Autor Subiect: Urmatoarea masina care va fi ? ....  (Citit de 53453 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Re: Urmatoarea masina care va fi ? ....
« Răspuns #480 : 04.Mai.2022, 02:21:46 p.m. »
Eu sunt puțin mai rezervat în ceea ce privește electricele. Nu sunt anti-eco. Din contra. Stau "lângă " Ploiești. La țară. Aș avea posibilitatea să o incarc afară, în curte. Am priză exterioară, loc destul. Dar,încă, nu-mi inspiră încredere...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline jupanul1

« Răspuns #481 : 04.Mai.2022, 02:34:04 p.m. »
Corect - există un oarecare disconfort la BEV-uri, te înțeleg. De-asta nu m-am băgat nici eu la așa ceva, deși acum îmi pare rău (era mai ieftin, venea mai repede).

Văd că te-a sfătuit și Vlad M. (pe YT) să iei pe Tivoli acela - l-ai ”blocat” deja?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #482 : 04.Mai.2022, 07:08:14 p.m. »
SsangYong Korando Style+ 24740 euro. Până în octombrie când vine devin bancabil 100% pentru această mașină. Mâine, poimâine o "blochez".
Am fost cu consoarta azi acolo și ne-am fâțâit fundurile și prin Tivoli și Korando. După "lupte seculare" am rămas chitit pe Korando. Sper să îmi iasă toate socotelile.
PS: Da. L-am întrebat și pe Vlad Micșunescu și a fost amabil și mi-a răspuns. Îi urmăresc review-urile. Pentru el mă uit la canalul ăla de YT. Mi se pare profi băiatul

Offline jupanul1

« Răspuns #483 : 04.Mai.2022, 07:55:57 p.m. »
Felicitări! Sper să-ți iasă pasiența cu banca și să vă dați cu Korando. La mulți km fără evenimente!

Sent from my iPhone using Tapatalk

The following users thanked this post: vali22

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #484 : 04.Mai.2022, 08:13:01 p.m. »
Mulțumesc mult!

Offline enicky

« Răspuns #485 : 05.Mai.2022, 10:06:58 a.m. »
SsangYong Korando Style+ 24740 euro..... L-am întrebat și pe Vlad Micșunescu și a fost amabil și mi-a răspuns.
    O alegere foarte buna, dar nu cea mai ieftina, cum ai lasat sa se inteleaga ca ti-ai dori. Ai vazut cate dotari ar masina, mai ales ca ai luat varianta (+)! Bravo, felicitari !
Nu prea am inteles expresia "devin bancabi"(probabil inchizi alt imprumut), dar asta nu-i problema mea..

Cat despre domnul citat mai sus, persoana de genul lui, in opinia mea ar fi ultimul pe care l-as intreba despre masina dorita !
Profi ti se pare deoarece au facut multe prezentari si au experienta video, nu mai au trac si au multa logoree, in schimb din cate prezentari am vazut pana acum, ei  expun o parere despre masina, mai mult sau mai putin obiectiva, dar incurca echiparile, omit sau vorbesc despre dotari inexistente, s.a., cel putin despre Suzuki am avut multe dezamagiri.
    Inca odata felicitari, ai luat o scula buna!  :good:

P.S. Ce n-am retinut, daca ai facut drive test cu un Korando? Probabil ca da, altfel nu luai decizia...

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: vali22

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #486 : 06.Mai.2022, 12:06:57 p.m. »
Mulțumesc mult. Da, inchid alt împrumut. Azi am dat avansul de 10% la Ploiești. Mă dusesem chitit pe Tivoli. Venea pe 15 iunie. Era deja pe vapor. Dar când am făcut cunoștință cu Korando am zis pas. Până în septembrie inchid actualul credit și pot să iau altul suficient pentru Korando. Este alb cu interior bi-ton, negru-gri deschis.
PS: Voi vinde actualul sx4 ( după ce vine cealaltă). Dacă este cineva interesat să mă contacteze în privat)

The following users thanked this post: gabineg

Offline ...

« Răspuns #487 : 06.Mai.2022, 12:12:55 p.m. »
10% avans? Muult. Eu am dat 5000 lei la Dab când am rezervat Tucsonul.

Offline jupanul1

« Răspuns #488 : 06.Mai.2022, 12:50:06 p.m. »
Huh! Chiar așa.. 10% avans? Care o fi explicația? La DAB am plătit 5000, cum a zis și @cad ... e drept, cam cu 1/2 de gură mi-a zis vânzătorul că avansul e 10% dar se acceptă și ”doar” 5000 lei - evident am ales a doua variantă, că n-avea sens să blochez triplu doar de dragul unei promisiuni cu orizont incert de îndeplinire.

Offline ...

« Răspuns #489 : 06.Mai.2022, 12:55:35 p.m. »
O explicatie ar fi ca renunta mai greu clientul cand vede ca nu vine masina rezervata si a dat deja atatia bani, pe care poate nu-i recupereaza. Depinde de contractul sau bonul de comanda semnat. 

The following users thanked this post: jupanul1