Autor Subiect: Urmatoarea masina care va fi ? ....  (Citit de 53452 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Urmatoarea masina care va fi ? ....
« Răspuns #460 : 03.Mai.2022, 01:45:07 p.m. »
Dacă e cu Rabla și mai prinzi tichet, sună destul de bine. E mai mic decât Korando, cu același motor flămând. Numai să nu fie septembrie - octombrie/la anul livrarea efectivă.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #461 : 03.Mai.2022, 02:14:14 p.m. »
Singura chestie "in minus" este ca are aer conditionat manual nu automat. Dar pe langa celelalte cred ca pot trece cu vederea.
La dimensiuni este asemanatoare cu al meu Sx4. Consumul cred ca e tot pe acolo; insa la cat merg eu (cam 10000km/an) nu e o problema.
Cu servisarea sper sa nu fie probleme. Service-ul este la 10 km de unde stau acum...
Se merita?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #462 : 03.Mai.2022, 02:17:23 p.m. »
Dacă e cu Rabla și mai prinzi tichet, sună destul de bine. E mai mic decât Korando, cu același motor flămând. Numai să nu fie septembrie - octombrie/la anul livrarea efectivă.
Mi-au zis ca masina este deja fabricata si soseste in jur de 15 iulie. Nu ma grabesc prea tare. La Rabla nu se incadreaza cu 4x4 si automata. Oricum nu aveam tichete, trebuia sa le cumpar.
Aveau si Korando, tot Style + . Mi-ar fi placut dar era 24740 Euro. Si nu eram "bancabil" pentru rata aferenta...

The following users thanked this post: ...

Offline enicky

« Răspuns #463 : 03.Mai.2022, 03:33:39 p.m. »
...., mai e si Tivoli in care eu am stat bine si mi-a placut si la 20k iei ceva full 4x4.
  Mi-a placut Tivoli si cred ca are consum mai mic decat Korando, dar si tabla mai groasa ca a lui Suzuki.

O arata urat?! N-as zice! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jupanul1

« Răspuns #464 : 03.Mai.2022, 04:44:52 p.m. »
Nu te dusesei inițial la o Vitara hibridă care era 26,5k? Adică dacă nu e bancabil Korando la 24,7k... pentru ce te-ai mai uitat la un model și mai scump? Sau... poate nu am înțeles eu ceva cum trebuie.

Oricum, la Tivoli ai opțiunea de AC automat, zice pe site că e 490 EUR. Presupun că se poate, dar nu e în stoc un model cu așa ceva, nu? Nu m-am prins dacă are keyless entry + go..
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #465 : 03.Mai.2022, 05:26:56 p.m. »
Tânjeam și eu. Pe urmă am primit confirmarea de la bancă. Tivoli despre care vorbesc este alb și este deja produs. Cu AC manual. Vine pe 15 iulie. Trebuie să mă hotărăsc dacă îl iau sau. Pentru acesta mă incadrez la bancă. Dar nu știu dacă să mă bag sau nu ținând cont că producătorul are dificultăți financiare...

Offline jupanul1

« Răspuns #466 : 03.Mai.2022, 05:34:54 p.m. »
Păi... dacă sigur vine pe 15 iulie (sper să nu te fi trombonit, că mai fac unii vânzători și de-astea), de ce să nu iei pe Tivoli cel alb? Dă-l în mă-sa de AC automat, se poate foarte bine și fără. Vizavi de falimentul producătorului - ce ai de pierdut ca și consumator final? Îți e teamă că nu va mai onora eventuale cereri de garanție? Nu vezi că nu onorează ăștia cu situații financiare solide și unde ai pretenții mai mari! Nu am mai verificat recent dar erau producători de renume ce dădeau 2 ani de garanție; la Suzuki sunt dăcât trei (exclud marketing-ul numit Garanție Extinsă, că are o listă de excluderi lungă cât o zi de post).

The following users thanked this post: vali22

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #467 : 03.Mai.2022, 05:44:32 p.m. »
Din ce review-uri am vazut pe net, parerile sunt oarecum impartite. Referitor la aspect, la service. Nu stiu cat este de fiabila... pentru ca de asta depinde numarul vizitelor la service. Consumul ar fi cam cu 1L/100km mai mare ca la sx4. Nu ma deranjeaza la cat merg eu. Spatele e mai ciudatel... Mi-au zis ca exista depozit de piese in Ungaria unde este importatorul mare. Service este la Ploiesti la 15-20km de unde stau. Masina este produsa, urmeaza sa o puna pe vapor. Deci nu mai pot umbla la configuratie. Nu ma deranjeaza culoarea, chiar asa am vrut. Am avut trei masini albe pana acum. Asta ar fi a patra. Era o doamna draguta care a cautat si mi-a zis ca daca o vreau "o blocheaza".

PS: Iar am facut "compot"...

The following users thanked this post: Calin sb

Offline jupanul1

« Răspuns #468 : 03.Mai.2022, 06:30:30 p.m. »
Mie tot nu mi-e clar un lucru! Te felicităm pentru achiziție sau nu?

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #469 : 03.Mai.2022, 07:04:40 p.m. »
Zilele urmatoare va zic. Am inceput dosarul la banca. Sper sa se alinieze toate planetele.
Deci, sa o iau? Ce ma sfatuiti?