Autor Subiect: Accesorii NEW IGNIS  (Citit de 29525 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Accesorii NEW IGNIS
« Răspuns #100 : 05.Feb.2018, 06:31:35 p.m. »
Nu la cotiera in sine e problema ci la consola, la prinderi.

Offline steph

« Răspuns #101 : 05.Feb.2018, 06:47:32 p.m. »
Nu sunt probleme acolo. Asa arata baza si la ce am avut eu. Si si-a primit portia de sprijinit aiurea pe ea. Pielea (eco) a inceput sa se macine dupa cam 7 ani.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline duculetu

« Răspuns #102 : 06.Feb.2018, 08:20:23 a.m. »
Din ce vad eu pe site-ul lor, in pozele produsului cat si in video-ul de mai jos, cred ca este necesar sa dam patru gauri in consola pentru prinderea finala. Totodata, pierdem si functionalitatea unui spatiu de depozitare unde eu tin banuti pentru cosurile de cora/parcangii minunati din centru cat si servetelele umede pentru ochelari.
In video-ul de prezentare se vede clar cotiera miscandu-se putin cand tipul se spprijina in ea. dar nu cred ca am vazut o cotiera sa fie ferma (AFMK) si nu cred ca simt mici vibratii tinand cont ca toata masina vibreaza, dar experienta m-a facut sa am incredere in scepticismul lui f.cristi avand o abordare foarte practica si inteligenta in ce isi propune sa faca.

Offline f.cristi

« Răspuns #103 : 06.Feb.2018, 08:41:07 a.m. »
De ce cotierele centrale din fabrica sunt dintr-o bucată cu consola centrală și au baza de susținere aproape sub toată partea orizontală ? Eu zic ca nu degeaba.
Eu mai am si obiceiul ca atunci cand intru in masina sa ma sprijin de cotiera centrala; nu vad AFMK-urile rezistand la asemenea solicitări (de fapt nu cotiera in sine, ci consola sau prinderile).

Offline duculetu

« Răspuns #104 : 06.Feb.2018, 08:43:32 a.m. »
Pai si vrei sa imi spui tu mie ca nu o sa iti pui cotiera in aceasta masinuta? Intreb pentru ca varianta originala se prinde cumva in scaun, care imi pare mai aiurea decat abordarea celor de la Armster.

Offline f.cristi

« Răspuns #105 : 06.Feb.2018, 08:45:25 a.m. »
Nu o sa pun, mai ales ca e doar masina de naveta in oras.

Offline gheata74

« Răspuns #106 : 10.Feb.2018, 01:11:10 p.m. »

Sent from my iPhone using Tapatalk

The following users thanked this post: duculetu

Offline gheata74

« Răspuns #107 : 10.Feb.2018, 01:11:53 p.m. »
Paravanturi ignis foarte utile , da bine pe ignis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline duculetu

« Răspuns #108 : 14.Feb.2018, 01:41:08 p.m. »
Cum imi dau seama ce huse (universale pentru ca dedicate nu au aparut inca) pot pune? In functie de ce specificatii se aleg? Pentru fata mi-e mai usor ca ma gandesc ca sunt individual pe scaun si se strang dar pe spate eu am doar doua locuri, doua tetiere, care se pot modifica separat. Masor latimea banchetei (sezut/spatar/tetiera) si am informatiile astea pe pachet?
Am fost in Cora si am vazut la diferite preturi dar ma uitam dupa poze ca bancheta de pe spate sa nu aiba trei tetiere si nu am gasit. Totodata, pentru vara ce material este indicat sa caut?

Offline maxwell

« Răspuns #109 : 14.Feb.2018, 02:25:45 p.m. »
Pentru cele două locuri din spate am pus doua huse individuale, aceeași nuanță cu cele din față dar alt model. Nu am găsit huse standard pentru toată mașina.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD