Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Diverse NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Intretinere si calitatea materialelor din interior Suzuki Vitara
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Intretinere si calitatea materialelor din interior Suzuki Vitara (Citit de 2096 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Bobcat134
Jr. Member
Mesaje postate: 68
Gen:
Bucuresti
Intretinere si calitatea materialelor din interior Suzuki Vitara
«
:
13.Apr.2017, 03:55:49 p.m. »
Salutare, am si eu cateva nelamuriri legate de calitatea materialelor din interior, nu stiu ce sa mai cred, multe review-uri pe internet (cam toate) se plang de calitatea materialului, cum ca ar fi un plastic rigid, si neprelucrat, putine persoane spun ca este facut sa reziste, altii spun ca estetica interioara este foarte prost gandita...acum nu stiu ce sa fac ca am dat avansul si parca ma cam roade inima sa stiu ca interiorul lasa de dorit, (da stiu ce o sa spuneti ca la ce echipari are au mai redus din pret la calitatea materialelor). Stiu cum aceasta material deoarece am si o Solenza si pot confirma ca plasticul este asemanator, insa as vrea sa va intreb cu ce se poate intretine, solutii, respectiv cum se curata. Intreb asta deoarece acest tip de plastic, la cele mai mici atingeri cu picioarele (la usi ma refer) lasa urme de lunga durata si destul de urate.
Voi ce parere aveti legat de calitatea interioara si daca folositi solutii de intretinere, ce folositi ?
Astept raspunsurile voastre.
memorat
Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
Re: Intretinere si calitatea materialelor din interior Suzuki Vitara
«
Răspuns #1 :
13.Apr.2017, 04:10:45 p.m. »
Despre ce model de Vitara discutăm? Dacă-i despre ”New Vitara” (LY, 2015+), atunci aici nu-i locul potrivit pentru această discuție, întrucât nu suntem în aria dedicată.
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
Bobcat134
Jr. Member
Gen:
Bucuresti
Calitatea materialelor interioare, intretinerea acestora
«
Răspuns #2 :
13.Apr.2017, 04:22:37 p.m. »
Salutare, am si eu cateva nelamuriri legate de calitatea materialelor din interior, nu stiu ce sa mai cred, multe review-uri pe internet (cam toate) se plang de calitatea materialului, cum ca ar fi un plastic rigid, si neprelucrat, putine persoane spun ca este facut sa reziste, altii spun ca estetica interioara este foarte prost gandita...acum nu stiu ce sa fac ca am dat avansul si parca ma cam roade inima sa stiu ca interiorul lasa de dorit, (da stiu ce o sa spuneti ca la ce echipari are au mai redus din pret la calitatea materialelor). Stiu cum aceasta material deoarece am si o Solenza si pot confirma ca plasticul este asemanator, insa as vrea sa va intreb cu ce se poate intretine, solutii, respectiv cum se curata. Intreb asta deoarece acest tip de plastic, la cele mai mici atingeri cu picioarele (la usi ma refer) lasa urme de lunga durata si destul de urate.
Voi ce parere aveti legat de calitatea interioara si daca folositi solutii de intretinere, ce folositi ?
Astept raspunsurile voastre.
memorat
Bobcat134
Jr. Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #3 :
13.Apr.2017, 04:23:22 p.m. »
@jupanul1
imi cer scuze, am incurcat sectiunea nu stiu cum pot sterge acest subiect
memorat
jupanul1
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #4 :
13.Apr.2017, 04:30:00 p.m. »
Mda, tu nu poți șterge subiectul... Poate își face pomană vreun moderator? Că tot e perioada aia din an!
memorat
jupanul1
Hero Member
Gen:
Bucuresti
Re: Calitatea materialelor interioare, intretinerea acestora
«
Răspuns #5 :
13.Apr.2017, 04:37:48 p.m. »
Au curs râuri de pixeli și consumat metri cubi de internet pe această temă. Plus ceva vendete...
Eu zic că plasticul de la interior de pe Vitara n-o fi cel mai aspectuos sau calitativ, dar nici prost nu pot spune că e. E ceva mai rigid și cam tare, dar nu m-aș hazarda la epitete ca ”neprelucrat” - n-am văzut urme de bavuri sau defecte în material. Stai liniștit, oricum după 1-2 săptămâni nu vei mai băga de seamă plasticele.
Una peste alta, eu sunt mulțumit de cât de rezistent este - n-am reușit să-l deteriorez încă, respectiv cățelul, căci el e răspunzător cu de-astea, deși l-a abuzat nu l-a zgâriat nici măcar cu zgarda sau lesa.
De curățat - ca orice lucru de plastic - cu apă și săpun. Sau detergent de geamuri/dezinfectant aplicat cu ceva pulverizator.
memorat
The following users thanked this post:
toma
miaunica
Hero Member
Mesaje postate: 962
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #6 :