5881 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pierdere contacte din agenda telefonului
« : 18.Mai.2017, 02:37:16 p.m. »
De vreo saptamana am constatat ca imi dispar unele contacte din agenda. In sensul ca, atunci cand suna telefonul, nu mai apare si numele persoanei asociat numarului, cu care vorbesc destul de des si care era prezenta in agenda. Nici la cautare nu le mai gasesc.
Telefonul e Samsung cu versiunea de Android 7.0.
Are cineva vreo idee despre ceea ce s-ar fi putut intampla? 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline fireburn

Re: Pierdere contacte din agenda telefonului
« Răspuns #1 : 18.Mai.2017, 02:42:57 p.m. »
Ai incercat un restart ?
Nu e Windows dar poate merge.
Si incearca sa-l scanezi de virusi, daca poti.

The following users thanked this post: gabineg

Offline AT

« Răspuns #2 : 18.Mai.2017, 02:55:55 p.m. »
Este binevenita si o salvare a agendei in format .csv pe cardul de memorie suplimentara daca exista in telefon,
sau salvata agenda pe alt dispozitiv de unde sa fie repusa la nevoie pe acelasi telefon sau pe alt telefon.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #3 : 18.Mai.2017, 03:14:06 p.m. »
    Exista o aplicatie "Contacte sterse", "Deleted Contacts", studiaz-o poate te ajuta !
  Sau aici : https://www.betit.ro/recuperare-contacte-sterse-de-pe-un-telefon-android/
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 18.Mai.2017, 03:29:37 p.m. »
Multumesc pentru sfaturi.

1. O sa-i dau restart, desi nu cred ca ajuta.
2. O sa incerc sa-i salvez agenda in formatul .csv ca la outlock
3. Am Bitdefender si scanez des.
4. La sugestia lui @enicky nu ma incumet. Mi se pare cam dura pentru priceperea mea.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #5 : 18.Mai.2017, 03:52:23 p.m. »
Multumesc pentru sfaturi.
4. La sugestia lui @enicky nu ma incumet. Mi se pare cam dura pentru priceperea mea.
               Nu cred ca e f. greu, doar urmezi pasii. Iar aplicatia Contacte sterse o gasesti pe tel. dar nu stiu cat de eficienta este.
     Iar de  pe site-ul https://www.betit.ro/cum-sa/page/2/ tocmai am urmarit si executat un tutorial cum sa faci google chrome mai rapid si chiar a dat rezultate.
   Macar copiaza agenda in PC s-o ai. :dknw:
  Am mai gasit ceva : http://ro.wondershare.com/samsung/recover-contacts-from-samsung.html
« Ultima Modificare: 18.Mai.2017, 04:06:02 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #6 : 18.Mai.2017, 06:16:31 p.m. »
Telefonul fiind cu sistem Android, ar trebui sa fie asociat cu un cont Google.
Intra pe https://contacts.google.com/ cu contul respectiv si vezi ce gasesti pe acolo.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Leutz

« Răspuns #7 : 19.Mai.2017, 04:06:05 a.m. »
Si mie mi s-antamplat asa la un telefon mai vechi cu Android. Era un Galaxy Ace prima generatie cu Android-ul de pe-atunci ... 2.3 parca. Cred c-am povestit si p-aici la momentul respectiv.

Aplicatia pentru agenda telefonica avea o optiune de "import" ... Ii dadeam sa-si importe numerele din memorie si le gaseam din nou pe toate. Dupa un timp iar pierdea, iar importam ... si tot asa. Dupa un timp a inceput sa le cam piarda mai mult decat sa le tinea si ... am decis sa-l pensionez.

L-am inlocuit cu un Nokia N9 (my precious  :x), care dupa un timp a inceput si el sa faca probleme aproape similare, care insa se rasfrangeau cumva doar asupra mesajelor. Asta in loc sa le piarda, le incurca. Primeam mesaj de la Gigel si-mi zicea ca primesc de la Ionel  =)). Apoi mai primeam un mesaj de la Gigel si-mi zicea ca-i de la Vasilica. N-avea nici o logica si chiar ma incurca rau de tot. L-am pensionat si p-asta.

Ce sa facem ... avem telefoane 'destepte', nu ne-au placut caramizile cu ecran alb-negru si o linie de text  :D
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Cosmin09

« Răspuns #8 : 19.Mai.2017, 08:51:08 a.m. »
Si cand ii raspundeai lui Gigel la mesaj, cui se trimitea, lui Ionel sau lui Vasilica? :-))
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ...

« Răspuns #9 : 19.Mai.2017, 10:39:32 a.m. »
Asta sa ne-o spuna colegul @gigel :)