0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am descoperit gustul unui coniac autentic(cred ca este peste Metaxa) Ararat...
În vara lui 1990 eram la mare cu mai muți prieteni. Am mers cu unul din ei să cumpărăm băutură pentru toată trupa și am avut de ales între o marcă de whisky de notorietate (nu mai țin minte care) și niște Havana Club brună de 7 ani. Vânzătorul ne-a inspirat încredere și la recomandarea lui am luat pentru test o singură sticlă de Havana. După ce am gustat-o cu amicul meu am fugit să luăm repede și celelalte 2 sticle ce mai erau disponibile. Acea Havana Club brună de 7 ani a fost una din cele mai bune băuturi băută vreodată. Timpul a trecut, anul trecut am vrut să rememorez experiența și am luat ceva de genul: https://www.emag.ro/rom-havana-7yo-0-7l-40-8501110080439/pd/DB0JNMMBM/Dezamăgire totală.
Nu știu alții cum sunt, dar mie mi-a rămas gustul vinarsului Miorița din Vrancea încă de dinainte de '89.De vreo 10 ani l-am redescoperit produs de actualul Vincon și le-am încercat deja pe cele cu vechime de 12, 18 și 25 de ani, cel puțin cu aceeași plăcere pe care mi-o aminteam!Nu m-am putut apropia de cel vechi de 30 de ani și cu atât mai puțin de cel numit Jad, vechi de 40 de ani...