Trecând peste" inspirat de durul din tine" care este o expresie de marketing ...neinspirată, ce crezi despre mașină? Eu cred că dacă va fi la un preț bun. În jur de 2k euro merită mai multă atenție decât Renault Captur. Are 4x4, gardă la sol bună (19cm) și o garanție de 7 ani...
In masura in care mie mi-ai adresat intrebarea, nu prea stiu ce sa zic - la ora actuala, cu foarte mici exceptii (care al dreaq sunt si scumpe, si ne-practice unei utilizari zilnice urbane), nu prea ma inspira modelele din oferta curenta actuala...
Dar m-am uitat si eu pe specificatii, articolele de lansare, atat cat sa emit o parere (personala):
- cu design-ul e 'hit-or-miss' (iti place sau nu) - eu recunosc ca am o problema cu masinile fara identitate frontala clara (din multitudinea aia de elemente optice, care sunt, nene, farurile?!)
- tot la nivel de design, cam multe linii/planuri pe fiecare suprafata; iar in interior, cam avangardista forma grilelor de la difuzoare pentru gustul meu;
- la capitolul tehnica, nu am ce sa zic - cel putin pe hartie, motoarele par a avea resurse dinamice suficiente (nu stiu cum e cu pusul cailor respectivi pe suprafata de rulare);
- din perspectiva tractiunii integrale, ma bucur ca sistemul are doua chestii relativ simple (chiar daca sunt tot rezultatul electronicii) si binevenite la un sistem 4x4: torque vectoring - care, prin controlul ABS-ului si ESP-ului, simuleaza prezenta unui LSD - si Lock-ul la indemana soferului (sa-l activeze el cand simte nevoie).
Dar, daca tot nu este intentionat comercializarii in Europa, e cam inutila luarea in considerare a acestui model...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk