Autor Subiect: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....  (Citit de 38622 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Re: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....
« Răspuns #40 : 11.Iun.2009, 12:14:22 a.m. »
Galleron, foarte clasic.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Silfax

« Răspuns #41 : 13.Iun.2009, 01:38:01 p.m. »
Pentru cei ce calatoresc la Iasi si nu numai, fac urmatoarele recomandari:

- Restaurantul "7 Coline" de pe N Gane - specific de mancaruri si bauturi italienesti (au si un profiterol de-ti lasa gura apa)
- Restaurantul " Castel" - Aleea Sadoveanu - mancaruri cu specific romanesc recomand ciorba radauteana si tortul de mere.
- Restaurantul "Dragonul rosu" din Canta - mancare chinezeasca.
- Restaurantul "Casa Bilius" ascuns dupa case undeva aproape de Rond Agronomie. Cereti rata pe varza si nu veti regreta.
- Restaurantul  "Casa Lavric" mergeam anul trecut si mancam cirba de fasole cu afumatura, coaste de porc hawai si clatite la cuptor. Din cate am inteles ultimele recenzii nu au mai fost atat de ok, dar merita incercat.

- Dintre localurile din judet, in caz ca va deplasati de la Bucuresti catre Suceava, dupa Roman este Hanul Ancutei. Merita sa va programati calatoria in asa fel incat sa serviti masa acolo. Au un sortiment variat de mancaruri traditionale romanesti, f. gustoase.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline miocrl

« Răspuns #42 : 13.Iun.2009, 05:53:27 p.m. »
mie in Iasi imi place in Quinta
« Ultima Modificare: 14.Iun.2009, 12:35:51 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline bogdanb

« Răspuns #43 : 13.Iun.2009, 11:56:55 p.m. »
Apropo de Iasi, am fost si mi-a placut intr-un restaurant cu specific grecesc dar nu mai stiu decat ca e pe o strada in panta si parca intr-o curba ...dar asta nu de la uzo  :P
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline danker

« Răspuns #44 : 14.Iun.2009, 09:59:04 a.m. »
- Am fost sambata  un pic pe la mare, pretextul a fost ca pofteam de mult o ciorba de scoici si o saramura, ;) asa ca dupa mare, soare, si iod pe nari, am ajuns cu foametea in gatlej,  la puiu's in Mangalia. Locatia se afla pe faleza, pe plaja practic si am gasit-o mai aranjata de cat o stiam eu de acum 2 ani cand era o semi-spelunca.
 Am mancat o ciorba de scoici foarte buna ( alta reteta decat o stiam noi, dar foarte buna si asta, si usor picanta), niste garizi fierti si scoici pane cu sos marinaresc ( sos care nu mai este la fel de gustos, dar a mers) si o mare saramura combinata de calcan si chefal cu mamaligutza, din pacate nici sosul saramurei nu mai este la fel de gustos, clar s-a schimbat bucatareasa,  toate astea stinse cu oleaca de bere fara alcool  :D
Pun si cateva poze, asaaa... pentru pofticiosi si ca sa mai colorez topicul.

« Ultima Modificare: 14.Iun.2009, 04:24:01 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #45 : 14.Iun.2009, 06:28:42 p.m. »
miam - miam ati fugit repede la mare  :)  bv voua, cat a fost halatu ? la ce delicatese ne-ai enumerat doar calcanul stiu ca e ceva grau la portofel

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 15.Iun.2009, 01:28:26 a.m. »
Galleron, foarte clasic.

Am incercat eu sa o scot pe nevasta mea la o cafea (cafea de dimineata ....adica pe la ora 14  >:)) aici, dar ....ear full, full, full...Am stat alaturi :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #47 : 15.Iun.2009, 12:27:50 p.m. »
Apropo, o recomandare pentru o cafenea buna in Bucuresti? Ceva gen lounge, cu canapele de piele, unde sa poti savura o pipa sau un trabuc, sa asculti un jazz de calitate ... si evident, cafeaua sa fie de calitate.

Poti sa incerci cafeneaua din interiorul Hotelului Radisson - Bucuresti, o sa caut o poza sa va arat, foarte relaxanta....partea de fumatori este cea mai comoda etc.

Sau tot o cafenea buna dar mai de fitze  :D e G Point http://www.gpoint.ro/ de pe Decebal. Foarte misto amenajat.
« Ultima Modificare: 15.Iun.2009, 12:35:30 p.m. de denisa_ioana »
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

razak

• Vizitator
« Răspuns #48 : 15.Iun.2009, 05:55:45 p.m. »
Dankeru was spotted @ Saturn

Offline danker

« Răspuns #49 : 19.Iun.2009, 01:58:40 p.m. »
- Descoperit de ceva vreme, restaurantul cu specific Oriental ( arabesc si turcesc, tinut de un Kurd) , Ali-Baba, in zona Muncii, pe langa fostul cinematograf Vergului, mancat: Humos cu carne de oaie si snubar ( seminte de pin cred ), mixt grill ( carne de oaie, vita si pui, arome orientale), sambuse cu carne (placintele cu carne si arome), o lipie buna scoasa din cuptor, baut Airan, nu se servesc bauturi alcoolice, preturi cat de cat normale.  :)
« Ultima Modificare: 19.Iun.2009, 02:16:45 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !