Autor Subiect: Accesorii NEW IGNIS  (Citit de 29535 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Re: Accesorii NEW IGNIS
« Răspuns #130 : 01.Sep.2018, 02:09:57 p.m. »
@Diabolik astept impresii dupa ce le montezi. Iau in calcul schimbarea celor pe care le am eu pentru ca scaunele din fata au o perna drept suport lombar ceea ce va impiedica incalzirea spatelui in perioada racoroasa.

Offline Diabolik

« Răspuns #131 : 01.Sep.2018, 02:17:16 p.m. »
@Diabolik astept impresii dupa ce le montezi. Iau in calcul schimbarea celor pe care le am eu pentru ca scaunele din fata au o perna drept suport lombar ceea ce va impiedica incalzirea spatelui in perioada racoroasa.
Sigur. Astept sa imi vina masina sa fiu sigur de dimensiuni. Si apoi comand si va voi comunica inclusiv  pretull de expeditie. Ce am vazut pe siteul respectiv preturile sunt incepand cu 51 euro si ajung la varianta de lux imitatie de piele la 119 euro.
Am mai primit  un pont de huse la comanda dar ae trebui sa merg prin zona ploiestiului pt masuratori. Nu am sunat inca pt un estimat (daca sunt tot cei de la albert cu 250 euro mai bine pun un prosop:))))
  • Suzuki Ignis GLX 2WD 2018, Neon Blue Metallic

The following users thanked this post: duculetu

Offline duculetu

« Răspuns #132 : 01.Sep.2018, 03:07:35 p.m. »
Stie careva cum se pot pune manere in spate cum are pasagerul din dreapta? Eu in general agatam de ele camasi/costume si simt lipsa.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14539
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #133 : 01.Sep.2018, 05:23:15 p.m. »
SX4 are de-alea. Si cand iau ocazional pasageri (in spate) il apuca si-i dau drumul facand: zbaang! încât ma sperie si ma enervează. Dar, vorba ta, de două ori pe an sunt bune la agățat costume
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: duculetu, FritzVonSpritz

Offline boga81

« Răspuns #134 : 02.Sep.2018, 01:29:30 p.m. »
Vezi ca poti lua de la chinezi niste carlige ce le agati de tijele de la tetiera. Sunt ft ok

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline duculetu

« Răspuns #135 : 02.Sep.2018, 02:08:02 p.m. »
Nu sunt, am, in afara de shaworma nu tin nimic alea pentru ca risti sa stergi pe jos cu camasile; cat despre shaworma exista o varanta mai sigura pe scaunul din fata cu centura trasa ... Neaparat trebuie sus manere.

Offline Diabolik

« Răspuns #136 : 19.Sep.2018, 06:09:21 a.m. »
A ajuns la dealer si astept acum...
Mi-au zis sa ma gandesc la accesorii sa aiba timp sa le comande si sa le monteze.
Eu as cam vrea asa, in afara de husele ce le voi comanda dupa ce iau masina: bandouri laterale mici, aparatorile de  noroi, tavita de portbagaj,  deflectoarele, kitul de fumatori. Intr-o alta etapa cotiera sau usb pentru spate.spoilerul mi se pare cam exagerat ca pret, dar tot intr-o etapa viitoare Covorasele  de cauciuc cica mi le vor da ei. Iar scutul motor ma voi orienta de pe internet ...
  • Suzuki Ignis GLX 2WD 2018, Neon Blue Metallic

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14539
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #137 : 27.Sep.2018, 10:34:53 a.m. »
Din nou la Lidl oferta de accesorii: bare transversale, prelata, incarcator baterie, covorase, capace roti, huse, prelata si ceva "smac"-uri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: duculetu

Offline duculetu

« Răspuns #138 : 05.Nov.2018, 12:54:05 p.m. »
Si-a comandat careva cotiera originala? Vad ca pe site-ul oficial are alta poza acum (prima data cand am discutat despre asta arata in poza cum ar avea prindere in scaun.
Sunt curios prinderea daca este diferita de Armster care necesita 4 gauri de surub.

Offline f.cristi

« Răspuns #139 : 06.Nov.2018, 01:01:21 a.m. »
Dar au disparut preturile de pe site ?