Autor Subiect: Asteptăm...!  (Citit de 6629 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline solymir

Re: Asteptăm...!
« Răspuns #10 : 08.Mai.2017, 06:44:32 p.m. »
Salutare tuturor!

Inca un asteptam si aici (chiar ma bucur ca e topicul asta ca nu stiam unde sa ma "laud"). Deja a trecut o luna, astept un S-Cross Luxus, Mineral Gray, data fabricatiei 30 iunie. Luxus pentru ca am vrut neaparat Automat + ACC, si doar Luxus are asta. Sunt foarte happy si mai ales "stau ca pe ace". Am trecut pe la foarte multi, am strambat din nas la multi, dar doar S-Cross mi-a lasat un ranjet cretin pe fata pe autostrada, urmat la ceva distanta de CX-3. Cat despre offroad + allgrip... vom vedea, am bagat-o prin niste gropi de pe centura in lucru din Militari si am fost relativ multumit :)

L.E. Acum cu rabla e doar un tichet, nu? Adica daca rablagesc trotineta mea nu as mai beneficia de cel de la ei?
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline shpeedy

« Răspuns #11 : 08.Mai.2017, 08:29:26 p.m. »
Pam-pam-pam...

Asta e riscul ne-personalizarii unui Jurnal de bord...
Daca era ceva cat-de-cat individualizat, gen "Vitara S Galactica" (de la culoare) sau "Emilian's Vitara S", se evitau situatiile de genul sau inevitabila solicitare catre moderatori de a schimba titlul topicului in momentul in care se intra in posesia masinii (si "Asteptam..." nu prea mai are sens).

@solymir: in primul rand, bine ai venit! In al doilea rand, chiar daca nu pare, acesta este jurnalul masinii (viitoare a) colegului Emilian. Rugamintea ar fi sa-ti deschizi un jurnal propriu, daca intentionezi sa ai un jurnal, sau sa postezi intr-un topic de recensamant.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #12 : 08.Mai.2017, 08:43:04 p.m. »
       Le urez si eu noilor colegi : Bine ati venit !
   Personalizarea titlului jurnalului tocmai ce se discutase acum cateva saptamani ! :)

Este si asta o varianta, cum spune @shpeedy,  dar ar mai fi si varianta ca "Asteptam..." sa ramana un topic normal si colegul sa-si deschida un jurnal nou(cu un titlu sugestiv) in momentul achizitiei masinii. Dar probabil trebuie mutat d-aici. Cum se doreste....
      Probabil ca vor mai apare colegi care ...asteapta. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #13 : 08.Mai.2017, 09:30:20 p.m. »
      Buna seara!
     Aş fi vrut să vă salut şi să mă prezint, dar nu am găsit un loc unde sa fac acest lucru.  Eu cred ca poate să rămână acest topic pentru toţi cei care aşteaptă să le vină maşina, dar doresc să intre în această comunitate mai devreme. Eu am citit destul de mult din ceea ce este postat, şi am invăţat destul de  multe lucruri despre Suzuki Vitara in general si in special despre modelul Vitara S.
      Dar ținând cont de regulile bunei cuviinţe, trebuie să mă supun regulilor casei! Voi hotărâţi şi eu fac ceea ce trebuie!  :pardon:
   Cred că este mai bine să închideți acest topic, am inţeles despre ce este vorba si cum trebuia sa procedez!
  Mulţumesc!
 ps: Maine dimineaţă am să deschid un nou topic aşa cum trebuie!

« Ultima Modificare: 08.Mai.2017, 09:42:47 p.m. de Emilian Sohterus »
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline CornelT

« Răspuns #14 : 09.Mai.2017, 08:56:32 a.m. »
Mi se pare o idee buna sa existe un topic cu acest nume, evident in alta sectiune a forumului, ar reprezinta un fel de "antecamera" a forumului, un punct de intrare in comunite, iar colegul sa-si deschida un jurnal de bord cu titlu "corespuzator".  :)

data fabricatiei 30 iunie

Si S-Cross-ul meu are data de fabricatie tot 30 iunie, mi-era frica ca o sa astepte mult masina in curtea fabricii pana se umple trailerul cu destinatia RO. Incep sa prind curaj :)
  • Suzuki S-CROSS 1,4 MT Passion

Offline emil_greus

« Răspuns #15 : 09.Mai.2017, 10:56:42 a.m. »
Salut Cornel! Nu sunt motive de ingrijorare - trailerul de la Lagermax preia masinile imediat ce dealerul plateste si fabrica da OK-ul. Apoi le descarca intr-un centru de logistica de la granita. Imediat dupa, masinile cu aceasi directie sunt grupate pe trailere interne. Nu sunt numai Suzuki. De exemplu daca un trailer merge la Constanta o sa ia toate masinile pentru Constanta (VW, Suzuki, Ford, etc.).

De la data fabricatiei, in 10-14 zile calendaristice masina e in curtea dealerului.

The following users thanked this post: CornelT

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 09.Mai.2017, 10:42:15 p.m. »
Mi se pare o idee buna sa existe un topic cu acest nume, [...] ar reprezinta un fel de "antecamera" a forumului, un punct de intrare in comunite, [...]
Adică un purgatoriu, nu?  :D

Citat
Purgatoriu (provine din latină: purgatorium) este, în credința romano-catolică, un loc de curățare prin foc a sufletelor păcătoase, înainte de a avea acces în paradis.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #17 : 12.Mai.2017, 12:23:51 p.m. »
   Bună ziua!  :D
 Se pare că purgatoriul e pe sfârşite! De săptămâna viitoare se deschide programul Rabla 2017.  :prty:
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline Meltdown

« Răspuns #18 : 12.Mai.2017, 11:22:34 p.m. »
Sunt curios câți de aici așteaptă programul rabla.
Eu l-am prins la fix.

Am dat deja oplel ul la buy back.

Acum dacă renunță un nene la mașina lui, în 1 săptămână sau 2 am mașină. :-D
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #19 : 13.Mai.2017, 12:08:12 a.m. »
Mă interesează și pe mine VIN-ul mașinilor Suzuki produse in aprilie sau mai 2017. Adică la ce număr de ordine au ajuns... exemplu: S005abxxx. Puteți acoperi ultimele 2 sau 3 cifre.
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.