Autor Subiect: Accesorii NEW IGNIS  (Citit de 29520 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Accesorii NEW IGNIS
« Răspuns #20 : 20.Aug.2017, 11:34:47 p.m. »
E mai bun decat nimic si mai bun, ca pret,  decat cei peste 500 EUR pe care-i pretinde Suzuki ptr un scut fata - la care nu ai poze si nu stii daca e decor pur sau chiar o chestie functionala.
Banuiesc ca vorbesti de cel din atach de pe pagina asta: http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/ignis/exterior/page/4/
E clar ca e ceva ornamental, probabil din plastic si nu cred ca merge ceva pe sub masina. La pagina 6 apare si un scut spate...
Eu am negociat cu dealerul (printre alte optionale) un scut motor metalic. Nu stiu cat costa, dar, avand in vedere discount-ul obtinut, nu cred ca e ceva scump. Sa vedem cu ce m-oi alege...
« Ultima Modificare: 20.Aug.2017, 11:46:56 p.m. de f.cristi »

The following users thanked this post: PuiuM

Offline f.cristi

« Răspuns #21 : 20.Aug.2017, 11:40:14 p.m. »
Nu mi se pare ok faptul ca nu are asigurata scurgerea condensului de la AC. La viitoarea demontare a scutului o sa-i fac un decupaj in partea din fata ptr AC.
Scurgerea condensului de la AC la Ignis e sub motor ? De obicei, la alte masini e ceva mai in spate, in dreptul bordului sau a locurilor din fata.
« Ultima Modificare: 21.Aug.2017, 12:15:48 a.m. de f.cristi »

Offline PuiuM

« Răspuns #22 : 21.Aug.2017, 01:19:45 p.m. »
In specificații scrie ca scutul are usa de vizitare pentru schimbarea uleiului.
Cred ca le scriu copy-paste de la unul la altul...

Trimis folosind Tapatalk
Da, adevarat!.
"Dispune de fereastră de vizitare pentru baia de ulei, astfel nu va fi necesar demontarea acestuia pentru schimbul de ulei."
Dar si din poza se poate deduce ca nu are asa ceva!!!
Pana nu-l iei din pila, pe banii tai de client, n-o sa-ti iasa proiectul distribuitorului!
C-asa-i romanul! :(
Am vorbit azi cu producatorul (SC Scut Protection SRL). Nu stia ca scrie pe site ca scutul de Ignis ar avea si fereastra de vizitare, dar stie ca pentru Ignis nu se poate face fereastra de vizitare fara compromisuri grave privind rezistenta scutului - si aici ii cam dau dreptate. A promis ca in 10 min dispare informatia de pe ambele site-uri (https://scutauto.ro si http://www.scutmotor.co - ambele site-uri ale SC Scut Protection SRL, Odorheiu Secuiesc). I-am sugerat sa verifice si fagasele din fata ptr o culisare normala a capului de surub+saiba. Sa speram ca viitoarele scuturi vor fi mai ok.

Nu mi se pare ok faptul ca nu are asigurata scurgerea condensului de la AC. La viitoarea demontare a scutului o sa-i fac un decupaj in partea din fata ptr AC.
Scurgerea condensului de la AC la Ignis e sub motor ? De obicei, la alte masini e ceva mai in spate, in dreptul bordului sau a locurilor din fata.
Imi pare rau ca nu am facut o poza inainte de a monta scutul. Mai verific si revin cu informatii.

Puiu, vezi ca poti edita postarea in interval de 30 minute (ca sa nu postezi in cascada), utilizand butonul Modify.
Acum ti-am unit eu postarile. @gabineg
« Ultima Modificare: 21.Aug.2017, 01:42:36 p.m. de gabineg »
  • Ignis 1.2 GL+ 2WD

The following users thanked this post: duculetu

Offline PuiuM

« Răspuns #23 : 21.Aug.2017, 01:58:56 p.m. »
E mai bun decat nimic si mai bun, ca pret,  decat cei peste 500 EUR pe care-i pretinde Suzuki ptr un scut fata - la care nu ai poze si nu stii daca e decor pur sau chiar o chestie functionala.
Banuiesc ca vorbesti de cel din atach de pe pagina asta: http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/ignis/exterior/page/4/
E clar ca e ceva ornamental, probabil din plastic si nu cred ca merge ceva pe sub masina. La pagina 6 apare si un scut spate...
Eu am negociat cu dealerul (printre alte optionale) un scut motor metalic. Nu stiu cat costa, dar, avand in vedere discount-ul obtinut, nu cred ca e ceva scump. Sa vedem cu ce m-oi alege...
Astept impresiile ptr scutul comandat la dealer. Poate e...altfel.
  • Ignis 1.2 GL+ 2WD

Offline duculetu

« Răspuns #24 : 29.Aug.2017, 02:49:23 p.m. »
Din discutiile de aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7201.30 reiese ca scutul comandat de la ei este acelasi cu cel pe care l-ai postat tu mai sus - acelasi furnizor.
Acuma vine intrebarea:
350lei tinutul secuiesc + transport + manopera sau 110 euro service bucuresti + manopera?

