Autor Subiect: Ce tărie va place?  (Citit de 9390 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Ce tărie va place?
« Răspuns #80 : 06.Dec.2020, 06:20:26 p.m. »
OK, Ararat este un distilat pe baza de struguri. Nu e cognac. Nu știu daca e mai bun, gusturile nu se discuta, e doar o chestie legata de "cognac". Eu îl consider preferatul meu. Sunt diferențe mari intre diferite mărci de cognac așa ca...De exemplu, eu beau mai des Baron Otard si Braastad dar nu am exact o preferată caci ...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline remarque

« Răspuns #81 : 07.Dec.2020, 11:25:09 a.m. »
În vara lui 1990 eram la mare cu mai muți prieteni. Am mers cu unul din ei să cumpărăm băutură pentru toată trupa și am avut de ales între o marcă de whisky de notorietate (nu mai țin minte care) și niște Havana Club brună de 7 ani. Vânzătorul ne-a inspirat încredere și la recomandarea lui am luat pentru test o singură sticlă de Havana. După ce am gustat-o cu amicul meu am fugit să luăm repede și celelalte 2 sticle ce mai erau disponibile. Acea Havana Club brună de 7 ani a fost una din cele mai bune băuturi băută vreodată.

Timpul a trecut, anul trecut am vrut să rememorez experiența și am luat ceva de genul: https://www.emag.ro/rom-havana-7yo-0-7l-40-8501110080439/pd/DB0JNMMBM/
Dezamăgire totală.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: Costique

Offline jante.otel

« Răspuns #82 : 07.Dec.2020, 06:55:28 p.m. »
Misto topicul asta... Problematic insa cu toate bauturile bune baute de-a lungul timpului si cu ce-a ramas in neuron din gustul, aroma si arsura de pe limba.
Cu toate astea mi-aduc aminte cu maare placere de palinka (chiar asa ii spunea) de gutui bauta la Kragujevac Serbia cu sarbul de la Fiat la care am fost in delegatie.
Paharelul era de 30 ml, intr-un bar in care se si asculta jazz life.
Bautura excelenta, locul minunat, iar companía de tinut minte.
A doua oara cand am baut aceeasi pálinka a fost la Esztergom, in conditii similare, doar ca nu mai era muzica life 😉.
Totusi parca a fost mai buna aia sarbeasca decat cea ungureasca, sau o fi fost prima si de-aia mi-a ramas in memorie.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: Costique

Offline MariusMGP

« Răspuns #83 : 07.Dec.2020, 07:21:35 p.m. »
Nu știu alții cum sunt, dar mie mi-a rămas gustul vinarsului Miorița din Vrancea încă de dinainte de '89.
De vreo 10 ani l-am redescoperit produs de actualul Vincon și le-am încercat deja pe cele cu vechime de 12, 18 și 25 de ani, cel puțin cu aceeași plăcere pe care mi-o aminteam!
Nu m-am putut apropia de cel vechi de 30 de ani și cu atât mai puțin de cel numit Jad, vechi de 40 de ani...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #84 : 18.Feb.2021, 08:24:07 p.m. »
Am descoperit gustul unui coniac autentic(cred ca este peste Metaxa) Ararat...
Săptămâna asta in promotie la magazinele Berezka.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline acidutzu

« Răspuns #85 : 18.Feb.2021, 10:16:24 p.m. »
Rameros-ul de Bucium il cunoasteti?
E un fel de Calvados asa, mai “de la noi”...  :D

https://www.buciumiasi.ro/produs/rameros-cutie/
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

The following users thanked this post: gabineg

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #86 : 19.Feb.2021, 09:16:31 p.m. »
În vara lui 1990 eram la mare cu mai muți prieteni. Am mers cu unul din ei să cumpărăm băutură pentru toată trupa și am avut de ales între o marcă de whisky de notorietate (nu mai țin minte care) și niște Havana Club brună de 7 ani. Vânzătorul ne-a inspirat încredere și la recomandarea lui am luat pentru test o singură sticlă de Havana. După ce am gustat-o cu amicul meu am fugit să luăm repede și celelalte 2 sticle ce mai erau disponibile. Acea Havana Club brună de 7 ani a fost una din cele mai bune băuturi băută vreodată.

Timpul a trecut, anul trecut am vrut să rememorez experiența și am luat ceva de genul: https://www.emag.ro/rom-havana-7yo-0-7l-40-8501110080439/pd/DB0JNMMBM/
Dezamăgire totală.

Da, deși mi-era indiferenta, caci pe timpul ala erau numai Havana Club prin alimentare Am încercat acum ,la 30 de ani trecuți, si mi-a plăcut. Exact aceeași Havana Bruna. Excelenta.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #87 : 19.Feb.2021, 09:25:02 p.m. »
Nu știu alții cum sunt, dar mie mi-a rămas gustul vinarsului Miorița din Vrancea încă de dinainte de '89.
De vreo 10 ani l-am redescoperit produs de actualul Vincon și le-am încercat deja pe cele cu vechime de 12, 18 și 25 de ani, cel puțin cu aceeași plăcere pe care mi-o aminteam!
Nu m-am putut apropia de cel vechi de 30 de ani și cu atât mai puțin de cel numit Jad, vechi de 40 de ani...

Pana prin 2012 găseam si cumpăram numai de 12 ani cu 42%. După aia a dispărut, era numai de 40%...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #88 : 29.Iun.2024, 02:12:48 p.m. »
Yambolska Grozdova, acum și la 1,5 l în Kaufland Bulgaria.

Merge de minune în concediu la mare și la munte...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online ntire2000

« Răspuns #89 : 29.Iun.2024, 10:42:53 p.m. »
Hmm .... la 35 de grade daca mai bagi si kerosen din asta cred ca ai mari sanse ca sa prinzi un AVC.
Numa' zâc.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού