Ma gândeam sa-mi iau numar preferential cu ocazia asta.
Oricum dupa niste ore de reflectie la rece mie mi se pare ca e foarte în ceata problema.
Dupa 3 ani cred ca nici nu mai au dovada foto/video cu care sa probeze contraventia mea.
In plus, dupa astia 3 ani nici nu cred ca în instanta mai sunt considerate valabile datele personale pe baza carora a fost întocmita fituica; de exemplu, la banca ma pun o data la doi ani ca sa-mi actualizez adresa, telefon, e-mail, etc.
Poate ca mi-a expirat actul de identitate, poate m-am mutat la alta adresa, poate am vândut troaca si acuma am Bugatti.
Amenda nu contine nici un numar de identificare, în speta CNP-ul.... în afara de nr de înmatriculare a masinii si a adresei (plauzibile) la care se afla contravenientul nu exista nici o modalitate clara de identificare.
Daca pe tata îl cheama la fel si locuim la aceeasi adresa? Poate o fi fost el la volan si atunci au gresit persoana, nu?
Din dorinta de a fi totusi corect, ca nu ma saracesc aia 200 de lei (la noi cred ca era mult mai consistenta amenda) m-am înscris pe epay.bg ca sa platesc online (ca un cetatean european ce sunt) ... si ce sa vezi...? nu-mi accepta banii fara ID de Bulgaria .... au si aia niste dobitoci incompetenti asemenea frizerului de la ONJN ....de parca daca-s cetatean strain banii mei tusesc când se strecoara online în IBAN-ul ministerului lor de Interne....
Pe aia nu i-a dus capul ca în cazul în care nu-s bulgar de-a lor sa ceara un telefon sau email ca sa pot valida o plata online.....
Sa fie sanatosi.
Daca o sa ma trezesc executat silit pe tema asta (putin probabil, daca le-a luat 3 ani ca sa trimita o amenda inept completata) o sa ripostez cu cererea probarii foto/video a contraventiei mele - sunt 101% sigur ca deja au tras altceva pe hardurile alea.
Si o sa ma distrez legal - ca am un coleg jurist care abia asteapta sa-si mai dezmorteasca neuronii....