Putin diferit, am gasit in urmatoarele link-uri brosuri cu accesoriile (atat functionale cat si ornamentale) ale Ignisului iar partea cea mai importanta este ca avem codurile pieselor:
1. https://1drv.ms/b/s!AokPVDeRin_VhMEFIokkmblOZVEJKw
2. https://1drv.ms/b/s!AokPVDeRin_VhMEGy46LksEB7RnvqA

Ce vad eu interesat ca dotari extra este:
SIDE BODY MOULDING - large black/silver, set for left and right side. Part No. 990E0-62R07-000
BUMPER CORNER PROTECTION - front, black, set for left and right side. Part No. 990E0-62R06-000
CENTRE ARMREST - for more comfort, with storage department, adjustable in heightand length, black. Part No. 990E0-62R35-000
ARGO MAT “ECO” - anthracite needle felt carpet with silver stitched logo and black binding, suitable for 4WD with slide rear bench. Part No. 990E0-62R40-00
CARGO STORAGE ORGANISER - including variable aluminium dividers and cover, suitable for 4WD. Part No. 990E0-62R21-000
SCUT MOTOR - nu am cod
Cui remorcare - nu am cod
RAIN AND WIND DEFLECTOR SET - four-piece set, for front and rear windows. Part No. 990E0-62R10-000

Optional:
ROOF EDGE SPOILER - monotone painted in super black pearl. Part No. 990E0-62R00-ZMV
USB CHARGING SOCKET - for rear seat passenger. Part No. 990E0-62R00-USB

Offline f.cristi

« Răspuns #25 : 29.Aug.2017, 09:30:51 p.m. »
Eu am comandat si spoiler de acoperis biton rosu/negru; imi pare ca mai imbunatateste aspectul spatelui. Am mai luat senzori de parcare spate pt. ca, din alte experiente, ma ajuta mai mult decat camera spate (care pe mine ma cam deruteaza, iar cand ploua sau iarna se murdareste foarte usor), scutul metalic si set complet de covorase cauciuc pasageri si portbagaj.
M-a tentat si priza aia USB de incarcare spate dar m-a descurajat dealerul; mi-a mirosit ceva a Dorel aici. Mai studiez  sa vad in ce ar consta montajul.

In general nu prea sunt adeptul aftermarket-urilor, sau a montajelor aftermarket. N-as prea as avea curaj sa montez o cotiera after; cel putin la Ignis imi pare cam firava. Pare a fi prinsa de scaun. Oricum, baza de sustinere e slabuta.

Offline duculetu

« Răspuns #26 : 29.Aug.2017, 09:55:04 p.m. »
Imi poti spune, te rog, preturi la ce ai enumerat tu ca iti montezi? Eu ma gandesc sa ii pun si alarma (pe cheie) dar nici acolo nu stiu preturi. Am sa intreb mai aproape de livrare sau dupa ce aflu ce fac cu rabla.

Offline f.cristi

« Răspuns #27 : 29.Aug.2017, 10:05:28 p.m. »
Preturile defalcate sunt aici: https://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/ignis/exterior/
Eu am negociat totul la pachet (masina, accesoriile si montajul); discount-ul obtinut a fost de 539 Euro per ansamblu fata de suma preturilor de lista.

In primavara, cand s-a lansat Ignis-ul in Romania, negociasem cu un alt dealer pt. aceeasi masina mai putin accesoriile un pret cu 700 de Euro mai mic decat pretul de lista (deci la o suma totala mai mica). Daca n-am fost hotarat atunci am pierdut si oferta si Rabla...
« Ultima Modificare: 29.Aug.2017, 10:38:10 p.m. de f.cristi »

Offline maxwell

« Răspuns #28 : 30.Aug.2017, 05:21:28 a.m. »
De câteva zile, Ignis-ul meu poartă cu mândrie un accesoriu distins și distinctiv. Mulțumesc @ciprh!
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma

Offline duculetu

« Răspuns #29 : 06.Sep.2017, 04:35:44 p.m. »
Stiu ca este infim dar nu prea au aparut multe detalii.

Cea rosie are cateva detalii printre care: bandouri laterale mari, deflector vand si ploaie, daca nu ma insel si un ornament extra cromat pe capota

Este interesant si ce spun clinetii care o conduc, mai ales treaba cu A/C-ul ca nu bate doar in sofer si aia in spate mor de cald.
Am impresia ca modelele astea au si oglinzi rabatabile dar si lumina in portbagaj (pe a II-a nu o arata).