Autor Subiect: Urmatoarea masina care va fi ? ....  (Citit de 53464 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Urmatoarea masina care va fi ? ....
« Răspuns #130 : 29.Mai.2014, 10:08:38 p.m. »
Eu inca intorc capul dupa ea cand vad una pe strada... :)

Offline shpeedy

« Răspuns #131 : 29.Mai.2014, 10:24:00 p.m. »
Alea pe care le vezi, ca prea multe n-au apucat sa vanda... :( Eu nu cred ca am vazut mai mult de trei.

La modul aspirational, mi imi place 9-3X-ul XWD, iar la modul realist, poate ma voi apropia odata de un Saabaru (9-2X) - unul d'asta argintiu stock, full-options, era anul trecut de vanzare prin Polonia cu 10,000Euro si n-avea decat vreo 80,000km la bord...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #132 : 29.Mai.2014, 10:35:09 p.m. »
Stiu ca nu au apucat sa se vanda, sa nu mai vorbim de versiunea combi.

Dar imi place, nu te poti vorba aia in gusturile omului. :)

Din ultimul model 9-5 XWD sunt doar 6 la vamzare in CH, din 9-3X doar doua iar Saabaru e inexistent, nu apare nici macar in toate motoarele de cautare :)

Offline coby

« Răspuns #133 : 21.Iun.2014, 12:11:53 a.m. »
Dati mi o idee ce masina sa mai incercam ( pt doamna nevasta ) ; s a plictisit de sx4 dar nici nu ar renunta la el si am mers la drive test la o gramada de reprezentante dar .. nici una nu e pe plac , nu mai stiu unde sa ma mai uit . Ar vrea ceva tot gen sx 4 , compact cu 4x4 dar mai puternica si sa nu treaca de 25 k oiro ca nu i de unde , oricum ceva cu motor 2,0 L benzinar sau daca e cilindree mai mica sa aiba un minim de 140 CP . Ar vrea sa fie si japoneza si ar vrea multe ... dar cred ca si cu p... in k.. si cu sufletu' n rai nu se poate deci astept ceva idei , va rog ca ma innebuneste :)
auto si moto

Offline NicNic

« Răspuns #134 : 21.Iun.2014, 07:41:29 a.m. »
@coby: Uite o lista de masini pe care le-as incerca. Principalul criteriu a fost de a se incadra in pretul de 25.000 EUR (cu o eventuala negociere) si sa aibe 4x4. Probabil ca unele sunt mai mari, altele mai putin puternice, dar important este cu ce impresie ramai dupa un drive-test, cat de mult te va atrage.

Subaru XV

Honda CRV

VW Tiguan 

Toyota Urban Cruiser (foarte apropiata de Sx4 ca dimensiuni, dar nu stiu daca mai e disponibil pe Romania, modelul  nou)

Toyota RAV 4 

Mitsubishi ASX

Opel Mokka

KIA Soul   ??? ...(este comparabila cu Sx4 la dimensiuni dar nu stiu daca exista si o varianta 4x4)

Hyundai ix35
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline hugbear

« Răspuns #135 : 21.Iun.2014, 08:34:01 a.m. »
Pai daca SX-ul o satisface in totalitate, singura problema a doamnei fiind ca s-a plictisit, ridica-i factorul de interes SX-ului: tranteste-i un kit de inaltare si-un chiptuning! Ieftin si eficient, si nici nu risti sa dai pasarea Phoenix din mana pentru cioara de pe gard.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline fireburn

« Răspuns #136 : 21.Iun.2014, 09:13:37 a.m. »
Pe Kia Soul as merge si eu, dar nu vei gasi cu tractiune integrala.
Si nu cred ca vei gasi nici cu motor mare, gen 2l.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #137 : 21.Iun.2014, 10:03:48 a.m. »
ix35 am condus cateva mii de km si pot spune ca mi-a plăcut. N-au ei cea mai performanta cutie automata, dar merge.
Cat despre visele mele de "vrabioara" am scris si prin 2010 ce visam, am zis si ca n-o sa dau vrabia de mana pe cea de pe gard si... acu' aproape ca nu mai am nici masina, ca despre Suzuki nici macar nu mai am curaj sa vorbesc.
Asa ca aveti grija ce visați, sa nu visați prea multi cai verzi pe pereti si...

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Silfax

« Răspuns #138 : 21.Iun.2014, 10:55:36 a.m. »
@coby
Avand in vedere ca tocmai am trecut prin asa ceva, te sfatuiesc sa iei in considerare ce a scris @hugbear. Daca totusi esti decis sa faci acest pas, incearca sa-ti scoti doamna la un drum lung cu S-Cross allgrip, selecteaza modul sport si ai sa vezi de fapt ce-si doreste doamna, fara sa stie cati CP are masina... Eu tocmai am facut primul meu drum lung cu noua achizitie, intre Iasi si Bacau si tot ce pot sa-ti spun este ca mi-as dori sa ma intorc la Iasi prin Brasov cu masina asta ;) .
« Ultima Modificare: 21.Iun.2014, 10:57:55 a.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #139 : 21.Iun.2014, 02:32:02 p.m. »
Pai daca SX-ul o satisface in totalitate, singura problema a doamnei fiind ca s-a plictisit, ridica-i factorul de interes SX-ului: tranteste-i un kit de inaltare si-un chiptuning! Ieftin si eficient, si nici nu risti sa dai pasarea Phoenix din mana pentru cioara de pe gard.

:good:

Pe Kia Soul as merge si eu, dar nu vei gasi cu tractiune integrala.
Si nu cred ca vei gasi nici cu motor mare, gen 2l.

Intr-adevar Kia Soul nu are si 4x4 (mare pacat !), iar motoarele sunt 1.6 (benzina si motorina) .

Alternative ar mai fi:
- Yeti 1.8TSI 4x4. Daca nu se apeleaza la multe optionale, s-ar putea lua chiar cutie DSG in bugetul mentionat.
- SsankYong Korando 2.0 4x4. Are review-uri destul de bune si se inscrie in buget.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X