Autor Subiect: Antifurt roti Vitara  (Citit de 4642 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bobcat134

Antifurt roti Vitara
« : 04.Apr.2017, 11:17:15 a.m. »
Salut tuturor, voi ce sistem de antifurt la roti ati ales?

Nu as vrea sa las rotile nesecurizate deoarece prezoanele se pot desuruba foarte usor si te poti trezi rapid fara o roata 2 3 sau chiar toate.

Multumesc anticipat.
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline toma

Re: Antifurt roti Vitara
« Răspuns #1 : 04.Apr.2017, 11:25:56 a.m. »
Radacini mi-a dat un sistem din asta cand am cumparat rotile de iarna de la ei dar sincer nu am asa mari emotii. Prin Bucuresti nu am mai auzit de roti furate de pe masina. Am impresia ca de cand avem libera circulatie in Europa majoritatea "antreprenorilor" din domeniu "muncesc" prin alte tari. (parca nici in RATB nu mai ramai asa usor fara portofel)

http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/vitara/exterior/page/8/

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline emil_greus

« Răspuns #2 : 04.Apr.2017, 11:33:52 a.m. »
Eu am vorbit cu dealerul sa imi monteze antifurturi tip "Sicustar" din catalogul de accesorii.

Offline Bobcat134

« Răspuns #3 : 04.Apr.2017, 11:35:09 a.m. »
Cat a costat in plus?
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline aleksanders

« Răspuns #4 : 04.Apr.2017, 11:43:36 a.m. »
sunt preturile afisate pe site in euro;  www.suzuki.ro
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline maxp

« Răspuns #5 : 20.Apr.2018, 12:23:47 p.m. »
eu tot din bucuresti sunt si stiu sigur ca se fura in draci roti. probabil depinde de zona.
eu inca astept sa-mi vina vitara-ul comandat si chiar ma uitam online dupa sisteme antifurt roti dar nu ma prind daca cele de la dealer sunt identice. adica eu imi pun prezoanele alea cu cheie speciala, dar oare o cheie din aia se potriveste la toate seturile ? adica daca hotul isi cumpara si el un set din ala va avea cheia pt toate masinile noastre? sau difera macar putin intre ele cheile respective?
la masina veche mi-a facut un strungar cate un prezon atipic cu o cheie si eram sigur ca nimeni nu mai avea la fel...
  • Suzuki Vitara Passion 1.6

Offline jupanul1

« Răspuns #6 : 20.Apr.2018, 01:42:37 p.m. »
Off-topic: Desigur că se fură roți. De fapt se fură (aproape) orice. Dar, revenind la roți, se fură, de regulă, modelele populare... Vitara (încă) nu e un model popular, deși asta e în schimbare. Totuși, mi se pare cam deplasată afirmația ”se fură în draci roți”.

On-topic: Teoretic vorbind, fiecare antifurt vine cu o cheie unică. În realitate, nu sunt chiar atât de ”unice”, sunt doar multe modele (v. poza - e doar spre exemplificare). Șansa să ai două consecutive cred că e totuși mică. Și nici nu-mi pare că merită, din punct de vedere al potențialului hoț, să cumperi un antifurt (sau mai multe) și apoi să cauți prin parcare prezoanele potrivite și, mai mult, să pândești pe unde umblă prezoanele respective și să ”acționezi” la momentul potrivit, ca să nu te prindă careva. Mai repede spargi un geam și furi roata de rezervă... oh, wait!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #7 : 20.Apr.2018, 02:14:27 p.m. »
eu tot din bucuresti sunt si stiu sigur ca se fura in draci roti. probabil depinde de zona.
  Da' in ce cartier stai frate, de se fura-n draci?! :)

Poate la marci populare gen Logan, wv, dar cu alea de Suzuki ce sa faca?! Hotul fura la comanda sau ce se cauta!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fireburn

« Răspuns #8 : 20.Apr.2018, 03:14:59 p.m. »
Hotul fura la comanda sau ce se cauta!

Oglinzi de BMW si Mercedes ? Ca am mai vazut pe la semafor masini cu oglinzi pe care scria alt numar decat cel de pe placuta, sau eventual matuit numarul de pe oglinda.
Eu as opri de vorba prin trafic cate un sofer din asta, daca as fi politist. Dar sunt prea putini politisti activi.

Offline maxp

« Răspuns #9 : 23.Apr.2018, 03:58:24 p.m. »
Salutare,

sa zicem ca n-am ales cuvintele f bine, dar in ultimii 3 ani am avut 3 tentatite de spargere la masina, m-am dus sa declar la politie iar cei de acolo mi-au zis ca nu mai fac fata, ca ii vad noaptea fungind cu rotile in brate pe strazi laturalnice.
zona este mosilor/obor/st cel mare ....
iar anul trecut am vz in parcare un logan nou lasat fara roti pe pietre, dintre care una cazuse...
tot la logan am av si eu tentativele.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6