Hmm, in ordine:
- 2 ani Lada 1200 din 1978, masina mea de suflet pe care am invatat mecanica. Avem HRB la numar, preferential, si evident era alintata Harba. N-o sa uit niciodata deliciul de a conduce iarna cu Lada. M-a dus pana sus spre Negoiu.
- 4 ani Dacia SuperNova. M-a dus peste tot fara A/C. Asta a fost marele meu regret la ea. In rest, jante de Golf 2 GTI, anvelope mai late, portbagaj injumatatit de un sub-woofer JBL de 32" de la revizie toti mecanicii ma intrebau cat consuma pe gaz. M-a dus pana sus la Bebele si la Cabana Diham, plus mers pe plaja la Corbu.
- 3 ani Ford Fusion 1.4 TDCi. O porcarie. nu ma mai sui in Ford niciodata. Dar garda la sol mare m-a ajutat des. Dar greutatea mare m-a impotmolit pe plaja la Corbu... Soft Dimport. cel mai lung drum de macadam facut intr-un WE: 120 km prin Apuseni.
- 2 ani Dacia Logan 1.6 luata de la taica-miu. Jante de Megane pe 16", anvelope de 205. Consum mare. Soft stage dreaq stie facut la Mioveni de cei care fac softurile Dacia.
- 3 ani Dacia Sandero cu kit Stepway, 1.5 dCi, soft Dimsport. Aceleasi jante pe 16" de la Logan (nu le-a vrut noul proprietar spre bucuria mea). Toata Transalpina cand nu era inca termianta de asfaltat (portiunea aia din trecatoare am urcat-o cu greu...)
- SX4 din 2013. Soft obdtuning (tot Doc). Lift Kit Mad Springs. Minusuri: cutie lunga cat o zi de post (treapta 6 ar fi un vis), portbagaj cu vreo 100L mai mare, Cruise Control fara sa dau 500 EUR ca optional, consum mare (treapta 6 ar fi un vis). In rest, numai de bine. si cat mai sus prin munti
In rest, masinile prietenei:
- Toyota Yaris 1.4D (2007-2013). 90 caluti buni, consum cu pipeta. alerga ca descreierata.
- Toyota Yaris 2013 1.5 Hybrid. Consuma cat vrea ea, nu cat vrei tu. Si 50 sau 100 CP. 100 cand o calci blana, 50 in orice alt ritm. Merge ori incet, ori blana. Intermediar doar face zgomot. Cutie CVT cretina. Consum de 5 in oras, mers ok. Un coleg de-al ei de munca i-a adus-o cu consum de 3.4 in oras. Sau 3.6 dupa un drum de TM. Nu inteleg cum. De fapt inteleg, dar nu mi-ar placea sa plec cu frigiderul plin de la fiecare semafor sau sa ma tarai pe drumuri nationale.
In rest, ce-am mai prins.