0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Pentru speriaţii de Bulgaria şi de eternele istorii cu pericolele care pândesc la tot pasul, mă ofer oricând să povestesc ...
Si cazare ieftina pe unde ati gasit pe la ei? ...ca parca am da si noi o fuga vara asta.Se gaseste vara cazare daca te duci fara rezervare?
Citat din: drares din 26.Mai.2009, 12:42:26 p.m.Pentru speriaţii de Bulgaria şi de eternele istorii cu pericolele care pândesc la tot pasul, mă ofer oricând să povestesc ...Cred ca ar fi bine pentru noi toti sa ne povestesti cum faci sa eviti politistii racketi bulgari.Eu am patit-o o singura data in Bulgaria, la un drum spre Turcia. Si la dus si la intors, fix in zona Veliko-Tarnovo. La dus drumul era bombardat si ocolind gropile, cica am intrat pe contrasens. Care "sens" ??? La intoarcere m-a oprit fara motiv si fiindca nu aveau de ce sa se lege s-au luat de trusa medicala, care era sub placa de la portbagaj, intr-un locas destinat ei. Am cotizat 20 USD la dus si 20 DM la intors (era inainte de EURO). E drept, pe toata zona de litoral, de la granita pana la Varna nu ai treaba cu Garcea bulgar, indiferent pe ce drum o iei. Dar asta e alta mancare de peste
asteptam poze si daca ai niste sfaturi depre drumul spre grecia prin sofia nu strica eu am mers spre turcia ca sofer si spre grecia ca pasager .