Autor Subiect: Pret noul Ignis  (Citit de 7835 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Pret noul Ignis
« Răspuns #20 : 04.Dec.2017, 10:29:02 p.m. »
Azi cand am fost la revizia de o luna am intrebat ce preturi s-au mai modificat inafara de Ignis: și Swift-ul s-a scumpit.

Offline maxwell

« Răspuns #21 : 05.Dec.2017, 09:36:50 a.m. »
Ambele tipuri se fabrică în Japonia, e posibil ca de acolo să fi venit inițiativa scumpirilor.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline duculetu

« Răspuns #22 : 13.Nov.2018, 11:19:21 a.m. »
Posibil sa includa si schimbul de amoritozare. Ma gandesc ca acum primesti masina direct cu amortizoarele noi care sunt mai complexe din ce am inteles.

Offline Soimu

« Răspuns #23 : 13.Nov.2018, 08:56:02 p.m. »
In afara ca s-a bagat un arc in interiorul amortizorului spate, s-a mai modificat si altceva?...daca e numai asta nu ar trebui sa fie o crestere mai mare de vreo 100 $; cred ca e vorba de cererea neasteptat de mare din partea pietei, ca modelul e scurt, bine dotat, frumusel si efficient.
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline ...

« Răspuns #24 : 13.Nov.2018, 09:46:59 p.m. »
Asta cu frumușel e subiectivă...  :D

Offline Soimu

« Răspuns #25 : 13.Nov.2018, 10:15:00 p.m. »
Asta cu frumușel e subiectivă...  :D

Ei, din fata arata binisor, din lateral e ok, de sus merge, e dedesubt e frumos...din spate e cam dubios!

Dar pretul e chiar frumos, de aia cred ca si-au permis sa-l mai creasca...
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #26 : 14.Nov.2018, 01:04:01 a.m. »
Am mai spus, preferam o combinatie intre fata actuala si spatele generatiei precedente. Eu i-am mai "indulcit" spatele cu un eleron original (care mai rezolva ceva vizual din lateral, ca din spate mai putin), ca altfel nu cred c-o luam. Ce-o fi fost in capul lor ? Spatele generatiei precedente arata binisor, plus ca mai avea un gemulet custode care impreuna cu spatele mai drept crea o senzatie de spatiu mai mare si mai luminos.
La mine in familie i se zice cutia:)

Offline duculetu

« Răspuns #27 : 14.Nov.2018, 10:15:42 a.m. »
Cred ca sunt singurul om caruia ii place cel mai mult spatele. Singurul lucru care ma deranjeaza estetic este latimea rotilor, cel mai evident din spate de unde pare bicicleta  :D

@Soimu 100$? Dpmdv Suzuki inca nu isi stie inca locul pe piata din RO pentru modelele entry, ceea ce Dacia o face foarte bine. Stie ce e si unde se situeaza. Tu spui de 100$ unde ei cer 200 euro pentru cotiera (fara montaj), 300-400 euro pentru in eleron, PRIMA REVIZIE este 600-900ron, roata de rezerva este 2000ron. Dar repet, sunt novice in auto si nu am o statistica care sa ma sustina. Eu cred ca dferenta de pret este de la noile amortizoare. Acum din ce vad au scumpit si culoarea, nu doar pretul de baza, ceea ce face afirmatia ta destul de relevanta.

A scris cineva la in moment dat intr-un thread: nu e vina celuic are cere ... mare om colegul care a spus acest lucru (daca il gasesc sunt dispus chiar sa ii dau "like")

Offline shpeedy

« Răspuns #28 : 14.Nov.2018, 10:22:08 a.m. »
Diferentele de pret sunt mai degraba de la WLTP - toate masinile au preturile marite prin prisma acestui considerent...

Exista si posibilitatea de a renunta la masina sau de a lua una SH care nu este legata in vreun fel de mentenanta la Reprezentanta... ;-)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline f.cristi

« Răspuns #29 : 14.Nov.2018, 10:43:02 a.m. »
Acum din ce vad au scumpit si culoarea, nu doar pretul de baza, ceea ce face afirmatia ta destul de relevanta.
Mie nu mi se pare ca s-a modificat prețul față de 1 ian 2018, sa zicem. Stiu ca a fost o creștere la prețul de baza (nu la vopsea) cam cu 300-400 Euro la scurt timp după ce le-am luat noi.