Autor Subiect: Urmatoarea masina care va fi ? ....  (Citit de 53470 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Urmatoarea masina care va fi ? ....
« Răspuns #110 : 12.Mai.2014, 01:49:30 a.m. »
M am uitat la subaru dar daca cel de 1,6 este la 27k euro - imi imaginez ce pret are cel de 2,0 - cam mult pentru bugetul meu ; parca vad ca ajung la Toyota Rav 4 pana la urma ...
auto si moto

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #111 : 12.Mai.2014, 08:20:33 a.m. »
...si Toyota Rav 4 se  aduce la un pret mai bun decat dealerii romani.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #112 : 12.Mai.2014, 09:05:23 a.m. »
M am uitat la subaru dar daca cel de 1,6 este la 27k euro - imi imaginez ce pret are cel de 2,0 - cam mult pentru bugetul meu ; parca vad ca ajung la Toyota Rav 4 pana la urma ...

Eu ti-as recomanda sa risti o intrebare la cei de la Gut, dar e decizia ta...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Silfax

« Răspuns #113 : 16.Mai.2014, 11:52:10 p.m. »
Tot aruncam de ceva vreme, cate un ochi pe la acest subiect, cand ce sa vezi, ieri am primit o oferta de nerefuzat pentru a mea suza si azi m-am vazut in situatia de a incepe cautarile pentru "urmatoarea". Profilul ei va fi tot un benzinar, kinda SUV, 4x2 si pana in 16 - 17.000 oiro + tva. Practic in atentia mea se afla acum: KIA Sportage, S-Cross'ul (care daca nu ar fi avut designul care il are, poate era deja luat), Mithubishi ASX si Hyundai IX35. Quasquai'ul (cel nou) a pierdut calificarea dupa recenziile unor mecanici de la Nissan, care m-au sfatuit sa mai astept putin sa mai dreaga una-alta pe la noul model, iar cel vechi dupa drive test. Daca mi-a scapat ceva din atentie, am rugamintea de a ma trage de maneca... In rest sper sa fiu inspirat si sa aleg bine. Dar tinem legatura in acest sens :).
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #114 : 16.Mai.2014, 11:56:39 p.m. »
in ograda Kia poti arunca o privire si la noul Kia Soul  :)

Offline shpeedy

« Răspuns #115 : 17.Mai.2014, 12:18:35 a.m. »
@Silfax: chiar nu stiu despre ce probleme ar putea fi vorba la noul Qashqai.
Am un amic care e pasionat de Qashqai (am avut anunt de vanzare cu primul lui Qashqai aici pe forum) si a avut primul nou Qashqai vandut in Romania; s-a interesat de toate cele la cunoscutii de la reprezentanta si a luat masina idupa o analiza indelungata si e foarte multumit de cum se comporta/misca masina - 1.2Turbo 2WD (la fel ca cel de pe noul Duster, dar care pe Dacia are mai multi cai - o alta alternativa de luat in seama).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Silfax

« Răspuns #116 : 17.Mai.2014, 12:51:50 a.m. »
@rexkrokiDAU Draguta masina ca si design exterior (are ceva din Skode Yeti), dar la interior nu ma prea atrage. Si mai am o problema din cauza careia voi renunta cred la ideea achizitiei pe acest brand si anume dealerul local.

@shpeedy Modelul cu motorul de 1,2 Turbo, am inteles ca se misca foarte bine, dar repet, am discutat si cu mecanicul ce are specializare pe acest brand si asta mi-a spus: ca este prea "proaspata" si mai are mici probleme pentru care oamenii revin in perioada de garantie. Era lume in jur si nu a putut detalia. Dar mesajul a fost clar.

Offline NicNic

« Răspuns #117 : 17.Mai.2014, 05:25:59 a.m. »
@silfax:

O marca in care am incredere multa este Subaru. Cu cateva modele ce ar merita sa le iei in vizor: Outback, Forester sau XV.
Dintre ele, pe XV il vad cel mai apropiat de ce ai spus ca ai vrea. Numai ca au niste preturi .... Poate prinzi o promotie buna.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Silfax

« Răspuns #118 : 17.Mai.2014, 09:40:45 a.m. »
Sincer, stiind ce preturi au, nici nu mi-a trecut prin cap sa studiez oferta. Din ce vad pe site, au o promotie in aceasta perioada. Practic pachetul Confort il poti achizitiona la pretul de Activ. Dar si asa plecarea este de la 20k + tva... frumost halatul dar cam scump pentru mine :).

Offline NicNic

« Răspuns #119 : 17.Mai.2014, 10:00:24 a.m. »
Eu am vazut reclama cu reducere de 4000 EUR (cu tot cu TVA).
Asta ar insemna sa cumperi varianta Activ 1,6i la circa 17200 EUR+ TVA. Doar ca nu reusesc sa inteleg ce echipare are.

Daca pare interesant, poti intreba la unul din dealeri.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!