Autor Subiect: Asteptăm...!  (Citit de 6628 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gigel

Re: Asteptăm...!
« Răspuns #40 : 17.Mai.2017, 09:12:17 a.m. »
Nu contează unde este predată,important este să ai certificatul de distrugere ,(parcă așa îi spune),în original sau copie legalizată.De un original ai nevoie la radierea masinii.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline Meltdown

« Răspuns #41 : 17.Mai.2017, 10:15:10 a.m. »
Dacă nu distruge mașina cred că altfel se face.

Ei cumpără mașina pentru revanzare nu pentru casare.

Mașina o predai la dealer, care ți-o cumpără.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline shpeedy

« Răspuns #42 : 17.Mai.2017, 10:26:46 a.m. »
Inclin sa cred ca e vorba de doua masini diferite in discutie - Opel-ul dat la buy-back la dealer SI o rabla ce necesita casare aflata in afara Bucurestiului...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #43 : 17.Mai.2017, 11:39:04 a.m. »
Inclin sa cred ca e vorba de doua masini diferite in discutie - Opel-ul dat la buy-back la dealer SI o rabla ce necesita casare aflata in afara Bucurestiului...
  Perfect adevarat! Vorbim despre doua masini. Intre timp am sunat la o firma, din Buzau, de casare auto, si mi-au spus ca o pot casa in orice judet.

« Ultima Modificare: 26.Mai.2017, 07:00:30 a.m. de Emilian Sohterus »
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #44 : 23.Mai.2017, 01:44:09 p.m. »
Buna ziua stimati colegi! Azi am predat rabla!!! Maine  ma duc la taxe si impozite si peurma la politie s-o radiez. Oricum, pana pe 11 iunie, cand ar trebui sa soseasca masina, mai e timp...
 O zi buna in continuare!
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline Meltdown

« Răspuns #45 : 24.Mai.2017, 01:06:49 p.m. »
Salut.

Eu pe 10 trebuie sa o iau. :D

As fi preferat sa o ridic inainte de 1, dar asta este...

Stie cineva cam cat dureaza chestia asta cu rabla ?

Eu am fost admis in sistem pentru rabla dar era blocat programul de date pentru rabla...

Offline mariusracean

« Răspuns #46 : 24.Mai.2017, 02:24:30 p.m. »
Salutare la toata lumea!

E a doua postare pe acest forum, dar l-am citit si rascitit de 1000 de ori.

Sunt in asteptarea unei Vitare Spirit AllGrip 1.6 MT. De la primul test drive m-am indragostit de ea.
Vin de pe un Audi A3, deci la primul test drive mi s-a parut lenesa. Dar cand am activat modul Sport, am fost destul de multumit.

Masina a iesit din fabrica sambata trecuta, dealerul o asteapta sa ajunga in curte, sa monteze scuturile metalice. Am primit seria de sasiu si am putut sa fac programare la inmatriculari (peste 2 luni). Pana atunci .. numere rosii.

Maine duc o rabla la casat, azi am primit nota de acceptare.

Relatia cu dealerul a fost una din cele mai faine experiente. Mai multe detalii si laudele de rigoare dupa ce intru in posesia masinii.
  • Vitara Spirit 1.6B, AllGrip, 5MT, Galactic Grey Metallic

Offline Meltdown

« Răspuns #47 : 24.Mai.2017, 02:29:58 p.m. »
@mariusracean
Salut Marius, trebuie programare la inmatriculari?

Are cineva idee daca la fel este si in Bucuresti ?

Offline mariusracean

« Răspuns #48 : 24.Mai.2017, 03:38:00 p.m. »
Da, trebuie programare.

Cu valul de masini second-hand care au invadat Romania, cam toate serviciile de inmatriculare cer sa-ti faci programare inainte.

La Cluj este plin pentru urmatoarele 2 luni (am reusit cu noroc sa gasesc un loc liber in 14 iulie).

Cred ca la fel e si in Bucuresti, daca nu mai rau.

Noroc ca putem sa luam numere rosii pe 1, 2 sau 3 luni direct de la dealer.
  • Vitara Spirit 1.6B, AllGrip, 5MT, Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: Meltdown

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #49 : 24.Mai.2017, 09:43:56 p.m. »
@mariusracean
Salut Marius, trebuie programare la inmatriculari?

Are cineva idee daca la fel este si in Bucuresti ?
Da, trebuie programare.

Cu valul de masini second-hand care au invadat Romania, cam toate serviciile de inmatriculare cer sa-ti faci programare inainte.
La Cluj este plin pentru urmatoarele 2 luni (am reusit cu noroc sa gasesc un loc liber in 14 iulie).
Cred ca la fel e si in Bucuresti, daca nu mai rau.

Din experienta mea, la Bucuresti nu-i obligatorie programarea online.
In Martie aveam de inscris Opelul Mokka. Speriat de stirile despre nebunia inmatricularilor, am facut programare online -> termenul dat "10 Mai" :(. Inacceptabil caci in Aprilie aveam programata vacanta. Asa ca mi-am luat inima in dinti, actele in servieta si pe 27 Martie, la ora 17, m-am dus la SPCRPCIV Pipera. Mai mult cu intentia ca sa culeg informatii despre cum se desfasoara ostilitatile si cum sa ma pregatesc sa pierd o zi intreaga. Surpriza a fost sa gasesc acolo un automat care impartea bonuri si o mana de oameni ce asteptau linistiti pe bancute, sau pe afara la fumat. Am luat si eu un bon cu numar de ordine, pe care mai scria ca am 89 persoane inaintea mea. Dupa 2 1/2 ore plecam acasa avand actele depuse, numerele si certificatul urmand sa le ridic peste doua zile. Cand am plecat (19:30) am socotit ca timpul de asteptare scazuse sub o ora. Cred ca daca m-as fi dus la ora opt (programul fiind pana la 21) probabil scapam in mai putin de juma' de ora.

Programarea online este buna daca nu te grabesti cu inmatricularea si vrei sa fii servit fara timp de asteptare la ghiseu (cu conditia sa mergi la ora din programare).

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: Meltdown