Autor Subiect: Pret noul Ignis  (Citit de 7836 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Pret noul Ignis
« Răspuns #40 : 14.Nov.2018, 12:09:02 p.m. »
Dacă mâine ar aparea un upgrade la Ignis (cu cutie automată, obligatoriu) ar fi pe primul loc pt. mine alături de o minielectrica.
« Ultima Modificare: 14.Nov.2018, 12:31:12 p.m. de f.cristi »

Offline duculetu

« Răspuns #41 : 14.Nov.2018, 12:17:37 p.m. »
De accord cu Cristi, eu il vad ca fiind un Jimny fara compromisuri (2 usi, consum ridicat, tractiune spate). M-as vedea interesat doar de Cross Polo (all terrain sau cum il vor numi acum), chiar daca pretul o sa fie mai mare.
Imi permit sa compar Ignisul cu Jimny, desi or sa sara puristii, pentru ca dpmdv cu noile sisteme de siguranta (camera) si sistemul de infotaiment avansat or sa il propusze in alta grila de buget, fara interes pentru oamenii care se urca cu cizmele de noroi in el. Dar cu siguranta discutia asta nu isi are rostul aici asa ca ma opresc.

Offline f.cristi

« Răspuns #42 : 14.Nov.2018, 12:35:26 p.m. »
Cross Polo nu ar fi noul T- Cross ? Imi place T-Cross-ul dar nu-mi place pt. ca nu are tractiune integrală.😀
In alta ordine de idei, eu am ales Ignis-ul nu pt. pret in primul rand ci pt. ca imi plac foarte mult (si) masinile mici, capabile si foarte dotate. Am mai spus, eram dispus să plătesc in plus dacă masina era si mai optimizată (cutie automată, senzor de ploaie, oglinzi rabatabile electric, lumina in portbagaj...).

Offline Soimu

« Răspuns #43 : 14.Nov.2018, 12:55:32 p.m. »
Cross Polo nu ar fi noul T- Cross ? Imi place T-Cross-ul dar nu-mi place pt. ca nu are tractiune integrală.😀
In alta ordine de idei, eu am ales Ignis-ul nu pt. pret in primul rand ci pt. ca imi plac foarte mult (si) masinile mici, capabile si foarte dotate. Am mai spus, eram dispus să plătesc in plus dacă masina era si mai optimizată (cutie automată, senzor de ploaie, oglinzi rabatabile electric, lumina in portbagaj...).

In Australia si Noua Zeelenda, si India, Ignisurile pot fi cumparate cu cutii automate, CVT si AGS(sau AMT, adica robotizata)
In Europa, mai putin RO si rep.Moldova, Ignisul poate fi cumparat cu cutia robotizata AGS.
Deci cine vrea un Ignis cu AGS sa faca un drum pana la Varna (Suzuki); cred ca il poate scoate la ceva peste 15 k, insa acolo nu opereaza tichetul Rabla de la noi...Cristi, daca vrei fac o excursie mica cu tine, daca esti decis! :)
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #44 : 14.Nov.2018, 12:59:51 p.m. »
Vreau si 4x4 😀

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 14.Nov.2018, 12:59:56 p.m. »
De ce sa bateti drumul pana la Varna? Exista dealer Suzuki (АВТОСВЯТ МОТОРС ООД Адрес: бул. Трети март 155) si la Ruse...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Soimu

« Răspuns #46 : 14.Nov.2018, 01:13:13 p.m. »
Vreau si 4x4 😀

Nu sunt sigur dar echiparea AllGrip cu AGS ar fi disponibila in UK...merg si acolo:)

Offline duculetu

« Răspuns #47 : 14.Nov.2018, 01:17:50 p.m. »
Voi doi sunteti prea prietenosi ...  :-))
Nu ti-as recomanda sa ai singurul Ignis AT din oras pentru ca este posibil sa isi prinda urechile la servisat, pe aceeasi idee pentru care nu ai vrut sa iti pui priza pentru cei din spate.

Offline f.cristi

« Răspuns #48 : 14.Nov.2018, 01:23:25 p.m. »
De vrut am vrut dar am fost descurajat... :)
Dacă era mașină de cursa lungă găseam eu un meseriaș.

Offline Soimu

« Răspuns #49 : 14.Nov.2018, 01:25:27 p.m. »
Voi doi sunteti prea prietenosi ...  :-))
Nu ti-as recomanda sa ai singurul Ignis AT din oras pentru ca este posibil sa isi prinda urechile la servisat, pe aceeasi idee pentru care nu ai vrut sa iti pui priza pentru cei din spate.

E totusi o diferenta intre noi: el il are de 1 an si eu abia il "vanez"!....nu e nimic deosebit la servisare fata de o cutie manuala; robotizarea inseamna ca sunt doar niste electromecanisme comandate electronic care apasa ambreiajul si baga in viteze,. in functie de cum apesi acceleratia si frana si ce face masina momentan.

The following users thanked this post: duculetu