0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
E mai bun decat nimic si mai bun, ca pret, decat cei peste 500 EUR pe care-i pretinde Suzuki ptr un scut fata - la care nu ai poze si nu stii daca e decor pur sau chiar o chestie functionala.
Nu mi se pare ok faptul ca nu are asigurata scurgerea condensului de la AC. La viitoarea demontare a scutului o sa-i fac un decupaj in partea din fata ptr AC.
Citat din: gabineg din 20.Aug.2017, 10:25:51 p.m.In specificații scrie ca scutul are usa de vizitare pentru schimbarea uleiului. Cred ca le scriu copy-paste de la unul la altul...Trimis folosind TapatalkDa, adevarat!."Dispune de fereastră de vizitare pentru baia de ulei, astfel nu va fi necesar demontarea acestuia pentru schimbul de ulei."Dar si din poza se poate deduce ca nu are asa ceva!!!Pana nu-l iei din pila, pe banii tai de client, n-o sa-ti iasa proiectul distribuitorului!C-asa-i romanul!
In specificații scrie ca scutul are usa de vizitare pentru schimbarea uleiului. Cred ca le scriu copy-paste de la unul la altul...Trimis folosind Tapatalk
Citat din: PuiuM din 20.Aug.2017, 10:14:25 p.m.Nu mi se pare ok faptul ca nu are asigurata scurgerea condensului de la AC. La viitoarea demontare a scutului o sa-i fac un decupaj in partea din fata ptr AC.Scurgerea condensului de la AC la Ignis e sub motor ? De obicei, la alte masini e ceva mai in spate, in dreptul bordului sau a locurilor din fata.
Citat din: PuiuM din 20.Aug.2017, 10:14:25 p.m.E mai bun decat nimic si mai bun, ca pret, decat cei peste 500 EUR pe care-i pretinde Suzuki ptr un scut fata - la care nu ai poze si nu stii daca e decor pur sau chiar o chestie functionala.Banuiesc ca vorbesti de cel din atach de pe pagina asta: http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/ignis/exterior/page/4/E clar ca e ceva ornamental, probabil din plastic si nu cred ca merge ceva pe sub masina. La pagina 6 apare si un scut spate...Eu am negociat cu dealerul (printre alte optionale) un scut motor metalic. Nu stiu cat costa, dar, avand in vedere discount-ul obtinut, nu cred ca e ceva scump. Sa vedem cu ce m-oi alege...