Revenind de la Baile Herculane spre Cluj, in localitatea Cornea ( Caras Severin ) m-a prins radarul.....A fost o faza cam bizara, adica Waze m-a avertizat "Police ahead", eram in coloana de 4 masini.
Cam la 1 km am fost tras pe dreapta, eu si prima masina din coloana, o Skoda Octavia de Bihor........In spatele ei era un Mercedes de Cluj, apoi o dubita cu platforma si ultimul eu. Deci ciudat cum din 4 au prins doar 2 pe primul si pe ultimul.......Mi s-a comunicat ca am fost depistat cu dispozitiv laser nu stiu de care, adica pistol, cu 70 km/h. Cum fusesem avertizat, cum am intrat in localitate eram in jurul valorii legale, asa ca tipul cu pistolul a stat chiar la indicatorul de intrare in localitate, sau in imediata lui apropiere, cert e ca nici nu l-am vazut. Mi s-a comunicat si valoarea contraventiei : 2 puncte si amenda 290 lei, daca platesc in 15 zile este 145 lei. I-am spus politistului ca eram in coloana si ca pe restul nu i-a oprit, mi-a spus ca politistul - coleg care e cu radarul-pistiol e raspunzator de faptele lui si daca vreau sa fac contestatie sa ma adresez Judecatoriei din Caransebes.......Deci, am semnat, nu am avut obiectii si asta e ....o sa achit.....