Autor Subiect: Urmatoarea masina care va fi ? ....  (Citit de 53436 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Re: Urmatoarea masina care va fi ? ....
« Răspuns #570 : 29.Ian.2023, 07:15:11 p.m. »
@NicNic este cea de SsangYong. Nu au schimbat-o încă după redenumirea in KG
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline enicky

« Răspuns #571 : 29.Ian.2023, 09:26:01 p.m. »
Iata ce a "adus"ninsoarea:
  O "balana" !
Frumoasaaaaa! S-o stapaniti sanatosi!  :good:
 Ce echipare e, ca stiu ca are tot trei si mai poti adauga cate ceva daca vrei ?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: vali22

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #572 : 29.Ian.2023, 09:52:59 p.m. »
Este Style +, AT,AWD. Am luat în plus tablou de bord digital și roată de rezervă normală . 24740 euro.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

The following users thanked this post: enicky

Offline VictorN

« Răspuns #573 : 31.Ian.2023, 12:04:30 a.m. »
Una mai încăpătoare. Vitara e buna pentru o familie cu un copil. Dar la 2 copii cred că deja te gândești unde sa mai îndeși din lucruri.
De asemenea, o mașină unde poți să te înțelegi cu pasagerii din spate, fara sa ridici vocea.

Treaba cu electrica vs conventionala e discutabilă. Poate in 10 ani electricele vor fi alegerea clara, dar în prezent nu sunt. Prea scumpe, neîncăpătoare, autonomie modestă, majoritatea cu coeficient aerodinamic mare, greu de încărcat, itinerariu planificat cu atenție din timp ca sa nu ramai in pană, etc.
In plus, la 2 lei pe kw nu e cu mult mai rentabil decât un diesel. In fond, nu toți pot alimenta la priza de acasă și chiar și așa, preturile sunt în creștere, plafonate la 1.3 lei pe kw daca nu mă înșel.

Sent from my LE2123 using Tapatalk

The following users thanked this post: vali22

Offline Myhay

« Răspuns #574 : 31.Ian.2023, 10:50:46 a.m. »
Deci , tot o hibrida este solutia. Full , strong cum i-o spune.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline teutzue

« Răspuns #575 : 31.Ian.2023, 11:01:44 a.m. »
si eu inclin spre hibride..
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Myhay

« Răspuns #576 : 31.Ian.2023, 11:22:29 a.m. »
Eu radeam de taica meu cu Tucson-ul strong hibrid. Ca merge cu motorul mai mult rece , ca bateriile alea , ca car ca mar. Dar…cand trag linie are consum mixt de 7-7.5%. Cat Vitara mea. Ba chiar mai mic. Dar are 7.5% la 177 cp + motorul electric care mai adauga inca 70-80 cp cred. Nu mai zic de confort + calitate per total.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline ASZ

« Răspuns #577 : 06.Feb.2024, 08:23:01 p.m. »
Eu chiar am o problema in alegerea urmatoarei masini :(((((
In urma cu 8 ani, cand SX4-le a facut 8 ani, aparitia Vitarei 1.6 a fost manusa  pt. mine (Vitara a fost masina corecta la un pret decent) ... acum dupa 8 ani, nu am nici cea mai vaga idee catre ce marca/model sa ma indrept.
Vitara hibrid nu prea ma atrage (chiar daca marca m-a cucerit in cei 16 ani), catre electrice voi merge cand/daca reteaua de statii + timpii de incarcare + acumulatorii vor fi mult mai performante.

Online cristidav

« Răspuns #578 : 06.Feb.2024, 08:27:25 p.m. »
Eu, acum, din toate punctele de vedere, am masina perfecta. Chiar NU imi doresc mai mult de la o alta masina (numai daca e in aceeasi bani :D ). Are tot ce vreau, ma serveste cu brio, mi-e confortabila, tot.
Ca urmare, voiam sa va spun ca urasc si gandul ca va trebui sa o schimb vreodata, daramite sa ma mai si gandesc cu ce  :-))

ps. Daca SX4-le l-am schimbat foarte greu cu asta (caci a fost mult suflet la mijloc), pe asta, care are tot, nush cum o s-o pot schimba... noroc ca momentul ala inca pare departe.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Romix

« Răspuns #579 : 06.Feb.2024, 08:36:22 p.m. »
Urmatoare masina va fi Suzuki Grand Vitara modelul asta nou
(sau care va fi noul model de Vitara de peste 5-6 ani, deocamdata nu am ce reprosa Vitarei actuale).
Ma intreb daca apare la vanzare anul asta si la noi.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019